Sziasztok.Valaki volt már a Shen nevezetű leányzónál?Tényleg ázsiai?Köszi aki válaszol.
Sziasztok.Valaki volt már a Shen nevezetű leányzónál?Tényleg ázsiai?Köszi aki válaszol.
Semmi, csak Január van :)) 3 hét és beindul hidd el :D
hali Dorina41 van valakinek valami infoja akár privibe is.
Alexárol van valakinek infója? Már jó ideje hirdet, de semmit nem találtam róla :(
Szeretem az ilyen husos lányokat.
Nem tiltakoznék ha pl a Kelly - Nelly duò átköltözne:))
elolvastam a hozzászólásokat, de te Kitty23-ról írtál. Lehet én siklottam át a másik hölgyről írtak felett. Ez esetben kérlek másold be újra vagy küld el kérlek priviben.
Sziasztok! Tudna valaki infot adni Kitty(38)-ről? Szeretném ma meglátogatni, jó lenne tudni milyen a hozzáállása illetve a teste. Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Ági(44)-nél járt-e már valaki!
Meg máshol hírdető Ancsesz-ről van-e valakinek infoja?
Jöhet privátban még másokról is, akik elmúltak 40!
Sziasztok. régen volt egy lány alexa néven a május 1 téren r*nd*lt, de saját magának is csinálta kb 30 éves volt és fekete hajú. ha valaki tudja az elérhetőségét légyszi leírnátok. előre is köszönöm. további szép napot
Örülök hogy igazat adtok. igen az ilyen lányokat keressük ebben teljesen egyetértünk nem szűrtem le a viselkedéséből hogy itt sok babér nem terem.
Kell még egy kis tapasztalat asszem.
Zsoloka (Irina, Stefy)A keresőbe 2 csinos lányt találtam.Nem tudom mi bajotok lehetett velem, hogy miért szívóztatók?.De ha egyszer ,Nyíregyházán fogtok dolgozni,mind a ketten lefogjátok sz**ni a t*ros,h*bos f*sz*mat.
A nyiregyházi Erika20 lányról szeretnék irni néhány mondatot,csak pozitiv tapasztalatom van róla, az első alkalommal egy igazi barátnő érzését tapasztaltam nála, szexi fogadtatás (fehérnemüben) kedves lány,nagyon jó a fr*nciája,isteni a szexben, bármit megtesz amire kéred, nagyon elégedeten távoztam tőle,azt hiszem hamarosan meglátogatom,mindenkinek szivesen tudom ajállani.
Tomika25! Igazad van! Ha valaki nem szimpatikus a lánynak miert nem küldi el? Ha meg fogadja legalább tegyen ugy mintha élvezné.. Lassan az a gyanum mindegy ha guminőt vesz mindenki ..
Tomika25! Az utolsó mondatodban van igazság bőven,mondjuk ezt a mondást hallottam már hirdető szájából is,azt hiszem az így nyilatkozó lányokat keressük,szeretjük mi látogatók. Így van vagy így van? ;)
Mona19
Nem ő volt aznapra betervezve Dorina26-hoz akartam feljutni de én 6-után nem tudtam elérni immáron harmadjára remélem legközelebb szabad lesz!
Akkor Mona Északi kr képen ő van a teste nekem 10/8 az ágy kényelmes a hely átlagos az *rak is megbeszélés minden ok és nálam ennyi a pozitívum! Nem tudom mi volt a gondja talán nem voltam neki szimpatikus ezt meg nem fogadom én úgy gondolom ha p adok akkor egy kis színjátékot engedjenek el arra a félórára.
Mivel helyzetben álltam maradtam gondoltam aktus közben odateszi magát tette ő csak nem oda kínos csend néha nyögött pedig olyan feneke van nem értettem a dolgot tudomásul vettem mára ez jutott de azért a fr*ncia közben látni hogy mozog a feje:) az tetszett. egybevéve nálam felejtős de lehet bennem van a hiba. Aki k. v*nak megy az ne csodálkozzon hogy....ák!
Ennyi!
Pozitiv dolgokat lehet ìrni csak Zsoloka, tegnap jött törvénybe.
Irina,Stefi egyenlő Zsoloka. Gratula!
Tudna valaki egy kis infót zsuzsa 37ről vagy kriszta28ról előre is köszönöm!!!
Múlt hét csütörtökön voltam nála, nem úgy nézett ki, mint aki el akar tűnni.
Szerintem csak pár nap és biztos visszatér.
Max. rácsöröghetsz, ha megvan a száma és kiderül.
Szia Pici 26
Nem tüntem el,csak ma nem voltam.Holnaptól ismét várok sok szeretettel mindenkit ;)
Puszi <3