Szép napot mindenkinek. Kakimatyi hozzászólására reagálnék ha megengeditek. Elősször azt tanuld meg fiatal barátom,hogy a lányokat csak kizárólag akkor ócsároljuk ha felpróbáltuk oszt szar vót.Szerintem egyáltalán nem gáz a csaj,csak lehet hogy keveset ittál.Mutatja a hirdetésén az arcát a testét ez szép dolog.Különben is mindenki szép aki ép, mondja egy régi közmondás.Tudom hogy ez nem teljesen fedi a valóságot de ha nem tetszik valamelyik leányzó én nem megyek oda,de nem kezdem el nyílvánosan blamálni.Sokkal szexisebb képek alatt néha sokkal rondább csaj bujik meg,néha meg agyon gyalázuk a lányokat hogy hangulat emberek meg hogy unják amit csinálnak,mikor elmegyek hozzá meg egy igazi démon nyit ajtót aki maga a tüz.Lehet hogy néha mi férfiak vagyunk bunkók á de hova gondolok mi soha de soha nem. A másik dolog amit kérni szeretnék mindenkitől az az lenne hogy a fórumot ne acsarkodásra használjátok hanem valós hiteles beszámolók irására. Köszönöm. Ez az irást tekintsétek baráti jótanácsnak,ha mégis valakit megsértettem volna akkor bocsi mert nem ez volt a célom. Na csá. További szép napot.