Csá!Bátran mehetsz hozzá!Pláza környékén van!Megbízható kedves szép arcú csinos lány!Kicsit kapkodva franciázik de irányítható!Normál *rakkal tevékenykedik!Lehúzás tuti nem lesz szóval szerintem az ajánlott kategóriába tartozik!
Csá!Bátran mehetsz hozzá!Pláza környékén van!Megbízható kedves szép arcú csinos lány!Kicsit kapkodva franciázik de irányítható!Normál *rakkal tevékenykedik!Lehúzás tuti nem lesz szóval szerintem az ajánlott kategóriába tartozik!
Hello! valaki tudna olyan lányt ajánlani aki egész estét is vállal? :)
:)
Tímea 28 ról mit lehet tudni? :) valaki irjon :)
sziasztok érdekelne az ivett 28 ha tud valaki róla infot irjon legyen szives. köszi
Kitty jó csak áldozni kell rá rendesen. Tí***moderálva*** alul nem érdemes elindulni. Meg a többire is hogy megismerd a munkájukat. A sok lánybol csak párrol megy itt a téma. Van olyan sz*lg*ltató aki már 5 éve sz*lg*ltat nyíregyházán nyagyon jó és még szó sem esett rola. De őt meghagyom magamnak nehogy a sok beteg f*c elegye a kedvét. Pár ***moderálva***ast elvágtam már lányokra sajna több volt a rossz mint a jó. Csak a jót nem érdemes itt megosztani mert kikezdik rögtön.
Sziasztok! Engem a következő lányok érdekelnének, őket szeretném meglátogatni, pontosabban az, hogy egyedül dolgoznak e és merre
találhatóak. Természetesen nem pontosan, csak nagyjából :)
Kriszta 26
Ivett 28
Heléna 27
Kitty 23
Bármelyik lányról, bármilyen infót szívesen olvasnék.A válasz privátban is jöhet, és hálásan köszönöm segítségeteket!
Alisia-nál még tényleg nem volt senki? Ezt sem hiszem el. Van egy nő aki vonz,de mikor felhívtam elég ismerős volt a hangja. Ezért nem akarok még hozzá így menni. Kérlek beneteket adjatok infót róla. Szép nap mindenkinek!
Ki ez a két új motoros? Brigi meg Olgi? Jöhetnének már valami jobb csajok is ebbe a városba. Legalább Ivett visszatért.
Hali.
Laura 40 tel.szama nekem is kellene.regen nagyon sokat jartam hozza.
Nóra 19 IMÁDLAK és alig várom hogy ujra meglátogassalak :) puszi :) korrekt vagy és kedves :) örülök hogy ujra hirdetel :)
Sziasztok kedves forumozok ugy làtom semmi dolgotok nincs csak velem ès màsokkal foglalkozni. Közbe olyanok irnak rossz tapasztalatot rollunk akik még lányoknàl se voltak fent. Mi jo nektek ebbe? Azt hiszitek ezzel leromboltom és nem tudunk keresni mert akkor nagy tévedésbe vagytok. Hiába forumoztok aki elakar jönni az igyis ugyis eljön :D csak irkàljatok irigyek.
Bell és Noni ugyanaz a személy a képek alapján. Gyakorlatilag az egyik kép ugyanaz,ahol a mellét fogja. :)
Mollika (és/vagy Menedzsment): ez a hajó már sajnos elment..
Laura 40 telszáma érdekelne régebben már voltam nála de elt*kítettem a számot.
( Ha lehet privátban)
Szeva. Dóri 24 egy ajánlott kategória nagyon,aki szereti a teltebb nőket. Jól csinálja a dolgát,nagyon kellemes a szoba,tiszta rendezett lakás.
***moderálva*** átlagosak.
Szevesztok.Alisia nevű höllgyről szeretnék kérni egy kis beszámolót. Telefonon már hívtam de nem tudtam eldönteni hogy bíztonságos-e. Aki már volt nála kérem írja már meg a beszámolóját. Köszi előre is.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok fütyi társak! Megszeretném osztani veletek az élményemet! Ma jártam Mollikánál Nyíregyházán eszméletlen jo punci. Mellei eredetiek nagyon nagyok gyönyörüek, franciája nagyon joooo az ágyban tudja hogy mit hogy kell csinálni és mi lessz jo a partnerének! Én csak garantálni tudom Arca szép teste ápolt én nagyon jol éreztem magam vele. Töbször is megfofom láttogatni. Amit telefonba megbeszéltünk minden ugyan ugy volt egyszoval nem bánom meg hogy meglátogattam!
Akiknél jártam
Mollika: Ő az a lány aki nagyon izgatta a fantáziám, a nagy melli miatt. Arcra sem szép ( kancsi) De csak a mellei fogtak meg. Örökösföldön rendel átlagos környéken,de az azért ciki,hogy ha nincs egy normális ágya mert a földön kellett csinálni :D
Hozzálás átlagon aluli nállam nem ajálott,hozzálással,mindennel eggyütt 10/3
Léna: Nálla régen voltam,ő egy igazi profi és nagyon érti a dolgát, luxuskörülmények között fogad talán azt is mondhatom nyiregyen nálla van a legjobb kéró egy kertes ház, a korház környékén. olyan jo kis husus teste van lehet pakolni. Nállam ő 10/7 mindennel eggyütt
Nóri 19 : F. körút környékén rendel. Aki szereti a tini lányokat érdemes hozzá elmenni a legjobb szolgáltatást ő nyujtotta nekem. február elején voltam nálla,pedig tartottam tőle hogy lehuzos stb ,de kellemeset lehet vele beszélgetni még aktus után is. Nem dob ki nyugodt nő. Most igaz nincs fent hirdetése de remélem fent lesz nem sokára. :) 10/9
Erika apróban hirdető nő a város szélén a tiszavasvári ut környékén rendel egy kis utcában. Átlagos 30 as nő átlagos szolgáltatással de kedves, és nem lehuzós ami a mai világban becsülendő :) aki szereti a 30as nőket menjen hozzá bátran Nállam 10/6
Kíváncsian várom a többi beszámolókat :) akire kiváncsi lennék Dóri 24,Alisia,Ramika, és Beácska 18
Laura sehol sem hirdet. Elég számára az ismeretségi köre.