Ehhez a szolgáltatóhoz akkor se mentem volna, ha ő fizet nekem!😊
Erről ennyit! Színvonal!
A másik, az hogy valaki előre kéri, nem azt jelenti, hogy át fog cseszni!
Ehhez a szolgáltatóhoz akkor se mentem volna, ha ő fizet nekem!😊
Erről ennyit! Színvonal!
A másik, az hogy valaki előre kéri, nem azt jelenti, hogy át fog cseszni!
Helló tőlem 40 lepedő akart kérni fulos óráert.
Egy nagy lehuzos. Képek se fedik a valóságot.
Egy nagy csalódás az egésznő.
Csak ne nagyon használd ezt a "bomba" kifejezést mert a titkos-szolgálat még kiemel téged terrorizmus előkészítése gyanújával ! 😁😆
Dorina35 mit mondjak faszán lazán átcseszet!fél ora 12 becsábitottam magam ora 18e!Helyszinre érkezve kitapintotta mégis mennyi pénz van nálam trükös huzzásokal!Amit előre szurkolni kell!Kérdezte mit hogy szeretnék stb aztán felszinre kerültek a felárak ami mindjárt inkább 20lepedöre rug!de megegyeztem vele ha már itt vagyok beválalja csak nekem!aztán jött a nyers valoság hát mégis csak ugy volt ahogy ö elképzelte!20e lett a fél ora!Tanulság annyi aki elöre kéri a pénzt attol semmi jora ne számits!
Teljesen igazad van!!
Egyébként én is csak megerősíteni tudom hogy test arc hozzáállás technika kiemelkedő!!!
Köszi a tegnap estét amint nyiregyen jársz ismét találkozunk! ;)
Szia
Nem arcoskodom gondolom rólam van szó
és megoszthatom a gondolataimat én ís
Valóban volt olyan vendég egyetlen egy akitől 2 percet kértem és eltűnt
Vissza kellett volna hívni 2 perc múlva
Ugyanis az előtt érkeztem ,és kértem hogy hívj vissza
Van elég vendégem a jó szolgáltatásom ,korretségem és kedvességemnek köszönhetően
Nagyon jól telt a Nő napom Kedves vendégek,meglepik
Nem volt még bunkó vendégem sem hogy visszatudnám vezetni rá a kiírást!!
Elfogadom a negatívumot ha valós,ugyanis emberekkel foglalkozni nem könnyű feladat
Nyilván ha nem Úriember módjára viselkedik vki Akkor lőttek egy pár dolognak
Mindenhez két ember kell !!!
Kiemelkedő hirdetéssel rendelkezem el tudja tudja dönteni mindenki hogy szeretne e vagy sem
De megvédem magam ehhez jogom van
Tudom hogy kevés van belőlem!!!!
Személyesen lecsekkolom neked a tangát rajta. :)
Mindenképpen drága.Millió puszi a bimbókra.
Kedves Urak!
Sajnálattal közlöm hogy az általatok írt megyjegyzésektől még nem lesz több munkája a pátyolgatottaitoknak
Nem szeretném magam reklámozni
Inkább dolgozom aztán pihenek!
Kitartást
Szép estét kívánok mindenkinek!
Izgatottan várjuk!😍😍😍
Meg lesz 😉👍
Köszönöm szépen alexán az értékes beszámolót szívesen várlak máskor is ugyan ilyen cukin és kedvesen hívj bátran!!
Szeretnénk egy fehér tangabugyis képet látni rólad😍😍
Hát igen, amúgy jó lenne szépen lassan megtanulni a fórumozóknak, vagy inkább bevezetni, hogy ha írnak valakitól, egy linket, telefonszámot vagy bármit tegyenek a nevek mellé. Több okból is: Nevet bármikor változtatnak a lányok, de profil linket nem biztos, plusz telefonszámot sem biztos, hogy egyből cserélni tud ha pl negatív a hozzászólás. Most pl van RL-en egy Zita(22) de akkor mi a 27 és a 28? Szóval igen, kicsit nehezen vehető ki kiről is van szó pontosan... :)
Sziasztok 😁 Szia szép Napot kívánok
Ez gondolom nem rólam szól
Mert rám nem illik az infó
Fogfájós napon nem kell dolgozni, fogorvoshoz kell menni, ennyi. Vagy táppénzre menni, amúgy engem is siettetett, erősen éreztem a "haladjunk már" flilinget, szóval Zitának egy feketepont részemről is.
Én egy fogfájós napján látogattam meg, de mégis kedves és közvetlen volt velem. Mennék még, de sajnos mindig nagyon messze van tőlem.
A test es arc ertekeleset megerősíteni tudom, viszont en hozzaallasban is átlagon felülit tapasztaltam. Szvsz az egyik legjobb most a varosban. En biztos visszamegyek meg hozza, remelem rendszeres látogató lesz Nyiregyen.
Zita22(27),(28) Megleptem magam vele nőnapra.
Van egy jó, és egy rossz hírem. Test 11/10, arc 10/10 szubjektíve, de sajnos rettenetesen unott és lekezelő volt. Van ilyen . Több sikert nektek! Pedig egy gyönyörű romcsi lány, sajnos megbántam, hogy nem Gabyhoz mentem. (:
Csak megerősítei tudom soraidat, szeretek én is hozzá járni, imádom a homokóra alakját, pár sorban talán én is írtam róla még régebben mikor először jártam nála. Szép magas, arányos testalkat, és kutyusban gyönyőrű látvány, de persze bármelyik póz nagyon jó vele :) És igen, nem utolsó sorban normális és sajnos ezt manapság már erényként lehet feltüntetni, ahelyett, hogy alap lenne. De, ez van, legalább meg tudjuk becsülni az ilyen lányokat! ;)