Szia enen!
Én sajna nem tudok neked Lindáról mit mondani, amivel előrébb lehetnél. Annyi rémlik róla korábbról, hogy van/volt weboldala is, és asszem egy Tünde nevű lánnyal van együtt. Az szinte biztos, hogy magyar lány. Hogy a hozzáállása milyen, nem tudom, és nem is találtam róla korábbról beszámolót.
Azonban, ha néhány jótanácsot megfogadsz, akkor nem érhet baj!
- Előre egyezz meg a lánnyal, hogy mit szeretnél, és ezért mennyit kér, és csak annyit vigyél magaddal, amennyiben megállapodtatok. Más értéket lehetőleg szintén ne vigyél magaddal! Fizess előre! Tudom, lehet sokan pont az ellenkező véleményen vannak, de így legalább később nem mondhatja azt a lány, hogy túllépted az időt, és toldd még meg x összeggel. Ha nagyon nézi az időt, akkor úgyis szólni fog, hogy lassan végezned kell.
- Ha telefonban nem adja meg a pontos címét, hanem majd csak akkor, ha már az utcában vagy, aztán már egészen a lépcsőház előtt, és akkor azt mondja, hogy várj még néhány percet, mert vendég van nála, vagy még nem készült el, akkor inkább fontold meg, hogy hátat fordítasz. Lehet, hogy pont akkor lesnek meg, és addig megbújik valahol a managger, hogy később lehúzhassanak, míg zuhanyzol, vagy zuhanyoztok!
Ha megoldható, akkor még otthon zuhanyozz le.
- Ne feledd, az ajtóban még meggondolhatod magad, ha nem tetszik a lány! Vagy ha csupán rossz az előérzeted. A normális lányok már ekkor megkérdezik, hogy megfelelnek-e neked.
- A képek alapján általában nagy biztonsággal megállapítható a lány etnikai hovatartozása. Ha nagyon hasonló, vagy ugyanannak a lánynak több hirdetése is van, csak más névvel, akkor azt inkább felejtsd el. Nézd meg jól a képeket, hogy milyen a környezet, az is sokat elárul.
Ezen tanácsok megtartását nem csak neked, hanem mindenkinek javaslom!