Bróbáltam Daniella megadott számát hívni de nincs is már ilyen szám. Pedig ahogy visszaolvasgattam őt eddig mindenki csak dícsérte. :(
Bróbáltam Daniella megadott számát hívni de nincs is már ilyen szám. Pedig ahogy visszaolvasgattam őt eddig mindenki csak dícsérte. :(
Hello
Hannarol van valakinek infoja?
üdv maktársak hétvégén meglátogattam kendra nevű leányzót telefonon nagyon kedves volt de nem a pontos címet adta meg de amint a megbeszélt helyre mentem megadta a házszámot is a képeken tényleg ő van.Kicsit beszélgettünk aztan egy szuper francia majd az aktus ajánlani tudom mindenkinek nem egy mű nő egy természetes hazai lány szép idomokkal.Miután hamar elmentem nem küldött elfele kicsit beszélgettünk majd távoztam egyébként abban a lakásban rendel mona is őt viszont nem ajánlom régebben voltam nála is mogorva, az aktus egy gyötrelem vele azon van hogy minnél hamarabb elzavarjon
Sziasztok linda 24 ről valaki tudna nekem infókat adni privátba pl árak stb!!!
Alexa 29-ről infó?
Zsaninak és Csillának láttátok a fotóit? Kinek mi a véleménye? Mert szerintem etől voltak már jobb fotóik is. Olyan, mintha Millát utánozak?
kedves mmira és rebekkaa a regisztrációtok 2013 07 19 13:20 és 13:26 elég érdekes :)azt irtad hogy nem is ismered ahoz képest sokat megtudtál róla :)
kendra 19-ről tud valaki valamien infót
Üdv Mindenkinek
Érdeklődnék, hogy Liana 19 dolgozik még az É....-in, adna valaki egy élő telefonszámot, ha igen?
Kedves Vaddisznó amig nem gyözödsz meg személyesen arról hogy lehuzás illetve átverés addig megkérlek ha unatkozol keress jobb elfoglaltságot.szerintem ha ugyanaz a helyszin illetve kellékek attol még lehet két külön lány.szeretnélek megkérni hogy ha már vádaskodsz elösször jol nézd meg a képeinket: haj hossz,szin,testalkat stb. Rebeka még uj lány és tapasztalatlan forum terén miről számolhat be és miről nem.
Rebekaaa csupán azért reagáltam amiért azt állítottad nem ismered a másik leányzót!! Ehez képest hírtelen váltottál és immár a barátnőd? Szó nincs itt semmiféle lejáratásról!
Sőt ha megbeszélünk egy időpontot mindőtökkel akik kételkednek létezésünkben,akkor én és Mira is meg tudunk jelenni csak hogy ne járass le másokat!!!Mondjuk pl hétfőn este?
És szerintem barátnőm még lehet mert nem egyedűl dolgoztam nyíregyházán de az ő haja fekete az enyém barna.A lehúzásról a véleményem pedig az hogy felesleges mivel abból úgy sem élsz meg.
Én nem fogok vitázni senkivel,de tudod mit be kell jelentkezni myrához mivel gondolom nyíregyházi vagy,majd utána jöhetsz hozzám is és látni fogod a különbséget.sziasztok
A fotózkodás helyszíne és a kellékek cseréje meg pusztán a véltlen műve, Vágjuk! :D Megnézhetnéd nem e tollas e a hátunk!
Igazad van vaddisznó. Amikor megjelent először a nyiregyi hirdetése már akkor is furcsa volt..srácok, vigyázzatok a csajjal.
a lehúzást meg lehet szüntetni! volt rá példa olaszban a román származású lányok folyamatosan meglopták az olasz vendégeket,ekkor egy firenzei srác megmondta,hogy lefertőzi az összes lehúzós csajt.ez meg is történt ,mégpedig úgy,hogy a kezére öntött egy szert (én tudom mit ) és az aktus előtt vagy közbe elég,ha odanyúl épp elég annyi,és méhfertőzést kaptak tőle
nagyon verébnek nézel rebeka?a képek ugyanazok rózsaszín tűsarkú meg ugyanaz a táj.te dolgod.
Kedves Vaddisznó!
Hozzászólásodra szeretnék reagálni.A "myra" nevezetű lány nem én vagyok,sőt ismerni sem ismerem.Szia
sziasztok.lányok hírdetéseit nézegetve,feltünt egy-két dolog.a nyíregyházán rendelő myra nevű lány debrecenbe rebeka néven dolgozik,a hét minden napján.kérdezem én ,két helyszínen egyszere?nem valami lehúzós csaj ez? :)