Sziasztok!
A masszázs részről Rékánál vagy Alexa-nál nem volt még véletlenül valaki?
Ha igen pötyögjön már egy-két sort róla.
Köszi: Thomika
Sziasztok!
A masszázs részről Rékánál vagy Alexa-nál nem volt még véletlenül valaki?
Ha igen pötyögjön már egy-két sort róla.
Hali rico!
Van több ilyen lány is akikhez simán minden félsz nélkül el tudsz menni és biztosan nem fogsz csalódni a sz.lg.lt.t.s színvonalában!
Ajánlanék párat és ezt ne vedd reklámnak!!! Ha két l.nny.l szeretnél egyszerre lenni, vagy ha szereted a l.szbit akkor Dia és Bogi !!! / jó a műsoruk hidd el /
Ha csak szimplára gondolsz ott van a Kata vagy az Anett!!!
Tapasztalatból írok, nem csalódtam egyikőjükben sem, szolídak, kedvesek, kulturáltak a körümények!
Ha hallgattál rám és valamelyiküket is meglátogattad oszd meg velünk az élményedet!!! Előreis köszi!!!
Olyanlányt keresekakinek megy a mélytorok. Tudtok valakit ajánlani?
Sok szerencsét és örömet kívánok neked Bia, tényleg megérdemled a Boldogságot és szerelmet!!!
Sok örömet Neked-Nektek, és köszönöm a beszélgetéseket! :-))
Sziasztok régen jártam az oldalon láttom Gyula az folyamatosan próbálkozik még mindig most mint melinda egyböl kilehet szurni a kisboxost valakikit tudtok ajánlani de nem önreklámra gondolok csak tapasztaltak irjanak aki téleg meg éri a pénzt köszi Csá
Nagyon fogsz nekünk hiányozni Biuska! :( :(
Én is kivánok sok sok boldogságot .
Gratulálok!Sok boldogságot ! :)
Nagyon sok boldogságot kívánok neked Bia!
sziasztok bia nonstop vagyok!ezuton szeretném közölni itt a forumon hogy a mai naptol végleg befejeztem a szolgáltatást.mint már olvastátok itt a forumon már mint a vendégeim és persze mindenki szerelmes lettem amit nem is tagadtam és ugy érzem azzal a férfival szemben aki megajándékozott és megtisztelt a szerelmévelboldog szeretnék lenni és soha nem szeretném megbántani vagy esetleg fájdalmat okozni neki!ebből a körből azt mondják nehéz kiszállni de én azt tudom hogy az életnek nem a pénz világa az értelme hanem a boldogság!köszönöm a vendégek jó kivánságait!üdvözlettel bia!
SZANDY24 ROL TUDTOK VALAMIT IRNI JO VAGY ROSSZ KOSZ.
"S ki viszi át a Szerelmet a fogában tartva a túlsó partra!"
Tegnap az esti órákban meglátogattam Barby 23 -at. Jól döntöttem, várakozásomon felül elégedetten (*i*lég*lten) távoztam.
Korrekt, igényes, valódi ***moderálva***.
Ezuton is köszönet.
Üdv!
Szia Thomika! Én a Gina 24 hölgyeménynél már 4-szer jártam és maximálisan ajánlani tudom. Gyönyörű, szoli barna borotvált, nagyon ápolt. 1 órában kapsz masszázst, a fr*ncia *vszerrel megy nála, szexben bármilyen póz. Nagyon kedves és megérdemli***moderálva***. Bármiről eltudsz vele beszélgetni mert értelmes. A másik 2 lánynál még nem voltam de szerintem nem is nagyon fogok váltani. Diszkrét és tiszta, nála a higénia az első.
Sziasztok!
Szandy ( 24 ) engem is érdekelne.
Ezen kívül, ha valaki volt Szonja ( 36 ) és/vagy Gina ( 24 ) hölgyeknél, írhatna egy pár sort.
SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK IRNI VALAKI VOLT NALA KOSZ.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Szia Fütyi!
Nekem is valami hasonló tapasztalatom volt a hölgynél a minap, de nem részletezem nincs értelme!
Láttam már pár hozzászólásodat és értékeltem is és ezért a Te javaslatod miatt is mentem el a Bogi nevezetü "szemtelenül fiatal" leányzóhoz! Mára már rendszeres visszajáró vendége vagyok neki és a vele r.nd.l. Diának is! Őket találtam szimpatikusnak és nem utolsó sorban Ők azok akik bevállalják az éles leszbit is akár órában is tolják! Igaz nem fillérek, de aki erre vágyik az úgyis megfizeti és 100%- ban megkapja!!! Nem csalódtam, ide el lehet menni és nem kell félteni személyes dolgaimat!
hát jo legyen így , akkor most mocskolj le :S szerintem az aktusod meg volt , egyébként a fél órában 1, azaz egy aktus van erre te kettőt kaptál akkor most hogyis van ez ?? egyáltalán nem voltam unott , és had kérdezzem már meg tőled! mi a fészkkes fennével probáltalak meg lehúzni ???????????????? de egy szemét ember vagy te ,,,,, hm :) volt nálad valami ami ??? hm na jo haggyuk is . hát köszönöm hogy így meg tiszteltél !!!! (FÜTYI) amiket te itt álítasz "" nem is fedi a valóságot :( de tod mit? meg kérek minden embert aki majd szándékozik eljönni hozzám a közel jővőben írjon majd egy beszámolót !!!!! szia (FÜTYI) SZIASSZTOK FÓRUM OLVASÓK :)
Sziasztok!
Vóltam ma a Kitti nevü hőlgynél.
A zászló nevü tér alatt rendel , szerintem ő is gyula.
Megpróbált lehúzni fürdés stb. majd a francia után lejárt az idő végeztünk öltözhetek dumával.
Szerencse vólt nálam valami amit látott, ennek és a határozotságomnak köszönhetően folytattuk.
Egy unott semmi kedvesség, kerűljétek!