Kis csávó! Laura 24-ről most írt RHW beszámolót olvasd el!
Kis csávó! Laura 24-ről most írt RHW beszámolót olvasd el!
Helló. Én rendszeres látogatója vagyok a hölgynek. Aki szereti a kicsit molettebb csajszikat, akkor nem lesz csalódása. Odaadó nagyon. De mindenki maga tudja eldönteni neki mi a jó. Szóval,normális hely, normális tarifa. Laura24? Még mindig nem volt nála senki?
Tisztelet!Már egy ideje sejtem,mára biztossá vált számomra, a legtöbb hozzászólás Ön reklám,vagy ép ellenkezőleg a kolléga nő lejáratása.Lányok,felhívnám a figyelmeteket a ti munka körötökre.Szolgáltatók vagytok amit kínáltok az a testetek, és szexuális szolgáltatás. Ez az alap ,ha van eszetek ehhez még raktok pár dolgot pl :kommunikáció,kedvesség,megbízhatóság,illat, és sorolhatnám reggelig.A férfiak többsége nincs megelégedve azzal amit ad,és amit kap mint ellen szolgáltatás.Nincs meg az *r és szolgáltatás egyensúlya. A szakmát amit ti űztök, ezt is tanulni kell,pl Japánban egy gésa több évig tanulja mire van szüksége egy férfinak. A Ti felfogásotok elveszem a pnzét és cserében semmit nem nyújtok,ha igen az egyenlő a nullával. Amelyik férfi meg szól hogy nem ezt ígérted akkor jön a veszekedés és fenyegetőzés. Ezek után csodálkoztok,hogy nincs forgalmatok.Onnan tudom hogy kevés a munkátok mert nekem panaszkodtok,hogy forgalom = zéro. Gondolom ebből éltek meg,és ha nem akartok közhasznú munkára jelentkezni(ott is nyújtani kell valamit) vagy segélyért sorban állni akkor gondolkozzatok el a fent lekirakottakon.Ez az én véleményem ,akinek nem inge ne vegye magára.
Sziasztok. Lia 31 ről valaki tud valami infót? voltatok nála.
Véleményeket várok. Köszönöm
Anett 34-sem vesztegeti az idejét. Először gumibogyó majd schumi81 most meg Magasgyula néven próbálja reklámozni saját magát. :DDDDDD
További jó önreklámozást Anett!! :DDD
Köszönjük a tartalmas és nem utolsó sórban humoros hozzászólásodat! Őszintén szolva jókat nevettem a megjegyzéseiden. :)))
Glória 37 -hez terveztem menni de ezek után kihagyom! Nem szeretem a begbízhatatlan nőket rossz tapasztalataim vannak róluk minden téren.
Te, akármit szívsz, adjál belőle, mert ebből a hozzászólásból látszilk, hogy mocskos jó a cucc. :D
Sziasztok juksógorok.....DDDDDDDDD
Ma egy két nyiregyi hirdető, napiszar.com ott megszégyenitő mutatványokra is képes.....DDDDDDDD
AKKOR KEZDEM.....
GLÓRIA 37 rudugró, megbeszélt időpont 20 perc ott vagyok , ok gyere a válasz, becsattogok a városba kemény blájszal erre baszik felvenni a fél órán át....
Kedves glória ha dolga akadt idő közben semmi baj, megtisztelne akár kit is egy üzivel akció lefujva......
Mivel egy 740 es bmw vel nem olcsó mulatság kolbászolni a városban......nem ajálott kategori
Maya 40 versenyzőnk kb 20 szor beszéltem már vele, addig nagyon lelkes mig nem közlöm vele hogy ST MARTINT akarok belőle faragni, akkor már fogadni se tud, ez van reggel délben este hétköznal és hétvégén.
Kedves maya ha nem szeret szaxizni kérem tüntesse fel, ne pazaroljuk a egymás idejét....nem ajálott kategori
HENI 20 ha valakinek sikerült megpipáztatni szoljon, mikor mondom mi a szitu kinyomja a telefont, sőt minden barátomnak, szerintem kamu a csaj.....Nem ajánlott kategori
DORINA 26 az elmegyógy intézeti utca végén vagyok, toldi miklós nem egy két percre van, mondom kb 20 perc, ok a válasz, átcsattogok a városon nagy ködben és még keresem a helyet mert benésztem a gangesz jobb bal oldalát, hivom erre akkor kászálódik ki a kádból várjak.......
Várt a zacskóm inditottam, huztam egy D csötészta, legalább lefürödt lefekvéshez........DDDDDDDD
volt fél óra elkészülni bát egy pipát akartam csak......nem ajálott kategori
LAURA 24 na srácok ez egy külön sztori, már elkeseredésemben felhivom mindegy alapon....
Volt egy melója utána fogad, hát nincs mit tenni jó az mondom képei nem tetszenek!!!!!!!!
Felmegyek srácok kinyit ajtót, egy igazi szexbomba a képei köszönő viddzonyban sincsennek a látvánnyal!!!!!!!!!
Jelzem husos csaj de jól ál neki, rá adásul magas is arca meg szép.....
Ahhhhh mondom jani most király vagy, lehányom a ruhamat zsupsz a sezlonyra bizakodóan......
Rámtelepül és finoman bekérdez szinte izgatóan hogy szeretném?
Irányics te kezgyük az elején, pfffffffff jött a francia ahhhhhhhhhhh mamám mint ha tudná mit akarok olvas az ingereimbe szó szetint......
Jó nyálasan veri és szopja nem gyorsan ugy ahogy kel, nyiregyen még egy csaj tudja ezt!!!!!!!!!
Hát amiért ilyen jó vagy, most én jövök suni illatos és finom fel sem akartam onnan jönni de a kábellal nem birtam......
Semmi extra póz hagyományos, ez bizony barátnős fillinges szeretkezés volt, végét meg persze spricc az arcba......
Nincs kidobás , nincs uhhhh már tulvagyok rajta, marasztalva voltam rendesen.......
Csajos 1 hete van itt, és nem is megy sehova , nagy kedvenc lesz az biztos........
NAGYON NAGYON AJÁLOTT GATEGORI!!!!!!!
Sziszy 22
Ha a 10 a max. akkor,
arc 8, korrektség 8, test 6, lakás 2, kedvesség 2, feeling 0
Hali
Jázmin 32 képei "voltak" Debrecenben is , de hogy a hölgy a képről nem az 100... azért óvatosan.
Hali a Tvbe való a reklám :) ?
Több alkalommal jártam már Anett (34) nevű hölgynél, aki az aggancsos utcán elérhető.
Csak pozitív élményeim vannak a hölggyel kapcsolatban. Figyelmes, odaadó, és olyananokat tesz meg kérés (és *xtra felszámolása) nélkül, amelyre a lányok többsége kérésre sem hajlandó. Véleményem szerint ezzel a magas szintű hozzáállásával élni kell, nem visszaélni.
Csak ajánlani tudom, én magam biztos, hogy felkeresem még!
))))
sziasztok most vagyok elöször a forumon nagyon érdekes történetek. vannak
Én ezért hivom fel az illetőt előtte párszor tök random időpontokban.De ha már valaki a telefonban bunko akkor ott személyesen se lessz szebb a helyzet.
Bocsánat még annyi, hogy "aki meglátgatta ezek utánt" úgy értettem, hogy akinek egy ilyen telefonbeszélgetsé után,amit vele helet folytani, van kedve ......-t adni, azt üdvözlom!
Azért írtam most ezt le utólak, mert nem akarom úgy bállítani magam, mint aki megmondja amit kell tenni és szentírást írok!!
Nem bírtam, nem megírni, mert..... nem is tudom miért nem!! Igaz, hogy nem votlam nála, de ezután a telfon után..... Lina 20: felhívom. "Láttalak itt, és érdeklődnék!? - Fél óra.... óra....." És ba..átok meg ennyi!!! Mondom oké, de egy kicsit bővebben, nem lehetne?!!! A fél órában van egy idegennyelv és egy közös imádat! PONT!! Ennyivel le is zárta! Hát komolyan mondom, ekkora egy - ennek ellenére is, bocsánat a csúnya jelzővel - paraszt csajt én még nem láttam, vagyi hallottam, mert hogy látni nem fogom az is biztos!!! Még azt sem lehet mondani, hogy mondjuk rosz napja volt, mert akinek mondjuk az van, az akkor sem ilyen!! Annak mást hallani a hangján, nem ezt a........ nem ezt a semmit!!!
Aki meglátogatta ezek után, azt üdvözlöm!! :)
Sziasztok.Vendetta vagy Dior 30 nem lehet neked privátban írni,azért írok ide. Mi még nem találkoztunk bemutatkoznánk,de tapasztalatból mondom,letiltják a szerkesztők.Örülök,hogy felhívtad magadra a figyelmet,és felületesen megismerhettelek.Máris van rólad véleményem,de nem foglakoz vele az mindenikek van.Az utolsó leveled nekem szántad,Kedves? Ha tévedek ami elég gyakran előfordul,ne haragudj a feltételezésért.Egy szó ami rám is igaz az a skizofrén,nem olyan gyakori betegség ezért gondolom,hogy rólam írtál..Erről eddig egy lánynak beszéltem akivel hetente 2 -szer találkozom 4-5 órahóászát.Nagyon sok titkát elmondott,ahogy én is neki. Soha nem gondoltam volna hogy ti hirdető lányok a férfiakról minden információt ,tovább adtok egymásnak.Igen skizofréniám van, az-az kétszemélyiséggel rendelkezem, egy jó és egy rossz.Képzeljétek el mennyi pénzembe kerül hogy szabad lábon tartsam magam. Dior 30 kedves ,szerintem most a jó személyiségem ír neked ,de már magam sem tudom.Kérdésem hozzád: nekem, rólam írtad hogy mi ismerjük egymást és hogy én zaklattalak stb?Mi történik ha továbbra is hazudozol rólam ? Semmi ,ver téged a Jóisten ha már p*nzért kell sz*pnod. Akkor van hús a szádban amikor cumizol. Ez dolog a hazudozások téged minősít,elb*szod az üzleteidet.El nefelejcsem a barátnődet Kis bikát ha már ennyire véded mos már világossá vált hogy Ő az Ágica ,és nem egy férfi aki szerelmes ,és szex képeket küld nekem most már megnyugodtam.Majd meg b*szom megint.
Sziasztok !
Rózsa ( 38 ) ról valaki véleményt tud írni? Jöhet privátba is !