gdbe 350 : Én elhiszem,anyu haljon meg.
gdbe 350 : Én elhiszem,anyu haljon meg.
Szia Világfiù!
Nem szokásom fenyegetőzni, sem megbántani valakit, de a hölgy fenyegetőzött /ami teljesen meglepett abban a helyzetben/ és tényleg azok voltak ott akiket leìrtam, miután a hölgy "menedzsere" is tisztában lett ezzel inkább meghátrált. :)
Tisztázzuk: a szex közben, oldatra fordított fejet. 1-lánynál tapasztaltam,ami utalhat : Undorodom tőled . Nem érdekelsz.Haragszom rád . Szégyellem magam stb. Az általam említett lánynál más a helyzet, régen ismerem. Megkértem, a lányt ,hogy mikor elélvezek ne, nézzen, rám.Mondta okés.Mikor elkezdjük,nem néz rám, akkor sem ha kérem.Mikor elélvezek mélyen a szembe nézz, és mosolyog.Tehát amit kérek szándékosan az ellenkezőjét csinálja.A többi lánynál ilyet nem tapasztaltam.Mindegyiktől kedvességed kapok, amit viszonozok is természetesen.
Tomika 25: Valószínűleg gyenge pillanatodban írhattad le, a véleményedet.A stílusod nagyon hasonlít egy személyesen ismert barátomra.Ő szokott ilyen nyers lenni.
gbed 350: Végig izgultam,az egész történetedet.Főleg a az orosz maffiás rész volt brutális ,akkor már féltem is ne hogy valaki megsérüljön.Én is gyakran keveredek bajba.Fenyegetek már nyíregyházi stricikkel,debreceni stricikkel,majd pesti stricikkel,hadházi oláh cigányokkal, sittesekkel, különböző nevű Facebookos köcsögökkel.Nem rég rám hívtak a rendőröket. De a legutolsó fenyegetés az visz mindent. A lány azt mondta az 57 éves anya fog megölni. Egy 3 méteres kutya lánccal. Messziről a nyakamba dobja ami a nyakam köré csavarodik, és szép lassan megfulladok.Az Apjával is ezt csinálta.
Zsoloka és wjdks véleményén vagyok. Sőt sztem ez lenne a normális, sajnos a normális viselkedést kell itt marketingezni. Ez van :)
A félreértés elkerülése véget Gina39-ről(Ginadiamond)és Linda25-ről írtam.
Én személy szerint wjdks-el értek egyet 100%-ban, néhány ember ùgy ìr itt a csajokròl, én pl egy utolsò patkányròl nem tudnék ìgy beszélni. Nem szereti senki ha lenézik..
Nekem személy szerint a te hozzáállásod a legszimpatikusabb wjdks. Valószínű, hogy ezt az emberséget a lányok is észreveszik és értékelik benned. Én pl figyelembe veszem egy-egy beszámolónál, hogy ki és, hogy milyen stílusban írja le a véleményét. Egyébként Gina
még szerethetőbb és hitelesebb lett így a szememben. Az a baj, hogy én nem tudok róla elfogulatlanul nyílatkozni..,mert legszívesebben hazavinném:D De így voltam anno egy másik lánnyal is (Linda), aki olyan szeszélyes volt, mint az időjárás. Itt azért elég sok mindennek kell passzolnia, hogy egy-egy alkalom maradandó élmény maradjon. Kell valamennyi szimpátia,kémia és, hogy ráérezünk a másikra..és GInánál ez 98%-ban mükődik is.. Ha elkapjuk vele a fonalat, ha ráhangolódunk a kicsit érdekes stílusára, olyan élményben lehet részünk, olyan szintű átélésben, odaadásban, érzékiségben.. amit én még nem igazán tapasztaltam másnál..Lehet szégyen, de még a magánéletemben is ritkán éltem meg ilyet.. Számomra ő egy Kuriózum!!.. és nagyon valószínűnek tartom, hogy pont ezért nem mindenkivel jön neki sem össze..és nem mindeki élheti át ezt az érzést vele,.. mert azért az emberi tényezők: pl. ha irritál a másik személye, stb..mindent felülírhatnak.
Tomika25!
Neked nehéz lesz az életed csak ennyit mondok:D
Akkor leìrok egy ellenpéldàt a szimpatiaval kapcsolatban!
Volt 1 holgy itt hirdetett, beugrottunk a cl priv-be (night club a belvarosban) gondoltuk nezunk 1 kis tancot, bef*z*ttem a beugrot (***moderálva***) 10en voltunk tehat ***moderálva***, mondtak jon 3 csaj 2-3 percet tancolnak aztan akit kivalasztunk az tancol tovabb de csak 15-20 percig stb. Igy is tortent J-t választottuk visszament a rudra 3 percig(!) Aztan odajott hozzam h menjunk fel a Vip-roomba . Mondtam neki h bocsi de nem akarok/akarunk (nem ezert jottunk) Felallt mellolem, h en mekkora 1 bunko vagyok! Ennek ellenere felajanlottam h f*z*tek neki annyit amennyit a Vipbe keresett volna.Ő hivja a "menedzserét'! 'Mondom rendben (akkor most en is fasz leszek) en meg hivom a munkácsi maffiát, néz ránk (hallotta h tényleg oroszul beszel mindenki) jaa most jut eszembe hát már itt vannak! Aztan eljottunk a fonoke nagyon sajnalta h J elcseszte az esténket de mar nem tudott mit csimálni.. Lehet drog hatasa alatt volt! :D
Na de annyit írtam ma ebben a két hozzászólásomban a témáról,hogy gyakorlatilag részemről tovább göngyölíteni ezt értelmetlen lenne,álláspontom feketén-fehéren elolvasható. :) Aki máshogy látja,áldásom rája,elképzelhető,hogy én látom rosszul,épp ezért nem is szeretnék vitába bocsátkozni még véletlenül sem,senkivel. ;)
Szia Tomika25! Valóban szinte mindig jókat írok az általam látogatott hölgyekről,ennek oka egyszerű: Így érzem,így tapasztalom. :) Természetesen nem bántottál meg írásoddal,nem vettem magamra,nem vagyok sértődékeny,nem lenne férfias tulajdonság. :) Írod,hogy: "dugni megyünk és nem házastársat keresni vagy barátnőt" Ez tény,ők sem barátot vagy férjet keresnek. Ugyanakkor az is tény,hogyha ilyen egyszerű az egész,hogy az intim szervünk legyen az övékben fizikálisan,akkor nem kell azért zsörtölődni,hogyha esetleg szex közben elfordítja a fejét a hölgy. Valószínűleg ennek többek közt az is lehet oka,hogy ezt a hozzáállást érzi,nem érez ezáltal semmilyen szimpátiát. Ha gépként mész oda és gépként kezeled,gépiesen fog viselkedni. Azt is írtad,hogy idézem: "egy k vanak nem érdekel a lelke csinálja a dolgát,játsza a szerepét,belőlünk élnek" Ehhez annyit fűznék hozzá,hogy véleményem szerint a "dolgát" azzal elvégzi,hogy csinál neked egy franciát vagy hogy szétteszi a lábát,rádül,nyögdécsel. Ha bármilyen plusszt szeretne az emberfia,akkor bizony a küszöböt átlépve le kell pergetnie magáról ezt a "k va oszt az a dóga" hozzáállást,mert ha nem,akkor bizony tényleg előfordulhat az esztergomi látképed ellenére is,hogy 55 kg hússal találod magad az ágyban és nem egy nővel. Most hirtelen bevillant egy látogatásom e téma apropóján: Egyszer voltam DANIELLÁNÁL életemben,először találkoztunk értelemszerűen az életben és mégis az action közben és után is olyan érzésem volt ott nála,mintha vagy öt éve a barátnőm lenne. Többször is azt éreztem az együttlét alatt,hogy ŐSZINTÉN nevet. E szakmát pl ő profi szinten űzi,de biztos vagyok benne,hogyha azt érezte volna rajtam hogy gumibabaként tekintek rá,nem lett volna olyan velem szex közben és után is,mintha tényleg a csajom lenne,nem lett volna őszinte a nevetése és ezáltal én sem éreztem volna olyan jól magam nála ahogy éreztem. Arról a tényezőről még nem is tettem említést,hogy mivel tényleg emberek ők is,lehet rossz napjuk. Azért ez a meló sem olyan egyszerű,mint azt sokan gondolják. Nem fizikálisan nehéz,hanem lelkileg. És tudom,hogy nem érdekel a lelkük,mint azt írtad az imént,de mivel nem két asztal vagy két szék találkozik,hanem két ember,így tényező a hangulat,a lélek pillanatnyi állapota is. Demagóg,önámító gondolkodás lenne azt képzelni,hogy egy pocsék napján,a negyedik pasi után,kiugrik majd a bőréből a boldogságtól,amikor jön az ötödik férfi,aki mondjuk ráadásul tárgyként kezeli,szóval önbecsapás lenne elhitetni magaddal,hogy: "f*z*tek neki,ezért mindig,mindenkor és mindenkivel tökéletesen játsza el a szerepét" Ez majdnemhogy lehetetlen. Sokáig azt hittem,hogy a GINA39 képes erre,mert soha senkitől nem kapott negatívat,csak áradozó hosszászólások érkeztek vele kapcsolatban. Aztán valaki írta nem is oly rég ide a falra,hogy nem érezte magát túl jól nála. Szóval GINA39 sem kivétel bizony neki is lehetett egy nagyon rossz napja és lehet az aktuális vendég sem úgy állt hozzá,mint egy nőhöz vagy pusztán nem volt szimpátia. De az is lehet,hogy a GINA ekkor is ugyanolyan jól játszotta a szerepét,mint máskor,csak annak a vendégnek az a szerep egyszerűen nem tetszett. Hmm milyen érdekes...mi vendégek is mások vagyunk ugye? Ugyanazon hölgy más emléket hagy meg bennünk,más a vele eltöltött idő. Na ők is ugyanígy vannak velünk,minden pasihoz próbálnak egyformán hozzáállni,merthát ebből élnek,de el kell fogadni,hogy ez nem mindig és minden vendéggel sikerül ugyanúgy. P*nz ide vagy oda.
Te mindig jókat írsz az általad látogatott hölgyekről (többségében) !
De szerintem e legtöbben nem kíváncsiak a női lélektanra vagyis abban az időben nem én így gondolom aztán pufff ha nem. Akár hogy is nézzük dugni megyünk és nem házastársat keresni vagy barátnőt. Ez nem azt jelenti hogy minden nővel így bánik az ember de ez egy másik sportág .Lehet hogy csőben látom a dolgokat és most rosszat írok de egy k vanak nem érdekel a lelke csinálja a dolgát játssza a szerepét belőled belőlünk élnek.
Elnézést kérek ha bántó a szöveg nem kell magadra venni. Tévedni meg szoktunk.
Hát megmondom őszintén én nem találkoztam még ilyennel,hogy elfordítja a fejét a hölgy és unott fejjel néz maga elé.. Olyannal természetesen már igen,hogy mondjuk szex közben nem néz a szemembe,csak elvétve,de aki csak egy kicsit is ért a női lélekhez,az megérti,hogy ez utóbbi miért fordul elő bizonyos esetekben. Vannak hozzászólások,amiket meglepődve olvasok,írtam is már egyszer régen,hogy vagy én választok mindig jó sz*lg*ltatót vagy én vagyok szimpatikus a sz*lg*ltatóknak,de lehet hogy a kettő együttesen okozza azt,hogy bizonyos "jelenségek",amiket mások tapsztalnak,számomra ismeretlenek. A szembenézésről jut eszembe: Kisebb szünet után ERIKA20-nál voltam legutóbb,ezen a héten szerdán estefelé. Fél órára tudtam menni,teljesen elégedetten távoztam tőle is és action közben gyakorlatilag végig a szemembe nézett. Mondtam is neki,hogy ez nagyon izgat,el fogok menni mindjárt. :) Így is lett. Szóval egy újabb pozitív élménnyel gazdagodtam nála is. Arra szoktam figyelni,ha egy adott lányról már tényleg sokan rosszat írnak,annak már bizonyára van alapja,ő valószínüleg saját szavammal élve "pályatévesztő" lehet,az ilyen lányokat nem szoktam felhívni. Viszont egy darab negatív beszámoló miatt,még nem szoktam elkönyvelni senkit "pályatévesztő" sz*lg*ltatónak,hisz ők is emberek,ők is éreznek és el kell fogadni,hogy a szimpátiát nem lehet megvenni,illetve inkább úgy fogalmaznám meg,hogy a szimpátiát egy nőnek intim viszonyban megjátszani egy férfivel lélektanilag sokkal nehezebb,mint maga az aktus. Sőt azt mondom,hogy hitelesen eljátszani szimpátiát nem is lehet! (én legalábbis 100%,hogy észrevenném apró nonverbális jelekből,ha nem vagyok szimpi egy nőnek) Na jó sokat írtam,a melóm meg áll. :D
Sziasztok!
Zsoloka!
Olvasom hogy jártál Dorinánál (41) . Én is de nálam (26) ha érted értitek:))
Elég sok infót dobtál a hölgyről. Nálam másképp jött le a dolog írtad hogy a kényszer ott van hát lehet hogy csak jobb napja volt vagy jól át bsszot:) Na a lényeg hogy a korkülönbség ellenére igazán jól éreztem magam. Az meg csak pláne hogy étterem van a közelbe:). Az á*ai A szokásosak a kéró egyszerű de nem is nyaralni mentem a francia (gumi) nekem bejött de hozzá teszem nem sok hölgynél jártam majd nem mindenkinél élmény ez van ilyen vagyok. Az aktusnál ahol talán egy kicsit érezhető volt nála hogy egy a sok közül ..
Nyomok neki egy 10/8 fracira meg 10/8 aktusra . Tervezem Anikót amúgy 10 percre volt tőlem elköltözött a rendelőből de még kell pár tolás mert három perc alatt elintézne ezt a ti beszámolótok alapján gondolom.
Ennyi!
Zsoloka.Tegnap leteszteltelek, egy nyíregyházi ribizliivel, azt kell, mondjam hiteles a beszámolod,sőt finoman is fogalmaztál, nem tudom hogy csinálod ,de jól.
Sok minden,nem teszik a lányok m*nk*jába,de ami legjobban kiakaszt ez az oldatra fordított, unott fej.Megkérdeztem egy lányt,hogy miért fordítod el a fejed ,azt válaszolta mert így tanították.Gondoltam milyen intelligens ez a lány betartja a mester utasításait,de a mester is okos ember lehet. Az oldalra fordított fejről egy sztori.Vasárnap este történt: Háton fekszem, a lány a derekamnál török ülésbe, kézimunkázik.Feje oldalra fordítva, szobában félhomály, nézi a tévét.Én nézem a lány szemeit,ami ugrált,követe a tévéképernyő mozgását.Nekem erről az Átok című horror film jutott eszembe,ott láttam ilyen szemugrálós lányt aki meg*lt mindenkit .Kezdtem,félni meg sem mertem mozdulni.A lány váratlanul rám nézet,és mély hangjával megkérdezte: Miért nem áll már fel a f*szod ?Na gondoltam most kezdi a gyilk*lást,ha nem áll fel a f*szom végem.
Az oldalra fordított fej az undor jele,ma találkozom egy lánnyal,ha elfordítja a fejét nincs *zlet.
Udv. Az allomas kozeleben kiket tudtok ajanlani?
Ki a fr*nc hiszi azt el Zsoloka, hogy "viszonylag" ilyen rövid idő alatt, ennyi sz*lg*lt*tónál jártál? Kicsit az az érzése az embernek, mintha nem feltétlen csak segítő szándékkal formálnál itt véleményeket lányokról..hanem, hogy felvágj vele. És ez ami elég visszatetsző.. Persze köszönöm az infókat ettől függetlenül, van amivel én is egyetértek..de többnyire teljesen mások a tapasztalataim bizonyos lányokkal kapcsolatban. Persze ízlésről vitatkozni teljesen felesleges..mert, mint a jó öreg Seneca is megmondta, hogy..ugyanazon a réten a marha füvet keres, a kutya nyulat, a gólya meg gyíkot.
Lina 20,Liza 21,Linett 20 Infókat kérnék szépen .Köszönőn.
Ha jól számolom az utolsó 14 hozzászólásból 8 most így hangzik: "Hozzászólást moderáltuk,kérjük a fórum szabályainak betartását!" Majdnem 60% került moderálásra. Azért ez már nem gyenge.. :))
De a legjobb az lenne, ha ingyen és a fél órában 3-szor, 4-szer. Mondjuk aki egy kakis pópsijú szolgáltatóval is képes együtt lenni az mennyire igénytelen lehet?