Sziasztok!
Amira hónapok óta el van tűnve, róla tudunk valamit?
Apróból gondolkodom Diácskán, járt nála valaki? Érdemi információval, aki tud kérlek szolgáljon, vagy itt, vagy privátban.
Pacsi!
Sziasztok!
Amira hónapok óta el van tűnve, róla tudunk valamit?
Apróból gondolkodom Diácskán, járt nála valaki? Érdemi információval, aki tud kérlek szolgáljon, vagy itt, vagy privátban.
Pacsi!
Más fél éve jart itt egy Estella nevű hírdető.... még itt a VL chaten ismertem meg. Ő pl... egy órát Deák plussz Mátyasba adta... birizgalta a fantaziamat de azért tudtam ,hogy átlagtol magasabb a steksz... Meglatogattam... megerkezésemkor amikor pontositottuk a reszleteket mondta ,hogy az ora DeákMátyas kerdem valami extra még van?? Mondja extra nincs ebbe minden benne van... nfvsz, anál, 1 oraba annyit elvezhet a vendég ahanyszor elbir menni ( gondolom ez a gyorstűzelöknek jo)Szolgaltatása amit nyujtott nagyon jo volt, vissza is mentem még két alaklommal ,sajnos három alkalommal jart erre.... ezt csak azért irom le ,hogy most néha lehet sokalljuk egy orára valakinél a dolgokat ,de én amondo vagyok inkább egy jot latogatok meg Dekamatyasert mit két gyengét fél oraba ugyan annyiért ,a két gyenge is annyiba jön ki a végen.... Igaz voltam en is olyan helyen nem is egyszer ,hogy a lepcsőn lefele jövet azon gondolkoztam... miért is nem nyultam magamhoz?! Az is jobb lett volna mint amit most kaptam szolgaltatást a hirdetőtől... de kell a jo es a negativ tapasztalat is ,igy kerek ez a ribizlizés....
Tévedsz, nem Virág-ról beszéltek a srácok, *** moderálva *** ...
Egyébként érdekes ez a rózsamennyiség kérdés, nekem is volt, hogy ennyit, sőt még sokkal-sokkal többet is kifizettem lányoknak, de van akinek már csak elvből sem adnék annyit... Ha úgy érzem nincs összhangban a lány és a rózsaszálak, akkor kizárt hogy áldozzak rá, lehet rosszul gondolom, de nem a piaci árakat kell/kellene mindenkinek követni, hanem a saját magához és a vengdéköréhez mérten beárazni az idejét. Lehet, hogy az árak most felfelé mennek, de van akihez szívesen mentem, és emelés után eszem ágában sincs meglátagatni. Nincs már számomra összhangban amit kapok az ellenértékével (és az nem azt jelenti, hogy rossz a szolgáltatása vagy ilyesmi, egyszerűen ilyenkor azt érzem nem akarok neki ennyit már kifizetni, miközben egyébként pl másnál elmegyek dupla olyan áron is, tehát valójában nem a pénz hiánya vagy nem léte a kérdéses...)
Voltam olyan utazós lánynál aki először járt itt és szemembe megmondta egy az egyben, hogy azért jött ide mert itt kifizeik a vendégek a tizenötpengőt fél órára, máshol olcsóbban adja az idejét... Azóta is látom itt pár havonta. Érdekes hozzáállás, nem is mentem arra többet, pedig amúgy nem volt vészes az a fél óra teljesítményben.
Szóval vannak érdekes esetek és érdekes elgondolások egyik-másik lány részéről, kíváncsi lennék egyébknt az ő véleményükre is a témában, ha van vki bátor, aki hozzászól ehez a kényes kérdéshez... :)
De tévedsz!
Én voltam nála! És még vissza is fogok menni hozzá ha megint erre jár!! (Pár hét múlva lesz megint!)
Nekem pont a zsánerem! Már pesten is terveztem meglátogatni! Tény hogy nem vállal sok mindent és nem éppen szabolcsi árakkal dolgozik de a hozzáállása legalábbis velem példaértékű volt! Nagyon kedves és szép is!
Szerintem Virág(VIP)-ró beszélnek ha nem tévedek. :-) Jó drágák már itt Szabolcsban is az árak. ;-)
Amúgy konkrétan kiről van szó? Nem vágom..
Ó jajj, hová tűnt a VIP üdvöskénk? Nem sok virágvasárnapja volt itt nálunk. Csúnyán elszámította magát.
Egyetértek. Többek közt ezért sem igyekszem mindenféle VIP-lányokkal bővíteni a kedvenceim listáját. :)
Több órán át!? Még olcsón is megúsztad! Általában az önjelölt "VIP" lányok annyira fémérzékenyek, hogy simán felszorozza az órák számát és máris 6 számjegyű lesz a mutatvány.
Igen, ez nekem is fontos és ha több ilyen nővel is voltál, akkor látni lehet azt is, hogy ez nem pénzfüggő!
A kérdés csak az, hogy mikor! Volt amikor Kelemen Anna is egy 50-es volt, aki egyébként egy nagy nulla az ágyban.
Annyiért máshoz megyek, aki igazán profi, és abban minden benne van. Még az is, hogy igazán szerelmesen néz rád, nem csak úgy nyögdécsel, mintha... :)
Kb. két hónapja voltam ( ez volt a harmadik alkalom ) egy hölgynél Debrecenben.Ő szintén ilyen nagy csokrot kért,
Az igazsághoz hozzátartozik 4-5 óra hosszat voltam Vele. Annyiszor és azt kaptam, ahányszor és amit kértem, de mégsem fogott meg annyira, valami mégis hiányzott.....
40 csoki? Az nem gyenge! ...lehet inkább a nevemre veszem, vagy az még drágább!?? 😂
Akkor nem csak En hivtam egyedul ugy veszem eszre... :D
😂 Lassan be kell jegyeztetni az "illetékesekhez" a lovári nyelvet az autós kaland és a természet lágy ölén való örömködés rajongóinál!?
Javitok "Bettinél Petneházán"
Voltam a Bettinánál "Petneházán" teljesen korrekt a csaj.Vissza megyek még hozzá mert látok benne "fantáziát "
Jól van ángyom, akkor fele most, fele meg hónap.
Nekem is volt hasonló ilyen ááh, kérdem full leöltözve: te nem öltözöl? Erre ah, most csak francia legyen már mert tegnap vetéltem el s még vérzek (az a dikk duma). Nézek, pumpa felment 1000el, de menteni kellett a menthetőt, mondom jó. Na leobott. Mondom akkor jó, jöhet a második. Erre, hát már mindjárt itt a következő,de tudod mit? Legközelebb majd kapsz plussz egyet, vagy kedvezményesen vállallak. Lefagytam, csak nem akartam balhézni, mert olyan környéken voltam, kocsival, vidéken, családi ház, stb.... szóval olajra léptem. Tanulság: autóval, vidékre, dikóhoz sohasoha. 😶🌫️