Bocs tévedtem Kitty 23 helyesen.
Bocs tévedtem Kitty 23 helyesen.
KItty28 te minek hirdetsz???,hisz soha nem vagy elérhető.Teljesen úgy tünik te csak kamuból vagy. 100 szor próbáltalak egyszer semn vetted fel. Üzentem mindahányszor ,válasz semmi!!!! pedig igen tiszetletteljesen kértelek időpont ügyben. Nem tudsz olvasni? de ha igen akkor ne farcsot hirdess,hogy üzenetre válaszolsz.Tele vagy like-olókkal és mégse létezel. Akkor ők kik,valami titkos szekta? nekik sikerül mint a radio showban a betelefonáloknak,ha olyan nagy az ügyfélköröd ,hogy téged lehetetlen 6 hónapja felhívni, akkor ne hirdess és ne ird ki a hat hónapja készitett képeidre és e hogy egy hónaposak mert azóta akár lassan szülhettél is. A másiik téma. Azt irod üzenetre válaszolsz . Erre csak annyi HAHA sose. Annyira közönséges vagy hogy vissza sem válaszolsz. Szerintem inkább buta mint inteligens aki igy válogat.Ha nem vagy kontakt ne hirdess . Ne kelts hamis vágyakat másokban ez nem fer .Ez az oldal azért van hogy elérhetőséget biztosits és nem azért hogy kamureg műsorszórás legyen.
Ment a privi is ha olvastad :)
Köszönöm kitsi.
Olvastam egy *** moderálva *** hogy Pesten van egy olyan ház ahol ázsiai lányok dolgoznak. Azt írták róla hogy van egy madam aki fogad és 3 lny közül tudsz választani. A madam töri a magyart a lányok talán nem beszélnek csak angolul. De ezt is csak megírtk egy másik oldal másik fórumán ünnepek előtt.
Szia kitsi.Esetleg ázsiai lányt nem tudsz kis hazánkba?
Nem tudom melyik nap kell mennem még de dolog lesz pesten. És régi álmom egy kis néger csajszi. Sajna eddig ez nem jött. Persze hogy megírom, találtam párat más oldalon megpróbálom elérni valamelyiket. Ha nem sikerül itt fogok "vigasztalódni" nyiregyen :)
Csao Kitsi! Kíváncsivá tettél ezzel a fővárosi egzotikummal,majd mesélhetsz itt vagy akár priviben is. :) Jah és ha van vagy bő 20 perced,akkor olvasd végig a szombathelyi fórumot. :)) Már tiszta kabaré,ami ott megy... Nemcsak Rubint és Joezef,hanem mostmár jópár másik csaj beszált a vitába és regényeket írnak. :)) Mondjuk a Kimberly-t meglátogatnám,igazi kis cowgirl-nek tűnik. :) De amúgy mostmár ott tart a dolog,hogy lehetetlen eldönteni ki mond igazat. :)) Én szombaton megyek Pestre,ha lesz rá módom meglátogatok egy fullos csajszit,majd kinézem,ha nem akkor jövőhéten itt Nyíregyen vkit.
Írjad nyugodtan :) Jövő hten meglátogatom azokat a lnyokat akiket igértem itt pár barátomnak. Majd jön a beszámoló. De előtte még azt hiszem szép fővárosunkba szeretnék látogatást tenni egy egzotikumnál. Ha összejön majd. Sajna nem kellett mennem Szombathelyre így egyenlőre tolódik Gyöngyszem meglátogatása :) De ami késik nem múlik!
hasonlót akartam írni :)
Üdv mindenkinek!Mivel az előző kérdésemre nem érkezett válasz így utána jártam saját magamnak és így némi beszámolóval szeretnék szolgálni!Millával kezdeném!Csodálatos nő!Szerintem ezzel mindent el is árultam róla!Csinos test szép arc fergeteges mellek de a külsőség mellett persze számítanak a belső értékek is és erre sem lehet panasza szerintem senkinek!Kedves és vicces és kacérkodó és lehet hogy nem ma kezdte el de rengeteg tűz van még benne!Szóval bátran felkeresheti bárki akinek éppen kedve szottyan rá!Hála istennek nem egyedül van Milla így nem csak masszázsra volt lehetőségem hanem egy négykezes masszázsra happy finish-el!A másik hölgy Tímea28!Ő is egy igazi izzig vérig nő!Kedves szép csinos meg sorolhatnám tovább!Rá is ugyan az a jellemző mint a Millára a belső értékeit tekintve!Szó ami szó két olyan nőröl van szó akik tudják mi kell egy férfinak!Aki nem csak az üres semmit mondó akciókra vágyik hanem számít a fogadtatás is és a hangulat a hozzá állás a kommunikáció azoknak bátran merem ajánlani mindkét hölgyet!Ja és a lényeg hogy amiért oda mentem azt 100%-ban megkaptam és jó hangulatban távoztam mint egy jól lakott napközis kisgyerek!
Szóval bátran keressétek a hölgyeket amíg van rá lehetőségetek!
:)
Kitsi! Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. :) Szoktunk itt véleményt is írni lányokról,többnyire pozitívat. És tőlem is szoktak priviben kérdezni,ha valakit komolyan érdekel egy lány,amire mindig korrektül és kifejtve válaszolok,aki kérdezett tőlem,az tudja. Az hogy néha hülyéskedünk itt fórumon,szerintem ez belefér,nincs emiatt túlterhelve a rendszer. :) Amúgy Szombathelyen a Joezef Gyöngyszem csata tovább folytatódik,most olvastam épp a folytatást. :)) Ja és kedves Fain,természetesen tőled is szívesen fogadjuk a beszámolókat.
Sziasztok!
Ha egy lányt kellene mondanotok, (legjobb), ki lenne az?
És te mennyi beszámolót írtál már? Vajon miért nem? :)
Érdekes az én vélményem eddig is kikérték privibe sokan azokról a lányokról akiknél voltam. Vagy megfogadták vagy nem. Én nem vagyok egyik lány menedzsere se! Ha észrevetted volna több lányról is írtam és azokról is akik mostanság jöttek nyíregyre. Azt hogy páran itt összehaverkodtunk és hülyéskedünk egymással engedd már meg hog megtegyem ha közbe elmegyek új lányokhoz és leírom a véleményem róla. Az a baj hogy az álltalad leírt "három-négy emberke" ír véleményt azon meg gondolkodj el. A többiek csak kuncsorognak itt információért de ők már nem nagyon írnak vissza ha van bátorságuk elmenni egyálltalán valakihez is! És tényleg van az a jelenség itt hogy pinairigység hogy csak azért se ajánlom mert nehogy elfoglalt legyen később és ne tudjak menni hozzá! De ha az én véleményemre és információmra nem vagytok kiváncsiak akkor én mostantól nem írok semmit se. Megtartom magamnak és tapasztalja mindenki a saját bőrén meg!! Végeztem!
Kicsitvisszaolvasol van az "ajánlott" Viszont nyiregyenlétezikegy nuni tudod az egy ne......szerv irigység! Nekem nagyonjó, nemreklámozom,mert hamarabbvantalivele!
Na pont azért kellene sok őszinte vélemény akkor azokhoz tuti senki nem menne, és minden ki tudná aki a fórumot követi, előbb ugyis itt olvasgat mindenki ,de máritt nem vélemények vannak!! Ez is baj, és nem is kicsi!! Irjatok minél több véleményt!!! Köszi!!
sok a kamu szolgáltató ez a legnagyobb baj!!!
Üdv!millát szeretném mindenképpen meglátogatni és némi segìzségre lenne szükségem!esetleg valaki tudna segìteni abban hogy a kedves milla csak masszázst vállal vagy esetleg másra is rávehető?vagy esetleg van vele más hölgy is aki egy masszázs után más ellazulást biztosìtana?csak mert halmoznám az élvezeteket!