Üdvözlettel
Azt kell, hogy Nyíregyházán, és találtam egy lány, aki jól néz ki a kép itt. Tudja valaki róla? . Alexácska. Nem akarom, hogy egy meglepetés party, így ez vonzó az Ön számára. Még egyszer köszönöm.
Üdvözlettel
Azt kell, hogy Nyíregyházán, és találtam egy lány, aki jól néz ki a kép itt. Tudja valaki róla? . Alexácska. Nem akarom, hogy egy meglepetés party, így ez vonzó az Ön számára. Még egyszer köszönöm.
Köszi Tanker! Elmegyek!
Hali pinászpista!
Kamilla az agancsos állat nevű út mellett párhuzamosan lévő T. M. monogrammú útnál rendel, a víztorony mögött,
ha egy nagy élményt akarsz menj el.
Szervusztok!
Korina nevezetű hírdetővel mindenki nagyon vigyázzon!!!
kb. 163 cm a csaj valójában. mindkettőhöz bejelentkeztem, el is mentem, ugyanaz a csaj fogadott, csak egyszer magassarkúban, egyszer mezitláb. + paróka.
Nekem nem tűnik ugyannak, viszont a 173/65-höz nem igazán passzolnak Suzy fényképei.
A férfinép csak csodálja Linda (24)-t ebben a fórumban, ezt bizonyítja a rengeteg jó tapasztalat a korábbi hozzászólásokban (lásd kereső jobb fent). => Ez csak a konkurencia tehette. Számomra felfoghatatlan ez a fajta gondolkodás, hogy ha valakinek nem működik a biznisz, akkor másnak se működjön. Szerintem a sors és a természetes szelekció bölcsen helyre fog rakni mindent a világban.
Hali, egyetértek vitézzel és anakinnal. az egyik legrosszabb élményem volt a csaj, fadarab, 5 percenként nézi az órát, lekezelő!! A franciája is borzalmas, fogazik és rángatja a szerszámot. A "szex"ről ne is beszéljünk..............
UI: Suzy 21 és Hanna 21 ugyanaz a csaj!!!
Már régebben írtam ilyesmit...
Remélem, hogy aki a pozítiv beszámolókat moderálásra küldi, annak van több öröme is az életben, mint ez a tevékenysége.
üdv és derűs napokat
Hello
Igaza van vitezlaszlonak Hanna nem nagy szam.
Sajna en is voltam mar hannanal eleg bunko es lekezelo az emberrel.
Nem is beszelve arrol hogy egy fadarab is aktivabb mint ö
Ja es valo igaz hogy 5 percenkent a orat nezi
Udv
Sajnos magadnak köszönheted a véleményem. De látom,a helyesírásod sem az igazi.Nem megbántani akartalak-de te viselkedtél így.
Héj ki küldte moderálásra az én hozzászólásomat? Merje már felvállalni!
Sziasztok.Azért regisztráltam hogy elmondjam:Hanna(ÓSZ.) 21 nem nagy szám. Szerintem nem is Ő van a képen. Időthúzó,fél óra alatt semmire nem volt hajlandó,az órát nézi folyamatosan,lekezelően bánik az emberrel,pedig nem adtam rá okot. Meguntam és otthagytam.Egy jó estéből egy rossz lett,olyan mérges lettem.Szép estét mindenkinek.
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ!
Ma Lindánál (24) jártam és egyébként életemben legeslegelőszőr jártam ilyen lánynál. Egyszerűen fantasztikus. Iszonyatosan pánikoltam az elején, próbált is megnyugtatni sikerrel. Csodaszép és a személyisége is vonzó számomra.
Sziasztok!!
Mollika 23ról valakinek vmi infója? volt már nál valaki?
Kedves matyi0323 köszi a beszámolót. Ha kérhetem ird már meg a hölgy testalkatát és nagyjából a környéket, ahol rendel, tudod kikerülő szavakkal mert ha utca nevet irsz azt lemoderálják. Előre is köszi.
Üdv!
Scarlett. Igényes, dekorativ jelenség. Szép kívánatos ruciban fogadott.A hely maga csendes igényes környék. Igaz a lépcsöházat eppen festették. A lakás rendezett meleg az ágy kényelmes. *r*irol lassan már nem lehet azt mondani hogy magas sok lány is elkéri már. Maga a fealing az jó egy kedves beszédes szeretöt kapsz gyönyörü testtel. Megdolgozik a p*nz*rt nem futószalagos szolgáltató. Azt hiszem lesz még a helyhez szerencsém máskor is. Nem csalodtam sem benne se barátnöjében Szösziben korábban.
Hali.
Pénteken volt szerencsém elmenni Kamillához. Előtte itt olvastam róla jót, rosszat vegyesen, aztán mégis felhívtam.. :)
A telefonban kedves volt, elmondta mi mennyi.. aztán ott helyszínen megegyeztünk fél órában, amiből végül kb. 50 perc lett. Szóval az idővel egyáltalán nem törődött, hogy mikor telik már le a 30 perc. Ahogy odamentem egyből üdítővel, ásványvízzel kínált, aztán beszélgettünk. Aztán jött aminek jönnie kellett :)) A mélytorkosa az tényleg garantált és tényleg mélytorkos volt. Közben is kínált többször is üdítővel, sőt a végén is. Normálisan, ekdevsen beszélegttünk is a végén, nem az volt, hogy akkor végeztünk és egyből kidob.. Szóval én meg voltam elégedve teljesen. Én csak ajánlani tudom. Szerintem próbálja ki mindenki akinek tetszik, ne csak innen ítélje meg. :)
Szijasztok. Infót szeretnék Kamilláról, milyen a testalkata, kb hány kiló hány centi, teltkarcsu vagy inkább kövér? A puncija fazonírozott vagy teljesen szőrtelen? Milyen a hozzá állása a férfiakhoz, odaadó kedves vagy inkább nemtörődöm fadarab? Igényes ápolt csajszi vagy inkább igénytelen kategória? Olvastam rólla jót is rosszat is! Kérlek benneteket hogy az alázó gyalázkodó szövegeket felejtsétek és csak kulturált módon válaszoljatok! Ha esetleg tudtok ajánlani 45-50-év körüli igényes csajokat az is szívesen venném. Annak is örülnék ha megirnátok hogy nyíregyen hol találhatók ilyen időssebb nőcik. Az számomra nemgond ha egykicsit lógósabb lötyögősebb, hiszem a múló idő nyomot hagy a női testen mindig minden esetben! Válaszotokat előrre is köszönöm! További szépnapot kíván nektek álló farku pinászpista.
Aranyos vagy,de engem nem kell kioktatnod,sz@rból meg nem lehet várat építeni..:)
Ez ugyanolyan hogy olvasni nem tud egy olyan ember,aki nem ismeri a betűket!