Kedves Mt-k, Hírdetők!
A közös szent cél (miszerint ha egy mód van rá ne a megrendelő sz*pjon) alapján engedjétek meg, hogy megosszam néhány többségében pozitív tapasztalatomat:
Vanda és Kinga mikor még az Ószőlőn rendeletek mindketten mindíg első osztályú szolgáltatásban részesítettek. Csinosak igényesek, a környezet elfogadható, technikájuk jó. Ragozni kár, ki kell próbálni, soha nem távoztam keserű szájízzel.
Eszter 29, kicsit félve mentem hozzá, a környék nem túl bíztató és a képei sem árulnak el sokat, de kellemesen csalódtam. A megadott koránál kicsit idősebbnek gondolom (talán csak elhasználta az élet), de csinos, mindenütt rendben van. Francia tudás 5*
Volt egy másik Kinga nevű fiatal barnahajú, alacsony lány a Temető tájékán rendelt, kedves, barátságos volt, de technikailag 0 egyetlen örömöm az volt vele kapcsolatban, hogy jól össze engedte mocskolni a csinos kis pofiját.
Volt egy lány a Dózsa Gy. út környékén, még most is szoktam látni a hírdetéseit, nem csinálok anti reklámot nem írom le a nevét, de ahogyan megláttam (egyrészt a képeken nem ő van, másrészt brutál ronda, harmadrészt a lakás egy c. putri) elrohantam.
És végül volt egy megrázó esetem, kipróbáltam egy friss husit, ránézésre minden rendbe volt de ahogyan levetkőzött megláttam a lába között a gusztustalanul szétnyúlt, ki és lelógó micsodáját (rendesen ijesztő volt), hát nem akartam civódni így belekezdtem az "eksönbe", menet közben kezdtem el érezni, hogy olyan erős savanyúkáposzta szaga van mintha zsinórban lehúzott volna két éjaszkát egy konzervgyár léfőző részlegén..... kb. háromszor konyultam le közben mire kínkeservesen elmentem.
Becsületére legyen mondva, hogy nem nézte az órát közben és a végén kérés és zokszó nélül nyelte le.
Végezetül szomorú tény, hogy nyiregyi lányaink 11 óra előtt nem nagyon elérhetőek...
Üdv mindenkinek!
Koránkelő