Szia Golden
Szöke haj barnára festett hajvég esetleg :-))))
Szia Golden
Szöke haj barnára festett hajvég esetleg :-))))
kollegak,senki semmi infot nem tudd mondani a katica ugyben?:-s senki nem volt meg nala?csorikam hat akkor eleg gyengusan mehet neki...vagy aki volt az nem forumozik?elore is kosz!
furcsa dolgok vannak itt:)))
Hát nem tudom... a bemutatkozáson szőke haj kék szem a fotón barna haj...
Angel20 állitólag valós lány saját fotokkal aki egy patront megér,de ezt csak hallomásbol tudom.
Letti hirdetésében nem csak a képek de a telefonszám is a Lettikéjé,igy biztos hogy ez az Ö hirdetése.Egyébként ha Te voltál manapság nála,akkor gondolom azt is tudod hogy a lakás is ugyanaz mint eddig vagy sem.Ha az is stimmel akkor sok varia nem igazán lehet.Letti régidarab,nem hiszem hogy a tudta nélkül bárki is hirdethetne a képéve számával.EGYÉBKÉNT NEM VAGYOK A MANAGGERE!
Fiúk valaki nemtud infót angel20 _ról? Karika te jártas vagy ezekben a dolgokban ha tudsz segits már!!!
szeríntem nincs tísztában Letti! De ez legyen az ö baja! De ha valamit megtudtok róla akkor légyszi irjatok!! Mi van Karika amúgy te vagy a menedzsere??
Szia Tibior!
Az megsem fordult a fejedben hogy esetleg ketten dolgoznak?Letti esetleg éppen házon kivül volt és a kolleganöje nyitott ajtót(Barbara19)Vagy hogy esetleg Letti tisztában van azzal hogy más hirdet az Ö képeivel?Mert esetleg Ö hirdet más lányt a saját képeivel.
Sziasztok én voltam Lettinél régebben is és mostanában is,de nem ö nyitott ajtót! A képek valóban lettikéjé, de nem ö dolgozik! Nemtudom miért használja fel valaki más képeit!!!Letti mit szól ehhez!
Mi ebből a tanulság?
Ne kérj natúr franciát se, semmit. Mindent csak gumival.
Az egészséget pedíg így kell helyesen írni.
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
a sarkantyun ingrid nevezetü 28 éves lány van uj érdemes rákukantani.
űdv mindenkinek!
Kezdo vagyok a témában, nem igazán van tapasztalatom még "szolgaltatokkal".
De egy valami érdekelne. És az ezeknek a nyíregyi lányoknak az egézsége.
Egyszeűen azt szeretnem megtudni hogy van e valkinak valmi rossz tapasztalata nemibetegseg teren ezekkel a lanyokkal.
Az okom erre az lenne, hogy egy gyerekkori barátomat most diagnoztizaltak Hapatitis B-vel.Aki ezek között a lányok között keringett Nyíregyen. Szoval csak erdeklödni szeretnék, hogy mennyire egezsegesek ezek a lányok. És hogy más nem jart e még porul. És persze figyelmeztetni mindenkit. Köszi. Bocsi az ékezet nélküli karakterekért. Külföldi billentyüzet.
sziasztok sracok,Katicabogárka-rol valaki valami infot?latom sokan kerdeztek mar a csajszi felol,de senki nem kornyekezte meg eddig vajon,vagy nem mer velemenyt irni?:))elore is koszi:)
Igazad van Gukokpe! Kinga baba nagyon szép és ápolt nö!! a franciája meg huuuu! Bár minden nö ilyen ápolt és csinos lenne!!Ezt már nem egyszer témáztuk a fiúkkal! Ha valaki tud petráról irjon komit!!
hat igen,tenyleg csak kiszamolt ,elore megdumalt penzel szabad csak a helyszinre menni+1dobozba par szal cigi:))nagyon ovatosnak kell lenni,soha nem lehet tudni mi es ki var minket kifele az eloszobaban.jo reszelest mindenkinek!
sztem tévedsz barbikával kapcsolatba, én nem voltam még nála, mert sztem drága, azér is drága mer panzióba fogad:SS
kérdeztem tőle a franciát hogy csak ő nekem,azt is sokaltam, főleg úgyhogy gumiba csinálná, és nem lehet szájába élvezni!!vagyis lehet de úgy még több:DDD, annyit nem ér egy cumi:D
T. Matyi!
Egyrészt már többen kérdezték, de úgy látszik nincs tapasztalat. Pedig engem is érdekelne. És Barbara(19) is.
Másrészt az, hogy a neved mellett ott a "Hirdető" és a szövegedben ott az enyhén feminim "köszike", azt sejteti, hogy talán pont te vagy Katica.
Többieknek:
Újra hirdet Letti(22). Már írtam, nem rossz.
És itt van Barbika(19) is. Lehet, hogy tévedek - és ha így van akkor előre is elnézést kérek tőle - de nekem úgy rémlik, hogy ez egy bds rbnc, a legócskább fajtából. Eddig egyszer fosztottak ki, de nagyon durván. Amikor kértem, adja vissza, behívott egy szúnyogcsődört azzal, hogy ő a barátja. Mondtam, ez múbalhé, menjen a pcsba. Erre bejöttek még ketten baseball ütővel. Jó lecke volt. Mindannyiuk arca bevésődött az agyamba. A mcskos krva dolgozott a Toldi u. környékén, meg a Széchenyi utcán is. Azelőtt pedig a Debreceni-Kígyó u. sarkán, az utcán. A rhdék testőrök meg a Szilfa-csemegénél lebzseltek.
Azóta, ha lányhoz megyek, mindig csak annyit veszek magamhoz és viszek fel, amennyit előre megbeszélünk.
Közben a neten vásároltam 28EFt-ért egy kisméretű, remek gázpszitolyt, amit ilyenkor zsebbe teszek és megfogadtam, ha még egyszer beléjük futok mindnek küldök egyet a pupillába! Dgljetek meg, rhdékok!
Ez valószínűleg törvénybe ütköző önbíráskodás lenne, ezért visszavonom az egészet, semmi nem így történt, természetesen nem teszek ilyet, az egész csak a képzelet szüleménye, bla-bla.
Sziasztok katicabogárról tud valaki? Ő van a képeken.. stb
Nagyon megkösszöném előre is köszike