Köszi, tudom, de az messzebb van a kórháztól...:(
Köszi, tudom, de az messzebb van a kórháztól...:(
jozeffo: volt már itt olyan, akinél szintén nem volt fotogaranciás kép, és egy árva rossz szó nem hangzott róla el. Én mondjuk nem láttam azt, hogy mi a feltételen annak fotógaranciás címkének, hogy oda kerüljön, de igazán, akkor van értelme, hogy nem egy külön díjas plusz, esetleg megnézik, hogy az interneten fellelhető-e máshol a kép, hanem a képet összehasonlítják a lánnyal. Ha utóbbi lenne, akkor sok fotógaranciás megbukott volna már, mert sokan a retusált képeken szinte modall alkatúak, de élőben meg kiderül, hogy az az 5-10 pluszban le lett takarva a technika segítségével (Mi a legjobb fogyási módszer? photoshop). Szóval én a fotógaranciás képeknek sem hiszek igazán és tényleg tisztelet a kivételnek. De azért becsülöm azt, aki fel meri vállalni önmagát (hibáival együtt), és nem akar mást mutatni.
Nem védeni akarom Vrág25-t, mert nem voltam nála (még ha egy beszámolót is írtam róla, az a rákövetkező hozzászólásomban kiigazítottam, hogy tévedtem évszámban).
Egyébként meg igazad is lehet akár :)
Dorcoka: lehúzás nincs, jóval idősebb mint 30, lakás kicsit lepukkant.
Nekem nagyon nem jött be. Vannak sokkal jobbak!
Jobb oldalt "keresés kulcsszóra" rublika, beírod a nevet akire kíváncsi vagy és a keresésre kattintasz. Ki fog dobni egy csomó véleményt és beszámolót.
Dorcika(30) és Zsuzsa(37) vélemény ?
Szia. Köszi a beszámolót, holnap akartam menni hozzá pont:) beszéltem is vele telefonon,hangja szimpatikus volt, hm.... lehet meglátogatok akkor egy bevállt szolgáltatót inkább :)
szia,
engem annyi zavar, hogy elég régóta vagy fent, és nincs garancia a képeid mellett.
nem tudom miként működik ez, de gondolom nem véletlenül van ott :)
szia Virág25,
én voltam az egyik, de a következő hozzászólásomban rögtön helyesbítettem, hogy rossz évszámra hivatkoztam. Egyébként meg 29 már eltünt, valszeg nem ment a bolt.
üdv és derűs napokat
nem lakás ugyan: a Jocó pensionra keres rá. Ilyen célra bejáratot ;)
Sziasztok! Akkor senki semmit??....:(
Kornelia(21):
Egy roma'ntikus lányka, aki Semjénben fogadott, egy olyan Győzike féle puccos putriban. Legyűrtem félelmeimet, és belementem. Test 10/8, helyszín 10/1, franciska 10/9, action 10/7. Enyhe szag csapott meg, és nem volt lehetőség a tisztálkodásra. No zuhi, csak nedves törlő. A rózsa/érték arány nagyon nem adta. NF van, NFVSZ nincs. Csók, popó (mértefüggő), testre kefír...stb extra. Amúgy jó a teste, de szerintem van már pulya is, és ezért se vette le a melltartót, de nem is kértem. Beszédes kis gipsy, de a hely az borzalmas. Összességében - aki szereti az "egzotikus" lányokat, és ha visszaköltözik nyíregygázába - ajánlott. Meg ha visszaszáll a földre a rózsákat illetően. 10/5
Sziasztok! Nyíregyházán a Kórház közelében tud valaki pár órára kiadó lakást?? Esetleg telefonszámot, vagy elérhetőséget?
Annyiért Playmatet kapsz :D
Igen! De most már ***moderálva***. Bem rossz macska de azért ez kicsit sokkkk!
Egy kis beszámoló:
Rami 19 nevezetü hölgynél jártam. Egy pici aranyos csaj nagyon jó testel! Kedves és nagyon érti a dolgát! Aki hozzá fog menni az nem bánja meg! A belvárosban van egy tiszta rendetett lakásban!
Aki érdekelne még az Lara 25! És Daniella! Tud e róla valaki valamit?
Jó keresgélést mindenkinek!
Az Alexa 20 (Erika20) is átment Debrecenbe úgy látom! : Pedig jól tolta a franciát nagyon ! :)
Üdv, engem is édekelne Lara 25ről az infód!
staffi engem érdekel ! (Lara25)
A fekete haju csaj? Aki ezer rózsaszálat kér? Es nem a mi, hanem az eu rózsanemében? :D
Keresgélésen közepedte az egyik apro oldalon belefutottam egy főiskolás leányzóba, aki igencsak magasra teszi a mércét *** moderálva *** kér egy alkalomra! Szerintetek? Azért oké, hogy nem hivatásból űzi de azért vannak határok. A vicc, hogy facen csak simán Ráírtam egy lányra és kiderült a két személy ugyan az! :-)