Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az újabb élményemet! :) Tegnap este meglátogattam Jázmin(32) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos szőke teremtés,fotói régebben készültek,és valósak. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 8 óra fősuli után, este folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyet könnyedén orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, mert a hölgy a héten tervezi elhagyni városunkat. :( Örülök, hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik! A hölgynek nagyon bájos mosolya, nevetése van! Jázmin(32) volt a 5. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása is példaértékű! Jázminon kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), Dorina(33) illetve Lénáról. A kakukktojás az Beatrix(20) volt számomra. 5 nyertes nőből 4-et tökéletesen eltaláltam, elégedetten távoztam a hölgyektől. Rangsorolni nem tudom külső alapján a hölgyeket, de Jázmint különösen ajánlom aki szeretné még a héten megkeresni,mivel elmegy!:( További szép napot kívánok mindenkinek! :)