Egyetértek. Nekem fenn van a heti étlapon 'b' menüben, ha az 'a' nem jön össze, reflektálok.
Egyetértek. Nekem fenn van a heti étlapon 'b' menüben, ha az 'a' nem jön össze, reflektálok.
Igen. Már nem hirdet.
Jó ideje nem látható a hírdetése, a szolgáltatás alapján azon sem csodálkoznék ha elfogytak a vendégek...
Sziasztok. Régebben hirdetett egy Angelina nevü Nyírmadai csaj. Valaki tud rolla valamit?
... megjegyzés: én annyira nem írnám le azért. A *** moderálva ***, ahol nyíregyházi lányokkal kapcsolatban csak pár értékelés van, ami önreklámszagú, és akkor jön 3 napon belül kettő értékelés is. Amiből az egyik csupán csak ezért regisztrált, a másik 2 év alatt semmi értékelést nem készített, vén rókának mondja magát, és mégis most vet csak billentyűzetre valamit.
Szóval gyanús nagyon a dolog. Ettől még akár igaz is lehetne az ott leirtak... szóval ott van bennem, hogy le kellene tesztelni, hogy tényleg úgy van-e.
üdv és derűs napokat
Én is kinéztem magamnak, de másfelé elég rosszakat lehet róla olvasni és volt is egy ilyen megérzésem a fotók alapján, hogy nem igazán akarja ő ezt csinálni
Tud valaki valami infot Melani 23 rol,hogy milyen szolgáltató?
Melyk Tildáró?
A mairól vagy a tegnapiról. Én is néztem már őt, de ketten vannak. Tegnap vagy tegnapelőtt egy rövid hajú csaj hirdetett ezen a néven, és a mai Tildával is volt egy közös hirdetése, közös képpel. Tehát ketten vannak. Ikrek??? Egy rövid hajú és hosszú hajú. Alakra nagyjából egyformák.
Bizalom eljátszva, én passzolom őket.
Kellemes húsvéti ünnepeket! A hirdető hölgyeknek ,sok locsolót alul felül.. :)
Sziasztok! Ági 44-ről tud nekem valaki valamilyen infót adni? Egyik héten nincs fent a hírdetése, másik héten meg igen, közben meg tavaly lépett be utoljára. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Én ma a lány párosból Kelly (23)-mat látogattam meg, kíváncsi voltam a hírdetett domináns játékokra, igazából nem vártam túl sokat mert a személyisége nem igazán passzol ezzel a világgal mégis azt kell mondjam kellemesen csalódtam. Viszont az idővel még mindig megy a trükközés szóval résen kell lenni ilyen téren. Nem azt mondom hogy világra szóló alakítás volt de életemben egyszer megérte elmenni.
Nekem is tetszik, élőben is takaros, de a szolgáltatás csalódás. Ha nem bírod ki és van rá egy Szent István Királyod, nézd meg magad... én nem megyek többet.
Voltak ők már itt korábban is.
Szonja 23
Lakás ismert, tuti jártál már ott.
Külalak ötös.
Francia 2/5
Előjátékként NF nincs, gyenge kézimunka.
Aktus 2/5
Fogja a gumit, tartja...
Ritkán igaz ami túl szép, remélem nem jönnek többet.
Nagyon szívesen! Ez mindíg benne van a pakliban, hogy kifogsz egy-egy rosszat, de néha találsz gyöngyszemet is amit Te fedezel fel és ez már kárpótol a veszteségekért.
Sok sikert, hidd el megéri keresgetni!
Nati 29 egy biztos választás nem lehet csalódni benne, nagyon jól karbantartott test, látszik hogy ad magára és az is hogy nem tegnap kezdte a pályát.
Azthiszem multhéten Db-ben volt . Nekem 1 problémám van vele és a hasonlóan jó portfólióval rendelkező szolgáltatókkal.
Megfigyeltem , van egy kész programjuk félórára és egészre és ezt lefuttatják rajtad ,szinte percre pontosan tudják mi következik és azt is hogy mikor mész el.
Figyelmetekbe ajánlom Szonja 23-at állomás környéki bérkecó / mostanság elég jó itt a felhozatal/.
Tehát Szonja - nagyon szép, gyönyörű mellekel, szép kívánatos hátsóval és finom puncival.
Ami a részleteket illeti, Ő veszi fel a telefont, kedvesen tájékoztat a lehetőségekről.
könnyű a bejutás, a körülmények ismertek.
Nagyon aktívan ajánlja a 3-ast a barátnőjével, én csak vele szerettem volna eltölteni azt a kisidőt.
Nemnagyon szereti, ha kényeztetik és az eksön alatt is félti a gumit, kicsit rátart.
Ezenkívül kifogástalan volt számomra alak-10/10 , hozzáállás - 10/8 , higiénia 10/10
Már csak péntekig, aki szeretné becserkészni, én csak ajánlani tudom.
Sziasztok! Nati 29-ről a véleményem szintén nagyon pozitív! Még tavaly voltam nála, és nagyon kedves volt, és készséges. Mindent megtesz, amit kérsz normális kereteken belül. Bár nem írja a bemutatkozóban, jól is maszíroz! Engem levezetésképpen nagyon jól megmaszírozott a fennmaradó kis időben is, tehát nincs az a "csak legyünk már túl rajta" érzés egyáltalán! A képek tükrözik a valóságot! A popsija nem olyan feszes, viszont formás, és nagyon deoratív csaj! Mindenkinek csak ajánlom! Vagyis csak azoknak, akik szintén kedvesek vele! Megérdemli! :) Ritkán van Nyíregyen sajnos, de megéri kihasználni a ritka alkalmakat! :) Én is azt fogom tenni a héten!
Szia! Nem, az egy másik lány. Akit Te említesz, Őt nem ismerem (de a képek alapján nem is az én esetem).
Nati 29
Mától itt Nyír1en.
Egyeztetés: könnyen ment, túl rugalmas is - ne éljetek vissza vele!
Helyszín: tüzoltóság környékén.
Külső: annak ellenére, hogy retusáltnak tünnek a képei, a képek teljesen a valóságot tükrözik. Nem feltétlenül az én általam preferált csontkollekció súlykategóriába esik, de képeknek megfelelően egy csinos hölgy.
Előadás: mindent meg tesz a vendég kegyeiért, még azt is mondhatnám, hogy szereti is. Én extra-t is kértem, ami végül nem volt, ezért annak megfelően visszaadta a végén azokért az elején átadott rózsákat, hogy köszöni, de azok nem járnak neki (ez nem egy átlagos szokás, azért is emelem ki). Fél órát voltam, nem nézi, hogy egyáltalán, hogy az idő lejártakor már ott se legyünk.
Következtetés: mindenképp ajánlom. Valószínű, hogy nem utoljára láttam.
üdv és derűs napokat