Az a nevetséges meg röhejes, hogy mégis van rá kereslet, máskülönben a kavics csökkenne. Na hát, lesz ez még így se.
Az a nevetséges meg röhejes, hogy mégis van rá kereslet, máskülönben a kavics csökkenne. Na hát, lesz ez még így se.
Egy SOS programon voltam nála, a technika jó, de külsőre nekem nem jött be a csaj.
Pindurka már csak ma van a városban
😆😂🤣
Sziasztok. Pindurka 19 van valakinek infója? Jöhet priviben is. Köszi.
A masszázzsal hirdetőknél itt minden az ablakon kidobott kavics, jól mondod, nem szól másról csak fehérnemű egy kis kézimunka, nagy ritkán egy kis francia már ha addigeljutsz. És az árak hmmm már lassan többe kerül mint a szex, egyes embereknél. Az ember azért utazik hogy lásson 1 fehérneműt, és hogy kéz imunkázik valaki a cerkáján, de azért ki írják szexet ne is kérj akkor mire kérik el a 12-13 kavicsot. Nevetséges és könnyű kavics szerzés. A semmiért.
Ha van kihányandó pénzed,hogy hason fekve azért fizess,hogy "láthasd" fehérneműbe egy pár percre akkor sok szerencsét!
Sziasztok!
Léna 22 szolgáltatásáról érdeklődnék, tényleg csak masszázst vállal vagy vannak extra dolgai is?
Köszi!
Számomra egy alkalmas volt visszafogott kezdő stílus gyenge francia szinte csak hagyta magát meg...ni , igaz még az elején voltam!nem tudom változott e . egyébként csinos fiatal ilyen téren nem ér csalódás.ha csak gyorsan üríteni kell és nem zavar a többi
Alíz24 re gondolsz?
Sziasztok! Alizkáról valaki tudna tapasztalatot megosztani? Fórumon szinte semmi, egyetlen vélemény csupán. Privátban is jöhet, vagy csak egy up/down, már az is több a semminél. Köszönöm!
Barbi52 ki volt?
Nem hirdet mert tele van....
Sziasztok !
Van valakinek infója Amiráról ?
Jó ideje nem hírdet .
Jöhet privátban is .
Köszönöm .
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy márt valaki az "apróhirdetés " részen hirdető Natasa hirdetőnél Nagyhalászban? Privátba ha lehet.Köszi!
Igen kolléga.Lilly már tiszteletét tette nyíregyen.
Lilly járt már itt korábban?
Igaz, igaz! Úgy van ez, mint nálunk, a kutyáknál, hogy 1 megélt év, 7 emberi évnek felel meg!
Csak egyes hirdetőknél pont fordítva! Sőt vannak akik idővel fiatalodnak!🤣🤣🤣
Bocs!!!
Van egy jó hírem: Közben ő is 7 évet öregedett! És lehet rajta jobban is látszik!😅
Kedves Coffee!!
Igen tudom hogy ki lehetsz, és említettem is igen hogy gondolkozom rajta szakmát váltok, de inkább külföldben gondolkozom, ezt is említettem neked. 🙂 Kedves vendégem vagy!😊 De megkérhetlek arra hogy esetleg úgy döntök hogy végleg be fejezem, vagy esetleg külföldre vonulok meghagyod nekem ezt a lehetőséget hogy közlöm esetleg másokkal (is) ezt!! Amit pedig ketten beszélgettünk mi lenne (ha) esetleg..felvetések voltak, vagy tervek teljesen mindeggy hogy fogalmazok és megoszottam veled beszélgetésünk során. Tervezni tervezhetünk de mindig megváltozhat bármi az utolsó percben is! További kellemes fórumozást!!😊💋