Üdv a klubban! 😁
Üdv a klubban! 😁
Szia! Csak az a baj, hogy engem már 2x átvertél!
Ígérgetsz össze vissza, hogy ekkor és ekkor érsz haza, a harmadik félóra után inkább már feladtam.
Szerintem te csak szórakozol velünk!
Neked is csodás napot Hanna! :-*
Ismeros volt 😃😄😁😁
Sziasztok! 😊 Várok minden kedves Úri embert , a mai napon , elérhető leszek egésznap . Csodás napot nektek puszi 😘
Nyírtelken hirdetett más néven. Vagy neveken.
Én voltam nála csak nem akartam hozzászólni mert mostanában letörlik a hozzászólásaimat nem értem miért... Na szóval víztorony közelében található a leányzó.. tiszta rendezett lakás.. arcra szép, formás mell és fenék! Kedves, próbál a kedvedbe járni franciaja átlagos! Részemről megért egy látogatást
Kellemes hír! :)
Nem látni Virág vippet csak nem abba hagyta.
Ezek szerint senki nem jár hozzá vagy nem volt még nála (amit kétlek...) szóval inkább más itt a gond szerintem.
Fruzsina 25 szép lány egy kis infót megköszönnek...
Sziasztok! Amira merre van tud róla valaki valamit ? Azok a mellek mindent visznek .
Sziasztok! Tudtok vmi Amiraról ? Napok óta nem tudom elérni :/ Vagy tudtok olyan szolgáltatót aki hasonló képességekkel rendelkezik mint ő?:) KÖszi
Sziasztok. Virág 42 nem az a nő aki a Víz utcán rendelt anno? Vagy ha valaki jár majd nála írjon már egy beszámolót! Köszönöm.
Köszönöm szépen!😄😘
Teljesen egyetértek veled😊Voltam én is,nehéz jelenleg tőle jobbat találni😊😍🥰
Tegnap ismét meglátogattam Zita(29)-t a mostanság nagy kedvencemet. Mert hát ami jó, azon nem kell változtatni. Ez a kis pajkos tündér pedig most sem okozott csalódást. Köszönöm a szép estét Zitus.
Kakild le....😅😅😅
Amúgy meg, h csak régieket fogad, minek hirdet? Hm.
Nyilatkozzon már plz akinek van bármi infója, a Szia Gaby vagyok!
Köszöntelek az oldalamon!
Szeretettel várom kedves meglévő vendégeimet egy kellemes fél órás programra.
Én egy közvetlen,...
Gaby (34) - Nyíregyháza
Hiába csörgetem sose veszi fel, semmire nem ragál. Dolgozik egyáltalán?
Egy időben volt egy másik lány, őt sem lehetett soha elérni... Mindegy is.
Most akkor van új vendég is? Vagy csak régit fogad?
Bár régen jártam hozzá, szóval akkor most mégsem fogad régit sem? Vagy mi a szitu? :D :D :D
Köszi előre is!
(Gaby ha esetleg ezt olvasod vmikor, egy pár sor kis privát üzenetel megtisztelhetnél, hogy mikor érdemes csörgetni, köszönöm! :) )
Evelin21 nálam Pindurka néven van mentve😉🙂