Grétike 21 érdekelne, ha van vkinek infója
Grétike 21 érdekelne, ha van vkinek infója
Kiara 22 bátran menj ha szereted a magas, vékony lányokat! Magasabb mint gondoltam...
Tiffany 21-ről infó, tapasztalat?
Köszi!
Dóra 23 mindenképp ajánlott! Kedves, nagyon ügyes és külsőre is hibátlan!
Szia Bálint28!
Egy időbe Pesten tűntek fel nagyon hasonlító fotók, de ez végül nem nyert megerősitést. Lehet végleg abba hagyta vagy külföldön van.
Szia Boby10!
Szerintem: Rami, Erika, Szöszi, Anna
Sziasztok Maya Pamela Bella egy és e ugyanaz. Nem rég meglátogattam, parkolás egy irányú utca kissé nehézkes, kecó rendben, a hölgy mint a képeken összkép nem rossz, félóra tucatrózsa, francia nem rossz de volt jobb, bf nincs legalábbis nálam nem volt, kf nincs.összesegeben nem volt rossz de semmi olyan se hogy visszatérjek, tipikus fizes lőj,minél hamarabb és távoz jelenség.
Sziasztok! :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akik ismerték és jártak is hozzá a Víz utcán rendelő Zsuzsa 38-hoz... Valaki tud róla valamit? Végleg abbahagyta?
Mira 26-nál volt már valaki? Nagyon ott van a toppon csak félek,hogy a szolgáltatás nem. Valaki irhatna rólla. Köszi
A legközelebbihez Ha csalódás hamar vissza érsz.
Sziasztok! Első látogatásra melyik lányhoz érdemes menni?
Sziasztok!
Zia 49 szolgáltatása nagyon ajánlott kategória, és e mellett még kedves és korrekt is
A Vikikeh és Tiffany párosnál volt már valaki?
Érdekelne, hogy a Vikikeh talpán tetkó van vagy más?
Szép napot mindenkinek. Lilla 25-ről érdeklődnék én. Mire hazaérek hétvégén,hátha lesz infó róla. Köszönöm
Ez engem is nagyon érdekelne, akár privátban is! Köszi! (esetleg rózsák száma is)
Netti37-ről valakinek van személyes tapasztalata? Privátban várom a válaszokat
Mira 26 nál senki se volt még? Se egy pozitív értékelés se negatív! Valaki aki volt nála írns?
Ja lesd meg, aztán jöhet a beszámoló! 😁
Léci nézd meg és jöhet a beszámoló.
Berni olyan szomszéd kislány típusnak tűnik. Ha már az arcát megmutatja, megmutathatná a melleit is! Lehet, könnyebben születne meg az első beszámoló :)