Ez is mellément!!!!:)))))
Ez is mellément!!!!:)))))
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Alexa20
Sziasztok a napokban meglátogattam Alexa 20 nevű hölgyet nekem nagyon bejött ,amit a telefonba elmond azt teljesiti is ,melébeszéles nincs ,és nála egyálaltalán nincs idönézés ,jártam már egy pár lánynál de viszont egyiknél sem éreztem magam ilyen jol mint Alexával , kedves, aranyos, odaado lány minden kivánságomat leste .fr*nciája 10-10, aktus 10-8,semi nyafi csok alap,és barátnös feeling. én biztosan viszajáro vendége leszek,mindenkinek ajánlom a hölgyet
Kedves Vendégeim!
A tervezett dátumnál kicsit hamarabb kell,hogy elköszönjek Tőletek! Mindenkinek köszönöm aki meglátogatott és aki részese volt a Nyíregyházán eltöltött éveimnek :) Kellemes nyaralást kívánok Nektek és további sikeres vadászatot ;) Puszi: Dóra
Itt van pl . .. a Gréta 23 képei alapján egy dögös csinos nő, de sehol semmi beszámoló róla :( hihetettlen ,hogy nem volt egy ilyen nőnél senki sem még !! Vagy itt az Izabell ,ő is a képek alapján igéretesnek tünik nagyon, és róla sincs semmi infó!! Létezik ,hogy nem volt nála még senki ?? nem hiszem........ na mindegy, meglátogatom akkor én a hétvégén remélem jó választás lesz ! :)
Izabellnél járt már valaki?
Staffi
Elküldenéd nekem is privátban a tapasztalatokat? Köszönöm!
Ne add fel staffi! Hátha 3ból egyszer betalálsz! Nem lehet mindig nyerni.
Mivel én is többször hívtam már az akkor még Ferenc köruti " villát " ( de az új helyen is ugyan az a csaj kezeli a hívásokat ) és szinte mindig ugyan az a hangu csaj vette fel a telót, megértettem ,hogy itt valami telefonközpontos kisasszony intézi a hívásokat :) De ha nagyon hamar nem változtatnak ezen a szemléleten ami most ott zajlik, akkor lehet ott tényleg a nagyon jó Latika is, lassan leépitik az a helyet ahova az emberfia szívesen ment régebben ! Amugy is álltalába ez a sürgetés ( az hogy ki***moderálva*** egy órát és 40 perc után szólnak ,hogy húzzál bele mert lejár az idő ) ez elég kellemetlen helyzetet teremt és szerintem oda a vendégek 80%-a már nem is megy vissza még ha esetleg az akcio nem is volt rossz !! De ha most vissza ossza az ember ,hogy egy óra kifizetése után 40 percnél szólnak hogy kocc van mert itt van mindjárt az új vendég, na ki lehet számolni annak a 20 percnek az ***moderálva*** elment a levesbe!! De ha távozáskor vissza vennéd a 20 perc ***moderálva*** a kessből amit ugyebár ki***moderálva*** de nem töltötted ki azt az időt végig, akkor persze te lennél a h*lye b*nkó vendég egyből !! Valahogy ez igy nem ferr sokszor !!!
Hello. Na már most !! Ez a Dia 27 nekem olyan kevés volt mint "árvaházba a szülőiértekezlet " :( ha valakit érdekel valakit, akkor privátba leirom neki, de ide nincs kedvem most irosgatni :(((
"Rami 22 Negatívum ,hogy sürget. "
Látjátok erről beszéltem korábban. A legtöbb átutazóban lévő lány negatívuma a sürgetés vagy minimális hozzáállás a dolgokhoz..... Ezek valójában sz@rnak rá ,hogy milyen véleménnyel van róluk a vendég, mert ma itt holnap meg az Ország másik végén vannak.... Amelyik sürget az együtt lét során, azzal már biztos nem lesz maradandó élményed, legfeljebb negatív.... Én személy szerint soha nem mentem vissza olyan nőhöz, aki sürgetett...
'én szívesen mennék vissza' = én nem szívesen mennék vissza
Ma voltam Rami (22)-nél én is, 95%-ban egyetértek a kollégával egy darabig, hint: hogy kis türelemmel ingyen a parkolás elég közel. :)
A produkciót 10/10-esre értékelném, ha nem 10/3-as lett volna a végére.. Már korábban is írták, hogy kőkemény az 'anyai (vagy atyai???) szigor' a helyen. Én is ezt tapasztaltam.
Rami egy csodaszép, vékony, tényleg nem a legcserfesebb, de odaadó, és próbál a vendégek kedvében járni - ha hagyják. Csak épp nem hagyják. Ezt az elején még nem is realizáltam, amikor a ruha úgy kvázi gombnyomásra került le róla, holott próbáltam némi fokozatosság felé navigálni. Azzal sem volt épp gond, hogy végig lassítanom kellett produkciót - nyilván (gondoltam) első alkalommal ritkán passzol a kereslet és a kínálat. Közben volt még némi akaratlan jelzés is részéről, ezek miatt a vége felé lett némi gyanúm, hogy nem saját elhatározásból sietteti a dolgot. Akkor még 10/9-nél járt műsor - mondom, akkor tovább ne amortizáljuk a bulit, a csúcson kell csúcsra jutni.
Épp kelek fel az ágyról, amikor egy hosszú, fekete lobonc veri az tejüveg ajtót. Elsőre optimistán bevillant, hogy hátha Latika akar beszállni grátisz harmadiknak, de győzött a valóság. Ez volt az ominózus 'lejárt az idő' signal. A reklamációt elég óvatosan kezelem az ilyen helyeken, de ránéztem a telefonomra: 20 perc telt el, amióta hívtam a lépcsőház elől, és ebben volt egy zuhanyzás is. Ezt úgy viccesen szóvá is tettem, erre azt a választ kaptam, hogy 'biztosan szerveztek másik vendéget'.
Így lett az összkép egy közel 100-as együttlétből pénzkidobássá - közgazdaságtani értelemben. A legrózsigényesebb hely, márpedig aranyárért én 'T = kiszállok a zuhany alól + 30 perc' azt várom el, amit telefonon megbeszéltünk. És az a baj, hogy nem is tudom nem ajánlani Ramit, mert ő, mint nő tényleg nagyon jó. De ilyen backoffice-al én szívesen mennék vissza. Meg úgy az ex-francz körút teamhez sem úgy általában, hiába Latika, Zara vagy akárki.
A másik kedvencem Daniella a drága törékeny és odaadó lélek még a Kossuth utcáról a panelek egyikében r*d*lt az első találkozásunk alkalmával,de ennek már van vagy 2-3 éve. Mostanság a belvárosban szokott r*nd*lni, de egy ideje eltünt, ennek lehet hogy az az oka hogy sok új lány érkezett. Remélem még újra találkozhatok vele.
Ő egy stabil megbízható mindíg mosolygós leányzó, várunk vissza Kedves.
Rami22, nagyon kedves. Gyönyörű p*nci nagy szeméremajkakkal, kicsi de szép és formás mellek.
Egyeztetés, többszöri hívással, de megérte várni Rá.Belvárosi lakás, fizetős parkoló, könnyű bejutás.
A címet előre megadja, szép magas vékony lány aki után az utcán kétszer is megfordulnál.
Kérés nélkül adja a törölközőt a kezedbe,de ez így is van jól. Kellemes a fr*nciája külön öröm hogy kevés a kezezés,
aztán fordulás és p*nci kényeztetés, ami sajnos nem sokáig tartott mert szerinte kevés az időnk és jobb lenne a végérejárni jövetelemnek. Igy aztán védőköpeny fel és jöhetett a papás-mamás.
Összességében 1/2óra volt benne minden ami jó, szerintem még visszalátogatok egy hosszabb etapra.
Negatívum talán egy kicsit ,hogy sürget.
Holnap meglàtogatom a Dia 27 csajszit ,és megírom milyen előadást tolt nekem az egy óràba !! :)
Zita29-től idézet a bemutatkozó szövegből: "Nagy mérettel rendelkezőknek,csak fr*nciára van lehetőség" Igen ám,de mi számít vajon nagynak? Mert ez így nem valami konkrét. :) Vagy ez úgy megy,hogy odaállít az emberfia egy órás párnacsatára,aztán az alsónadrág letolása után van egy mérlegelés a hölgy részéről,hogy ez neki nagynak számít vagy sem és ha úgy gondolja nem nagy,akkor mehet,ha nagynak találja,akkor bevágja,hogy bocsi de csak fr*ncia lesz. Így azért elmenni valamilyen szinten sztem zsákbamacska. Vagy ez is olyan üzleti trükk,mint a p*pónál a szokásos szöveg,hogy: "Van p*pó,de méretfüggő" Aztán odamész és bármekkora a f*rkad,azt mondja rá,hogy nagy,te meg örülsz,hogy de jó nekem,közben meg a p*pó elmarad szépen csendesen. :)
"Dorina 33 Elsőre látszott rajta, hogy az a fajta csaj aki szeret irányítani. " Én nem tudom ti ,hogy vagytok vele de én nem szeretem kimondottan ha a nő túlzottan irányítani próbál és mondja meg ,hogy feküdj , vagy mit mikor csinálhatsz... Én úgy vagyok vele ,ha én fizetem a zenészt ,akkor azt játssza amit én szeretnék.... :)) Vagy ne a pincér mondja már meg hogy mit egyek ,hanem tegye elém az étlapot, és majd választok... :)
Ha a fórumban nem találsz értékelhető véleményt az adott lányról, akkor javaslom hívd fel, és az elhangzott beszéde : modor ,stílus, szókincs , alapján már tudsz magadban egy képet alkotni a hölgyről..... Ha csak egy-két szavas válaszokat ad, és még azt is unottan adja elő , attól a szolgáltatótól ne várjál sok jót az ágyban sem... az ilyet messze kerüld el !!
Ha pl. a munkahelyeden csak félig-meddig teszed magad oda, mert esetleg sz@r napod van, nem fognak megdicsérni az tuti.... Elzavarnak a halál f@szára.....
Akikhez én visszajárok, azoknál is előfordul ,hogy nem úgy jön össze a nap ,ahogyan azt tervezték és rossz passzban vannak, DE akkor azt mondják bocsi ,de inkább máskor gyere mert sz@r a hangulatom.... Ennyi!
Ne haragudj, de mi az ,hogy "csak rossz napot fogtál ki" ?? Ha engem fogad egy szolg@ltató teljes rózsaszálakért ,akkor ne legyen már olyan ,hogy rossz napja van ,és ezért csak ötvenszázalékos a hozzáállása vagy még annyi sem. Ha sz@r napja van ,pihenjen ne fogadjon senkit.
Mi ezekért a rózsákért keményen megdolgozunk akár egy napig is. Ezért már, csak elvárhatom ,hogy oda tegye magát maximálisan ha már elvállalt. Ti nem így látjátok??