Kedves Sorstársak!
Lola(27)-ről szól beszámolóm. Még egy ilyen sunyi és lehúzós csajjal még nem volt dolgom. Telefonon beszéltünk. Azt mondta órája 25. Amik érdekeltek, azok közül tartalmaz natúr és kölcsönös franciát, valamint kétszeri aktus lehetőséget. Érdekeltek az extrái még. Azok közül a popsi, valamint arckitakarás nélküli fotózás. Előbbi 5, utóbbi pedig kattintásonként 5. Így bevállaltam. Szomszéd háborúban álló ország egyik városának nevét viselő utcára mentem hozzá. Helyszínen változtak a dolgok. Óra 30, ami nem tartalmaz natúr és kölcsönös franciát. 10-10 extraként számolta fel mindkettőt. Popsi szintén 10. Arckitakarás nélküli fotózás már nem volt. Mindegy, bevállaltam. Natúr franciával kezdtünk. Aztán kölcsönös franciával folytattuk (ez jó volt, egyedüli pozitívumnak elkönyvelhető). Jött az aktus. Sajnos elég hamar határán voltam a "végnek". Mondta, hogy úgy is sok időnk van még, így nem fogtam vissza magam. Ahogy elélveztem, azt mondta, hogy ha szeretnék hosszabbítani húsz percet, az még plusz 20, mert hogy nála órába csak egyszeri élvezés van. Gondoltam magam, meg az isten f....t. Biztos, hogy nem megyek vissza hozzá.