Szia Linda!
Csak abból gondoltam, hogy együtt dolgoztok, mert bizonyos hirdetési oldalon mindkettőtök telefonszáma megtalálható egy hirdetésen belül.
Bocs!
Üdv: Thomika
Szia Linda!
Csak abból gondoltam, hogy együtt dolgoztok, mert bizonyos hirdetési oldalon mindkettőtök telefonszáma megtalálható egy hirdetésen belül.
Bocs!
Nincs szó semmiféle összeállásról.
Igen régen együtt dolgoztunk.
Ma már egyedül dolgozom.
Sziasztok!
Reagálok :)
Egyedül dolgozom.
Ha kedveled a teltebb csajokat, akkor nem fogsz benne csalódni. Érti a dolgát, a franciája nagyon jó, irgalmatlan nagy mellei vannak, beszédes, mosolygós és az altesti csiszi-csuszi is remek vele.
Sziasztok! Én sem voltam még Szöszinél , Lindánál viszont annál inkább. Ha jól tudom régen voltak egy helyen , ahol előtte Linda volt megtalálható. Nem tudom , hogy újra összeálltak -e , de utolsó infom szerint Linda egyedül volt Szöszi pedig más helyen szintén egyedül. Reméljük Linda reagál majd rá és akkor kiderül mi az igazság :) Én ennyit tudtam.
Rebi képei egyre jobban tetszenek áhhhhh :) . Valaki senki???
örülnék ha Linda is megerősítené ezt :)
Szia Enzo!
Szösziről sajnos még nincs információm, DE
- ha jól gondolom Lindával dolgozik egy helyen
- Linda megbízhaó nagyon aranyos lány,
- következtetésképpen Szösziben is meg lehet bízni
Nagyjából ennyit tudtam segíteni!
Hali!kendráról tud valaki bővebb infót?nem nyíregyi vagyok!
Szerintem meg ,hogy hiteles legyél meg kellet volna osztanod a többi élményedet vagy akár a negatív tapaszalokat is.Nekem viszont személy szerint az a véleményem, mivel ez a hölgy egyszer itt ,egyszer ott,meg amott hírdett ,könnyen kijátsza a szerkesztőséget a regekkel. Lásd a Békés megyei fórumot ,ott is volt egy ziccere Adonisz76 néven.
Brigitta 22-nél már jártam róla csak annyit ha figyelemre kedvességre vágysz akkor nyugodtan látogasd meg, még nem teljsen profi a hölgy de nekem ezért tartozik az kedvenceim közé,ezért látogatom gyakran amikor csak tehetem!Én csak ajánlani tudom!
Figyelhj Kamuképellenes!
Voltamn már másnál is párszor, de csak azért Kamilláról írok mert messze ő volt a legjobb, és igaz amit írtál, nem fogok máshoz menni! Különben is hogy néznek ki ezek az új hirdetők, az egyik full cigány!
Szöszi 38-ról valaki info? Privátba is jöhet.
De nyugodtan belehet írni,hogy az a lepukkant cigány csaj GYULA már csinálta régebben is fent hagya a 100%lékosan nyilván való bebukott Pl:Kinga 23 hírdetését és ujjakat indit.
Ó köszönöm.
Semmi baj!!!
Élnézést,hogy kérdezni mertem.
szevasztok kis beszámolóm a mai napra......
MIELŐT VALAKI FÉLRE ÉRTENÉ,A LAURA 27 AZ AKI A FOTÓKON VAN AZ FOG AJTÓT NYITNI NEM MÁS!!!!
KÉPEI VALÓDIAK,DE RETUSÁLTAK VAGY ESETLEG FIATALBB KORÁBAN KÉSZÜLT,EZT KB 6-7 ÉVVEL ELŐRÉBB TENNÉM ......
MIVEL MÜTERMI KÉP INKÁBB MARAGYUNK A PROFI FOTÓS MELETT....
MEGÉRI A P*NZÉT?
MINDENKÉP AJÁLOM!!!!!
BESZÁMOLÓ.......................
ma málna cicához akartam besündörögni,pechemre nem vette fel....
na akkor nézzük a fórumot,hmmmmm KAMILLA néni mélytorkosa,gyerekek ki merem jelenteni engem még igy soha senki nem cibált le szájjal senki.........
hogy eloszlessam a kételyt,a kukacom feje rendesen a garatjába volt mondom ilyen csak a filmekbe van.....
Az akciót ügyesen megszakitotta vagy 3 szor ,huzta a priccolást rendesen már én szóltam rá hogy elég most má süsd el a kalasnyikivot...DDDDDD
A csajos nem egy plázza cica,de azok nem is tudnak ilyet ,nyiltan merem ajálani hogy egy szaxira ugorjon fel a nagyérdemü........
A félidőt rendesen végignyomta,a tojásaim még mindig izomlázba vannak tehát nem az az 5 perc alatt elrendezlek 20 perc meg dumcsi.....
utánna még maradni se volt kedvem tehát nem kamu tehetsége.......
Attól hogy profi fotoi vannak ami retusálva is van én nem csalodtam benne szerintem te se mert igen színvonalas lányról beszélünk!egy kicsit nézd meg jobban hogy a kép meg a valóság minden mértékben megegyezzik szerintem nem fiatal kori képei!
Emberek most komolyan! Mi ez a sok szinvonalon aluli hirdető??? elég rájuk nézni......pfff......