Köszi:)
Köszi:)
Lehet, hogy eltévedtem, és nem is vagyok tévedhetetlen. Azért vagyunk különbözőek. Hogy mit szoktak mit nem, az is egy jó kérdést. Én ezt szoktam, más mást szoktott. Ez a fórum azért van, hogy mindenki leirhassa a véleményt, méghozzá a sajátját.
Jobb esertben a kritikákat építójelleggel fogják fel (ez sajnos nem szokott így lenni).
Biztos, hogy én is kihegyeztem bizonyos dolgokat, hogy a gondolataim célzottabban érvényesüljenek. A hentes példa egy kicsit hülyére sikeredett, így utólag megnézve. Főleg azért, mert hasonlítgathatjuk mi itt más tevékenységekhez, de akárhogy is nézzük ez a fajta szakmát, vagy szolgáltatást nem igazán lehet semmihez sem közelinek tekinteni.
Örülök, hogy páran megosztották az írásommal kapcsolatban a véleményüket.
üdv és derűs napokat
Helló uraim!
Csupa jó hírekkel szolgálhatok mindenkinek! 2 hölgyet látogattam meg az utóbi időben!
Csenge24:Kedves csinos lány!Kicsit alacsony de mindezt kompenzálja az alakja!Szép az arca és jól el lehet beszélgetni vele!Masszázsra van berendezkedve a hölgy de a végén zokniba azért egy kis francia belefér!Én még a ragadozó madárról elnevezett utcán voltam nála ahol Kata 37-el volt együtt de a jelek szerint megváltoztatta a helyszínt ahogy olvastam!Nekem bejött a leányzó úgyhogy részemről csak ajánlani tudom!
Linda24:Hát mit is mondjak!Nálam a toptop eddig!Csinos kedves aranyos!Az erdők legnemesebb állatáról elnevezett utcán található meg egy családi házban!Szerintem a Scarlettel és a Lillával együtt de igazából egyáltalán nem vettem észre hogy bárki is jelen lett volna rajtunk kívűl a lakásban!Francia az már már mondhatni profi az akció is frankó!Nem nyafog ha póz váltásról van szó enyhén nyögdécsel akció közben!Már már az volt az érzésem mintha a csajommal csinálnám!Előtte is utána is kicsit beszélgettünk és nem egy buta fellengzős csaj!Nekem eddig vele volt a legjobb élményem!Tutkó hogy fogok még hozzá menni!Részemről nagyon magasan az ajánlott kategóriába tartozik!
Esetleg ha valakinek van infója a lentebb felsorolt lányokról azt örömmel venném mert pénztárcát nem kímélve ezeket a lányokat kipróbálnám de előzetes infók nélkül kissé félve megyek el bárkihez is!
Laura 23
Nóra19
Réka22
Melinda23
Sziszi20
Tiffani21
Lola19
Rebeka19
Andyka22
Jázmin30
Szofi22
Dorina20
Fruzsi23
Üdv mindenkinek és kellemes vadászatot!
amúgy Ajsa - már ha még aktuális a kérdés - rendben van, a Frnc krt-n rendel, az elején, szerintem mindenki tudja hol, én is többször jártam már ott, mindig másnál, viszont a tulaj, ha olvassa, akkor jelezném, hogy a zuhany már hónapok óta rossz.
A hölgy nem annyira 30, alacsony, teltkarcsú, fecsegős, az árak normálisak, rosszat nem nagyon tudok mondani, akinek bejön ez a típus, ajánlom. Amúgy több néven is hirdet,de ez most ne tartson vissza senkit.
BJ
Amúgy pedig a nyíregyi lányok nagy része abszolút normális,kedves,ha úgy állunk hozzájuk mi is. Nekem speciel nem is olyan régen volt olyan is,hogy fél órára neveztem be,de előtte is dumáltunk valamennyit,meg utána is. Utána még többet beszélgettünk mint előtte. Én elővettem az egy óra d*ját,mire ő mondta,hogy csak felet f*z*ssek,mert a többit elbeszélgettük. Én megköszöntem eme gesztust és elfogadtam,nagyon jól esett és nem kifejezetten az *nyagi része miatt. Na ez csak úgy eszembe jutott,még mielőtt valaki azt mondaná,hogy hirdetőellenes vagyok. :))
Hasonlóképp látom Kékszem.
Én is szoktam álltalában késni mert nem Nyíregyi vagyok. A hétvégén is késtem kb 2 órát de szóltam telefonon úgyhogy nem volt problma belőle. Egyébként tudok én is 2-3 lányt aki megkér ha már a kapu előtt vagy hogy 5 perc és elkészül. Szombaton is megtörtént de miután én is késtem nem számított. :) Mondjuk a szóban forgó hölgynél én nem tapasztaltam ilyet mert amint oda értem rögtön mehettem hozzá.
No, én (most) nem fogom teleömlengeni közhelyekkel az oldalt, leírni (százszor és tízezredszer), hogy a "korrektség mindkét oldalról elvárt".
A Te példáddal élve, ha bemegyek (nyitvatartási időben) a henteshez, kérek tőle 2 kg húst, akkor nehogymá' azt válaszolja nekem, hogy "támaszd a falat, nekem még 15 perc, mert épp' vakarom a t*k*m"! Ha pedig akadályoztatva van, akkor értelmes, nyugodt hangon KÉRJEN MEG (sűrű elnézést kérve), hogy várjak egy kicsit! Hjah, és utána a 4 d*kát adja gr*t*sz...ha elfogadom!
mennyire korrekt már...szerintem eltévedtél, itt nem szoktak ilyen hangnemben írosgatni :)
Teljes mértékben egyet értek veled. Én is kíváncsi lennék a lány verziójára.
1.A legtöbb húrogó meg inkább látogassa meg a lányokat, mielött véleményt írnak róla!
2.Senkit ne érdekeljen a másik pénztárcája!
3.Tiszteletet csak akkor várjunk el, ha mi is megadjuk!
Pár vélemény elhangzott a vevői oldalról, talán fog a pultos oldalról is. Én „vevőként" a következőt gondolom.
Vajon mire kért még időt? Elvárás lenne, hogy már negyed órával előtte is, - és ha késik a vendég-és utána is felkészülten várjon? Gondolom én, hogy nem számolt Kitty vele, hogy hamarabb oda érsz, és lehet, hogy pont zuhany után volt, és még fel kellett öltöznie, kapkodnia, stb. Nem szerette volna, hogy felkészületlenül nyisson ajtót. Mert elvégre a lányok ebből élnek (egyesek szerint nagyon jól, de ebbe most ne menjünk bele, hogy milyen vállalkozni. Lehet irigykedni a bevételre, de a többit is tegyük hozzá...), és pont emiatt igyekeznek a legjobbat nyújtani. Nem csak fel kell öltözniük, hanem mentálisan is fel kell készülniük (most erre biztos kapok fejmosást is, és biztos van olyan lány, aki futószalag szerűen csinálja, ...na ezeket én sem értem, és nem ilyenekről beszélek). Szerintem egyszerűen csak az történt, hogy nem volt teljesen kész (hogy öltözés, vagy más, azt nem tudom), és zavarában másképp reagált. Lehet ragaszkodni a „majdnem leb.szott" történethez, de hogy pontosan mi történt, és miért történt azt senki nem nézi, csak jó csesztetni őket, hogy jól kerestek, akkor mindent nyeljetek be. Szerintem egy normális lány ezt nem türi, pénz ide vagy oda. Esetleg az is lehet, hogy nem az a letolós hangulatban fogadta a lány a hamarabbi érkezést, csak a kolléga erőteljesen jelezte, hogy ő nem vár, és erre visszakapta. Az ilyen előzményt mi férfiak általában nem szeretjük bevallani... Lehet, hogy nem ez volt, de nem kerek a történet szerintem. Elég visszaolvasni a véleményeket az említett hölgyről. Lehet bizonygatni, hogy már pedig így meg úgy volt. A történetben két szereplő volt, és akkor válhat kerekké a történet, amikor a másik fél is leírja, hogy ő hogyan élte meg ezt.
A legtöbb esetben az tényleg igaz, hogy a lányok itt írják, hogy késünk. Az eddig általam megtapasztalt hölgyeknél is ez jött vissza. Tehát abból lehet kiindulni, hogy a legtöbb esetben a vendégek késnek. Lehet azt mondani, hogy ez egy randi, de ez badarság. Randizni a barátnővel, feleséggel kell, és nem szexpartnerrel (érdekes ez a viszonyítás, hogy amikor az kell, akkor az a viszonyítás alap, hogy ez csak munka, ha meg jobban jön ki, akkor meg randevú, a lényeg, hogy a férfinak legyen igaza. Most miért is f*z*tünk nekik? Az szerintem nem megy, hogy "szerelmet várunk", és közben úgy bánunk velük, mint a mosott ronggyal szokás. - hozzá kell tennem, hogy biztos van olyan, aki megérdemli). Természetesen nem illik késni. Mondom én, aki rendszeresen késik, általában közlekedési okokból. Igaz ezt előre jelzem is, hogy éppen Budapestről, vagy akár csak Nyíregyházáról érkezek Debrecenbe. Ha közelbe vagyok, és látom, hogy ez bekövetkezik, akkor vagy egy sms, vagy egy hívás, ahol jelzem, hogy úton vagyok, x percet kések. Eddig senki nem vette zokon ezt. Akinél eddig én jártam, azok meg olyanok voltak, akik ezt az időt bele sem számolták.
Szóval korrektség. Mindkét oldalon fontos. És lehet itt hivatkozni a pult két oldalára, de bocsánat a hentes pultnál, aki 2kg csirkecombot kér, és 2,04 lesz a vége, akkor ki lehet akadni, hogy azt a 4 dekát vágja le, mert milyen béna .... Szóval lehet hivatkozni, de még sem az. Itt a lányok a saját testüket viszik a vásárra, és nem a csirkehúst. A jobbak a lelküket is beleteszik, hogy arra az időre azt nyújtsák, amit a vendég igényel.
Az meg kinek mekkora ajándék jár, az szerintem a hölgyek kiváltsága. Vagy megf*z*tik, vagy nem. Lehet arra hivatkozni, hogy valaki azért a p*nzért mennyi napot gürizik, de az nem feküdne le minden betérővel. Adott a lehetőség, lehet mást csinálni, amiből több p*nz van.
Van még egy szakma, ahol sokszor azokkal kell jobban lenned, akit nem szeretsz, nem kedvelsz. Ott is jó p*nzt lehet keresni. Ez a politikai pálya. El lehet menni, sok p*nzt keresni, de tessék elfogadni a rossz oldalát is. A választás lehetősége mindenkinek a saját kezében van! Valaki azt választja, hogy dolgozik napi 8 órát, és annyival el van. Vagy lehet vállalkozni, és dolgozhat mindennap 0-48 között, viszont annyi p*nze van, hogy úgy mehet el a hölgyekhez, hogy lesz.rja, hogy mennyit kér. Az éremnek két oldala van, de mindig jobb a másikat okolni. Ha valakinek valami sokba kerül, az nem csak azért kerül sokba, mert sokért árulják, hanem azért is, mivel az illető olyan utat választott magának, ahol kevés a p*nze. Minden viszonyítás kérdése. Nézzünk egy kicsit magunba. És ez mindenkire vonatkozik.
És még egy utolsó vélemény: általában az írásmód és fogalmazás sok esetben visszaadja írójának jellemét is. - na ez most magas labda, kiváncsian várom, hogy ki üti le, és hogyan... :)
üdv és derűs napokat
Nehogy már a nyúl vigye a ***moderálva***!
Az ideje mindenkinek ***moderálva***! Nekünk azért, mert ***moderálva***, és azért is ha erre "tévedünk", annak más oka is van nemcsak TI! Oda általában pontosan kell érkezni
Ha pedig erre a pályára adtad a fejed és egyéb hasznosítható részeidet, ne csodálkozz, hogy be akarják hajtani azokat a rész-sz*lg*lt*tásokat, amiről a telefononban, be*razva megegyeztetek! Ez a pálya már csak ilyen!
Ezért nem csak valami apró ajándékot kaptok, mint írod (azt +ban, ha jók vagytok tényleg!)! Sokuknak egy-két napi ***moderálva***. Azért megyünk hozzátok, hogy jól élrezzük magunkat, nem másért. Ezért az ***moderálva*** meg is érdemelnék a tisztességes "ellátást". Mert hisz' belőlünk éltek, és ha nem vagytok hülyék, nem is rosszul!
Akár ülhetnél egész nap "puccparádéban",mert tudtommal ti ezt "munkának" nevezitek és akkor ugyebár "munkaidőben" ez elvárható lehetne részünkről. Ha valaki 8 perccel hamarabb érkezik valami oknál fogva,nem kell kibukni rajta,főleg ha nincs épp vendég. Arról nem is beszélve,hogyha véletlenül késünk 5 percet,már nyafogtok,hogy ti nem tudtok várni ennyit. Azt meg azért elvárni,hogy másodpercre pontosan érkezzen meg minden vendég nem kellene szerintem,mert lehetetlen. Én minidg azt szoktam mondani,hogy nekünk vendégeknek ti sz*lg*lt*t*k,csak szórakozás vagytok,viszont fordítva már nem igaz,hiszen ti belőlünk ***moderálva***. Na most ezen a mondatomon pár önérzetes hirdető biztos vagyok benne,hogy ír valami nagyon "okos" kommentet dühből,de ha tetszik,ha nem,ez így van. Ezt most arra fel mondom,hogy ez aza fajta üzlet,ahol ti vagytok a pult "***moderálva***" oldalán,mi pedig a "vevő" oldalán. Ennél fogva bizonyos,számotokra kellemetlen dolgot,igenis le kell hogy ny*ljetek. Gondolok itt pl arra hogy valaki nem 17:45-re érkezik meg,hanem 17:40-re.
Van szerencsém ithol tölteni egy hónapot szabadságon. Németország után hazai vizekre evezve látogattam el pár helyre.
Timea28: Hely plázával ***moderálva*** hamár kínai kaja előtte egy k*firc. Lány korának megfelel. Szemmel lűáthatólag örül a vendégnek.Vékony lány nem nagy mellekkel. Fr*nciája egy jó közepes. Maga az akció nem túl szenvedélyes . ***moderálva*** szerintem normál ***moderálva. Lakás átlagos. Együtt dolgozik a Milla és Csenge nevü lányokkal ez a későbbi telefonos érdeklődésekböl derült ki.
Szandy20: Örökösföldi lány. Képen ő van. Telefonban kedves. Maga a szolgáltatás nagyon gyenge. Másik szobábol gyanus majomhangok.
Erika 39: Rögtön a Szandi után látogattam meg. Kedves érett nő. Élvezi az erotikát. Finom fr*ncia és élvezi a szexet.Jól lehet vele beszélgetni értelmes nő. ***moderálva*** jók. Lakás tiszta csendes. Nagyon meg voltam vele elégedve.
Scarlett32: Szarvas utcában családi ház. Tipikusan a képbe illő lány nyit ajtót. Maga a lakás nagyon hangulatos. A fürdő akkora mint egy két helyen a dolgozó szoba. ***moderálva*** leheletnyit magasabbak a megszokotnál. Szép nagy mellek jó fr*ncia. Érezteti hogy neked készült öltözött és rádhangolódik teljesen.
Lili29: Scarlettel egy helyen dolgozó lány. Tervezem meglátogatni de ha megelőzz vki szívesen olvasnék véleményt. Heléna és Linda is érdekelne ha valaki tud infot.
Szép estét mindenkinek. Szeretném meglátogatni Lilli 29. Esetleg tudna valaki,egy hivatalos beszámoloval szolgální. A képei alpján nagyon szép és formás hölgyemény. Túl jok a képek a hoz ,hogy kamu legyen. Köszönöm.
na de ha egy órát kérsz,akkor is számit a 10 perc.ha előbb el akarsz menni,szól a csaj:várj még van 10 perced!noemike,ennyit a kibaszot elméletedről.
jól tetted,hogy sarkon fordultál.az ilyen nő,egyszerüen nagyképü.,illetlen,de legfőkébb röhelyes.ja,de kit érdekel,?van jobb nő is.
Sokan azt hiszitek puccparádéba ül egész nap a lany,egyebkent ha talalkozom valakivel az percre pontosan hív,sem elötte,sem utana,nagyon ritkán van hogy 10 perccel elöbb itt van valaki,én is néznék egyet,hogy mi van?másnak ez nem jelent problémát,hogy a megbeszeltek szerint törtenjenek a dolgok:)
Ma meglátogattam kitty23 at ,természetesen nem rossz a csaj ,de nem mentem fel hozzá ilyen viselkedéssel amit produkál ,inkább sarkonfordultam és elmentem másik szolgáltatóhoz...
13:15 re volt időpontom nála 13:07 kor felhivtam,és még majdnem lebaszott hogy nem ez volt megbeszélve meg izé hozzé, meg még kér 2 percet és utána csörgessem!!!!!
Dikkk mondom ki ez te ,mi a faszom fog változni 2 percel később?????
Mert hogy vendége nem volt az tuti, egy csörrentésre vette fel a telefont első beszédünkor is........
Kedves hölgyem elvből egy férfi nem késik el egy randiról,a másodperc pontoságot meg tokióba a metróállomáson tessék keresni.....
***kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Hát igen Alisia nem ***moderálva***. T*ldin rendel, jártam ott először és utoljára.