Mondá a menedzsment!!!
Mondá a menedzsment!!!
Te is az régimódi embör vagy aki az önkormányzatot még mindig tanácsházának hivja? A kpm már vagy 10-15 éve megszünt.Közlekedési és Postaügyi Minisztérium volt amúgy.Ebből lett röviditve a KPM !! Ma NKH a neve. De szerintem neked még mindig OTI az SZTK!
Hali füstöske!
Már a kpm-nél is melózol ??? Vagy biztosítós vagy ?
A Nóra rendben van!
Szia!
Nem tudom mit szedsz, de én is kérek belőle!!! :-)))
Köszi a segítséget!
Üdv: Tamás
A lyukakkal vigyázz!!Főleg a panelházas környékeken.Akkora gödrök vannak ásva néhol.Még belegondolni is rossz.Valami fűtés sz...rság miatt túrkálták fel.
Mész ott a kocsiddal a lyukra,keresed hol van egy lyuk ahová leparkolhatnál és és autóstól beleesel egy nagy lyukba. Rettenetes!!!
Sziasztok!
Nóráról ( 19 ) kellene S.O.S. információ, mert az imént beszéltem Vele és a hangja nagyon kelleme volt, csak nem akarok "lyukra" futni a körúton.
Köszönettel: Thomika
JAAAA AZÉÉÉRT?????????
Akokr megyek!!! :-)))
Thomika
Kedves Thomika.
Gondolkozz még kicsit rajta hogy vajon miért hirdethetekitt is..Szerintem okos fiú vagy,rájössz magadtól is.
Szép napot :)
margo29- ről kellene egy kis info
Köszönöm Gina közben megtaláltam,el is mentettem a számod:) Pesten többször is járok majd felhívlak,m kiváncsi vagyok Rád:)
Szia Ilkó! Nagyon szívesen válaszolok neked a kérdésedre, csak az a baj, hogy modira fogják küldeni egy pár percen belül. Hírdetésem jelenleg a ***moderálva*** találod meg. Én is puszillak!:) Gina
Hát.....pedig a tény ez!!! Ezt nem lehet szépiteni. Felhozott egy témát,hogy vajon miért fordul vissza sok ember az ajtójában. De ettől ő csak értetlenkedik,meg palacsinta sütő. Tudom,biztos visszaesett a forgalom. Inkább hallgatott volna.
Igazad van, valóban nem érdemes belefolyni itt semmilyen vitába. Ez az egy kivétellel, ami mellett nem tudtam elmenni szó nélkül! De azért annak örülük, hogy kapja az ívet rendesen diesel35. Én is kívánok neked minden jót! Puszillak Málnám!
Helló Te Félnótás Diesel,
Málnával semmi gond sincs, nemhogy a bőrszínével. Veled ellentétben tapasztaltam a szolgáltatásának minőségét!
Szombat 14 óra 36. perckor írt hozzászólásodat kommentálva - vicces fiú vagy, hírdetsz, mert lusta vagy dolgozni menni, vagy mert ingyen akarsz dugni. Ez jó vicc, azóta is röhögök rajta ha eszembe jut!!!
Szerintem amelyik nőnek hiánya van az fog magának egy pasit INGYEN, mert akad bőven!
Üdv.
Szia okoska a neveket amiket leírtál nyiregy legjobb szolgáltatói mosd ki a szád ha kiejted a nevüket, mert ha elcuccolnak nem marad más csak a gyulaaaa!!!!!!
Üdv mindenkinek.
Nóra ( 19 )
Maya ( 21 ) és
Szimikae ( 21 )
Nem tudtok valamilyen infót Róluk?
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Nittához ( Kim ) lenne egy kérdésem!
Ha "-A MUNKÁM SZEX ÉS EROTIKA MENTES!!!!
(ami azt jelenti, hogy semmilyen formában nem érintek intim területet!!!
Intim terület = nemi szerv (a gyengébbek kedvéért)" - akkor miért azon az oldalon hirdetsz, ami így reklámozza magát:
A legnagyobb vidéki szexpartner kereső több száz hirdetéssel országszerte.
Üdv: Thomika
Szia Gina!
Tényleg Pesten vagy? Megtalálom a hirdetésed valahol esetleg?:)) Puszizlak!:)
Hmm :) ezt nagyon jól látod diesel35...nem is leszel :))
Köszönöm Ginám,aranyos vagy! De szerintem nem érdemes belefolyni az ilyen vitákba. Van aki nagyon unatkozik és nem tud mivel játszani,ez legyen az ő gondja. Neked meg sok sikert a nagyvárosban,és kitartást!puszi