Hirdetö létedre lányokrol irsz??
Hirdetö létedre lányokrol irsz??
Sziasztok! Didót tudom ajánlani mindenkinek! Mindenbet tökéletes és 20 évvel fiatalabbnak néz ki! Lettirőr tudtok valamit? Ide kérem: nepi83@freemail.hu
Bocsi, rosszul írtam, qwer19@freemail.hu :)
Még ma este megy a részletes beszámoló emailre, már többször voltam nála, elöljáróban annyit, hogy nem rossz választás, bár változóak az igényeink.
Freddy tudnál küldeni beszámolót Lilla 20-al kapcsolatban a qwer1@freemail.hu*ra?
Osztom Kari-ka véleményét:)
Paripa tehetel egy sziveséget cum cum. Jo kisfiu legyél gyermekem DDD
Nagyképü vagy,és managger!!!!
Nagoyn ott van a csaj! Minden okés semi gáz nincsen, Ha nem viszel magadal több pénzt nem érhet meglepetés, Semilyen féle második meg harmadik személy nincsen. Csak te meg ö a töbit a fantáziádra bizom. Cici jó nagyb Popó kemény!!!!!! Ja és nagyon beválalos - de csak mértékel mindent gumival csinál....... Csá csá!!!!
Ha napcser vagy megérdemled,hogy lehuztak, Mért nem anyi pénzt vitél amibe megegyeztetek. Lásd a sztárt:):) engem nem lehet meglopni csak ha énis akarom. Pancser!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vitázok senkivel, nem azért vagyok itt. Ferdynek rongálja az üzletét hisz hírdető ezt meglehet érteni:) mert a lány frofi, formás és fris husi. Én új vagyok eben a városban de nekem ö a legszinpaikusabb. Ha az a lány roma akor ki a magyar?:) PROBA CSERESZNYE EZT TUDOM MONDANI!!
jcb (Hirdető) - 2010. április 5., hétfő 6:04 Moderálásra küld Válasz
Nyíregyházi lányok kőzül a Lizett (...TÖRÖLVE...)nevü hirdető nagyon nagy ívben kerülendő!!!!!!!!! A kéró piszkos és igénytelen csaj lehúzós a hirdetés szővege kamu és még a megbeszélt dijon felül 20e ft-al megröviditetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(amig zuhanyoztam)
Ez az idézett hozzászólás a negatív tapasztalatok topicból származik. Én voltam régen a jelenleg Zsanett (19) néven hirdető lánynál, és azt kell mondjam mindez igaz. Hirdetett Zsuzsa néven is. Ráadásul kisebbségi, a lakásban egyedül fogad, de a kötelező zuhanyzás alatt beoson a barátja. A képekről felismerem. Viszont ajánlom annak aki szereti a kihívásokat és "rendbe tenne" egy managert.
Hali Szafaládé 32!
Tudnál bővebben írni Zsanettről? Milyen a popsi, cici, nyelvtudás? Egyedül van, vagy több lánnyal együtt esetleg? Lehúzás veszélye fennáll? Lehet számítani "harmadik" személy megjelenésére? Milyen a hozzáállása a csajnak a dologhoz?
Köszi!
Forumozó társaim! Ajálani szeretném a friss husikát Zsanetott! Profi a lány a szakmájában, fiatal, szép, csinos, és a mi a lényeg nem roma származású. Nagyon friss a husika látogasátok meg, komoly nagyon a csaj és elit helyen van. Parkolás fizetős !!!!!!!!!!!!
Hali kollégák!
Érdeklődnék Petra(22) felől esetleg járt-e valaki nála
Előre is köszi az infót
Email ment :)
Szia Freddy!
Mint a fórumon eléggé tapasztalt kollegához fordulok. Szerdán megyek Nyházára. Kellene nekem e-mailcímre infó, azokról, akiknél már voltál, mert nem akarok zátonyra futni.: Kriszta25 és Edit 42. Eszter 29-nél voltál már, mert a képei szintén megnyerőek. 19tomika76@citromail.hu
Előre is köszi az infót!
Tomika
Bocsi, kicsit félreütöttem:) Nyíregyháza
nemtom!
Lehet, hogy hirdetnek itt is, de ez a homályos szöveg azért kell, mert más oldalakat - ahol szintén hirdetnek lányok - nem szabad reklámozni. Asszem.
Pl. ha valaki azt írja "ahol eszméletlenül jó nők vannak" akkor érdemes megnézned a www eszmeletlenuljonok hu oldalt :)
tibor85!
Korábban, nem túl rég, már volt róluk infó. Keress rá a nevükre, itt jobb oldalon ->