Tamáska 00-1.
Szívesen olvasnánk beszámolót másról is ez az ön reklám unalmas és gyerekes, ha tapasztalatod lenne más fele nem írnál baromságokat.
Tamáska 00-1.
Szívesen olvasnánk beszámolót másról is ez az ön reklám unalmas és gyerekes, ha tapasztalatod lenne más fele nem írnál baromságokat.
Szerintem ez nem igaz ! Mi a barátaimmal voltunk már több alkalommal Szandy illetve Barbynál és semmi ilyen reakciót nem tapasztaltam ! Bár meséltek, hogy vannak olyan emberek akik nem tudják honnan jöttek ...Pl : A holdról ...Gondolom neked is ilyen arcod lehetett ....és lehet azért viselkedett-viselkedtek így veled ... Szerintem nem szorulnak rád.... ***moderálva***:) Az való neked !!! Ott kell nézelődnöd ! Tisztelettel egy vendég ! :P
Mr meeeeennnn!!! Ha vannak jobbak akkor oda kell menni , és a p*nz*d is oda kell vinni !!! Nem taratnak pisztolyt a fejedhez , hogy kötelező lenne oda menni !!!! ***moderálva*** !!!! Kedvesek , aranyosak , és odadóak! Hogy miért jöttek ide ??? Biztosan nem érted az tuti ! Tudod vannak ilyen " Bunkó paraszt" emberek mint Te , hogy ismeretlenként ilyet írsz nekik! Biztosan Tőled is volt undoruk elhiheted !
Spongyát rá. :)
Majd az "úriemberek" eldöntik, hogy kit és miért zrikálnak, vagy sem. Te meg ettől függetlenül nyugodtan viheted továbbra is hozzájuk vagy magadhoz a "szerény" ***moderálva***.
"dr*ga? szemlélet és *nyag*ak kérdése.." Ezt viszont osztom.
Szandy és Barby szerencsére csak azt hiszik hogy a város legjobjai vannak tőlük jobbak és nem ***moderálva***
Az *r a szolgáltatás minőségét nem tükrözi,bekébzeltek elszált az agyuk maguktól.
Ha olyan szuperek miárt jöttek ide más városból.
A beszámolót pedig csak tapasztalat alapján lehet írni,nem diszkréció kérdése a jót is lelehet írni.
Uraim segítenétek egy kanos társatokon? Némi infóval.
Sziasztok tudnátok nekem valami infót mondani Elizabett néven hirdet egy lány mennyire érdemes felkeresni?
De ha ő róla nem tudtok ajánlani egy vad tüzes érzéki lányt?
Szia "hatas" nem bántó szándékkal írtam, de Te se "hülyéz le senkit", még ismeretlenül sem..utána olvastam igazad van, más nevű lányt "gyuláztál", nem Szandy-t, bocsi
ciaó
Miután egy rossz szót nem írtam a lent említett leányzóról, kioktatásod meg védekezésed fölöttébb értelmetlen. Talán először értelmezni kell az olvsottakat és utánra ráförmedni a másikra.
Ami pedig a Szandy és Barby kettőst illeti, kerekperec megmondják, hogy azért kérnek többet, mert ők a legjobbak.
Szia, nem futtatom őket, állandó vendégük vagyok.....és tudom, tapasztaltam, hogy "mit tudnak"....
Úriember erről pedig, ( beszámoló) "nyílvánosan" nem beszél...ennyi
üdv.
Most akkor mi van Forlain futtatja a két csajt?
Egyébként nem a kamerának kell teljesíteni hanem az ágyban.
Egy normális beszámolóval többre mennénk,mint a szponzorálással.
Ciaó mindenkinek!
Nem akarok vitatkozni senkivel....de ha neked így könnyebb, hogy felfogd...IGEN A VÍZ LEMOSTA! TE is "kiadnád" teljesen magad, mi?
Tisztelt másik fórumozó, így ismeretlenül is helyeslem, ha az utólsó mondatodat magadra értetted, igen "nagy az....állatkertje", és tudod, hogy kinek mi a drága? szemlélet és anyagiak kérdése..addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!
Ezzel a vitát én lezártnak tekintem, de nem kell zrikálni őket...ok?
Ha tudnál olvasni akkor a gyula nevezetű csajt nem emlitettem sehol. Azt hogy gyönyörű vagy nem, azt sem emlitettem. A portfólió az szinvonalas csak nem ide való. Itt a valóságot kellene tükrözni a képeknek. Ha ennyire tiszták, akkor nem veszem fel a másik ruháit, cipőit. Ez még menő volt annak idején a gimis koliban. Ha photoshop nem történt akkor hogyan is tünt el az a tetkó kedves Forlain???????????? Talán a víz lemosta????????
Sziasztok tudnátok nekem valami infót mondani Elizabett néven hirdet egy lány mennyire érdemes felkeresni?
De ha ő róla nem tudtok ajánlani egy vad tüzes érzéki lányt?
:D
Tisztelt Forlain!
Olvasd el még egyszer mit írtam.
Istenem, hogy milyen hülye emberek vannak. :P
Sziasztok! Kamilla mélytorkosáról tudna valaki írni hogy milyen ? Fontos lenne minél gyorsabban, meg szeretném látogatni ma.
Sziasztok fórumozók!
Tisztelt "hatas" és "révész 79", miért kell Szandy 24-t "gyulázni"? Egy gyönyörű, értelmes, megbízható, tiszta csaj. Ugyanolyan szép, mint Barby 23. Mindketten nagyon jó nők, szerintem örülnél, ha ilyen "barátnőd" lehetne a mindennapi életben!
A ruházatról meg annyit, ilyen színvonalas "portfólió", nem sok nyíregyházi hölgy hírdetőnek van, és ha már oda együtt mentek, akkor miért nem lehet rajtuk ugyanaz a színvonalas "kiegészítő", és megnyugtatlak tisztábbak, mint az otthoni barátnők-feleségek,a "lábgombáról, meg csak annyit, menj ki a "Malom" utcára a "Júliába" és ott szedheted össze, nem tőlük!
Barby és Szandy szépségét és báját sokan megirigyelhetnék,úgyhogy jó lenne, ha nem zrikálnátok őket, főleg Szandy-t, az "arcukat" és a "felismerhető" jegyeket, pedig jól tették, hogy nem láthatóvá tették, a testükön, egy darab "fotoshop retusálás" sincs, ezt garantálom, tisztelt "hatas" és "révész 79"!
ciaó mindenkinek
De most szerinted??? Aki ismeri az nem ismeri fel a képeken? Pl a volt barátja,vagy a lánytestvére stb.Kb annyi értelme van kitakarni az arcot vagy egy tetkót mint mást ebben a buliban.
Szerintem kötekedős kedvedben vagy :D azért egy tetkód kiblurözni nem ugyanaz a kategória mint felismerhetetlenné retusálni a lányt. A tetkót szerintem csak azért szedték le hogy ne legeyen felismerhető a hölgy. Ott vannak a rendes képei is egyébként nekem bejön a csaj.
Megjegyzem nem voltam még nála.