sziastok!.Mirárol-tudtok-infot-elöre-is-köszi
sziastok!.Mirárol-tudtok-infot-elöre-is-köszi
Na ugye mondtam kisfiam,hogy hagyd el az oldaltNemneked való ez minimax az kell neked.
Sziasztok!
Miért küldtetek moderálásra? :-((((
Hát itt már semmit sem szabad??
Thomika
Szia Heineken!
Igen, így hó vége-eleje felé, amikor nincs még fizu, nagyon nehéz a megélhetés. Ilyenkor marad az írosgatás és a fantáziálás! :-)))
Üdv: Thomika
Szia pitty (Katalin)!
Eddig nem volt magyaróra, de most figyelj kis barátom:
Mi ez thomika? Magyaróra vagy óvoda? Ha nem áll a farkad vegyél be egy viagrát ,vagy menj vissza az óvodába ,vagy töröld magad innen. Ez szánalmas, ha nem tudod ez egy sexuális oldal fóruma és itt beszéljük meg a lányok mikéntjét. De te szerintem az óvodába való vagy, kopj le innen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi hibával nem valószínű, hogy 5-ös voltál nyelvtanból.
A másik az, hogy ha jól láttam már 6 egész hozzászólásod volt a fórumon. Ebből egyet nekem szántál ( lásd fent ) a másikkal Heineken star-t örvendeztetted meg.
Kettőt töröltek, mert gondolom szépen fejezted ki magad.
Kettőben pedig szerintem nem sok mindent mondtál az adott leányzóról.
Ezzel szemben Heineken star barátunk 49 hozzászólással bír, bár igaz én a magam részéről "csak" 22 hozzászólást tudhatok magam mögött. ( azonban ezek közül egyet sem kellett törölni a mosatlan szám miatt )
Na legyél jó és tanulj sokat!
Heineken Star!
Jól bírod, le a kalappal!
Sokáig azt hittem naívan, hogy ilyen mértékű butaság csak a Mónika Showban létezik, de tévedtem!
Nagyon sok 80 alatti IQ negatív ember létezik!
Üdv
Bocs pitty, de ki kell javítsalak:
Nekem nem áll fel, és Thomikának nincs pénze lányokra!
:)))
Heineken star vagy szar te is kopj le innen ez nem magyar óra fóruma óvodások csorog a nyálatok szeretnétek valameik leányzót,de nincs lóvé akkor meg mi a francot kerestek itt, Carton network az kell nekte. meg mese meg a csillagok háborúja.
Mi ez thomika magyaróra vagy óvoda ha nem áll a farkad vegyél be egy viagrát ,vagy menny vissza az óvodába ,vagy töröld magad innen .Ez szánalmas ha nem tudod ez egy sexuálil oldal fóruma és itt beszéljük meg a lányok mikéntjét.De te szerintem az óvodába való vagy kopj le innen.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok.tudnátok.ajánlani.valami.jo.nöt.elöre.is.köszi
Apám, és tényl4eg kimoderálta a rendszer, tehát a helyes válasz:
F a s z á l l í t ó k! :-))))))))
Szia!
Az előbb véletlenül ráböktem az elküldre, mielőtt befejezhettem volna a mondatot.
Tehát:
Hogyan hívják azokat a hajósokat, akik kivágott fákat szállítanak?
Faszállítók!
Na ezt moderálják ki! :-)))
Szia!
Azt tudod, hogyan hívják azokat a tutajosokat, akik faanyagot szállítanak
Hoppá! Egy hiba...
A rendszer automatikusan moderálja azt a szót, amiben nincs semmi csúnya! Csak az egyik szótag. Szóközökkel elválasztva írom le, hátha így nem veszi észre:
s z a r v a s h i b a
Köszi Thomika!
Igazad van, köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, ígérem leközelebb nem vétek ekkor szarvashibát! :-)
Mélységes bocsánatot kérek mindenkitől!
És (tudom, hogy nem kezdünk így mondatot, de az írónak van joga hozzá) most vezeklésképp megostoroztatom magam... valamelyik lánnyal! :)))
Szia Heineken!
Elküldelek moderálásra, mert azt írtad, hogy "rövidnadrág"!
Ilyen kifejezéseket nem használunk a fórumon!!!! :-)))))))
Sziasztok!
Tegnap láttam, hogy valaki baromira ráért, hogy az első oldalon minden kommentet modra vágott... Gondolom/remélem a moderátorok a szívükbe zárták az IP címével együtt és soha nem engedik regelni ide!
Még egy ilyen szellemi rövidnadrágot... nevetséges! Remélem Gyula gonoszkodott! :)
Minden jót a normális fórumozóknak!
Sziasztok!
Ki küldött mindenkit "melegebb" éghajlatra, vagy más néven moderálásra?
A rendszergazdik, vagy valami más?
Kösz White Lady jólesett beszélgetni veled.Örülök neki,hogy kikapcsolódsz a hétvégén.Hamarosan megyek és viszek meglepit.