Rosszat nem írok, de inkább 40 a csaj mint 25.
Azt ha érted jólvan...
Rosszat nem írok, de inkább 40 a csaj mint 25.
Azt ha érted jólvan...
Lili 24 erősen kerülendő. Régebben jártam nála de,fordultam is ki. Higénia igényesség kritikán aluli.
Csilla 39 volt már valaki? Infó jöhet privátba is
Lana30, Silvy28, Sasha25, Natasa28 Debrecenben Ékszer Viki, Szofi42, Any41....
Hálás leszek ha privátba elküldöd a nevüket! 😁
De lehet velem van a baj. Nem tetszik nekik a fejem.
"Az idővel minden nő játszik, legjobbak is"(?) Ez tényszerűen nem igaz néhány kivételes lányra! A lányok jó része ilyen, ez igaz, de védjük meg azokat, akikre ez nem igaz. Több olyan lány is van, akinél mindig belecsúszok 5-10 perces túllépésekbe.
Sziasztok,Zara nevű hölgynél járt már valaki?
Bella (18)
Hm.
Felemás érzéseim vannak. Voltam nála, kipróbáltam, nekem nem jött be.
Felhívtam és egyeztettünk. Időben megjelentem. Hívom. Kicsit várjak. Ok. Sok-sok perc és telefonozás után bejutottam.
Még egyszer megbeszéltünk mindent, és kezdtünk. A francia jó volt. Lövés 1.
Tovább. Pózok. Sokfélét lehet, de valahogy semmi nem jó. Technika gyenge közepes, a "dikó" kényelmetlen.
De azért jól haladt minden a 25. percig. Onnantól idő kérdezgetése, kb. két ötpercenként.
Baromi zavaró. Meleg is van. Volna még vagy fél órám, de már "mindjárt letelik az idő". Jó, persze.
A sok óra kérdezgetés (a legtöbb a másik szobába🤨), kissé rombolja a hangulatot.
Végeredmény: a második lövéshez kellett volna még vagy 15 perc 😀. Ennyivel hamarabb mehettem.
Utoljára az iskolában volt egy óra 45 perc.
Most itt is. (Igaz az idővel minden lány játszik, még a legjobbak is.)
Mindegy.
Nálam 10/3. Kis jóindulattal. Nem hiszem hogy megyek még.
Neki akartam indulni Nyíregyházának, de 4 telefon hívás után azt mondtam ez vicc 20 kavics egy félóra 30 egy óra, emberek mi történt Nyíregyházán, a másik hölgy masszírozik, nála 13 kavics egy félóra, de plusz 5 ha nem kézzel kell befejezni ha nem szájjal, harmadik hölgy csak masszázs, nála, semmi extra, 13 félóra, iinkább kézzel mint szájjal. És tovább tart az orgazmus ka kézzel dolgozik, mint ha szájjal csinálná, Azon csodálkozok hogy Nyíregyházán még járnak lányokhoz, vagy ott mindenkit ennyire le lehet húzni?? Azért itt régen voltak nagyon jó szolgáltatok, mos sajnos semmi . És a kavicsok száma, több mint Győrben, Pesten, Debrecenbe, .
Van akinek még kakuktojás a kis Zitácska. :))
Tiszta Hawaii múlt héten Ivon ezen a héten Zita.
De jó lenne Eni meg Amirah is jönne. :-D
Üdv mindenkinek Zita 28 esetleg infó valakinek?? Jöhet privátba is.
Dobd el a kaszát, a kapát, és ami csak a kezed ügyében van, és rohanj hozzá egy nagyot b@szni, amíg a városban van!!!
Sziasztok!
Zita 28 hirdetőről van tapasztalata valakinek? Köszönöm!
Illetve a kamu konkurencia nem lesz ott, te pedig tudod hogy mehetsz kicsit hamarabb, bejelentkezhetsz kicsit hamarabb.
Kiara 23
Pozitívum: Fiatal, jó testű, szép arcú lány. Kedvező rózsákkal.
Negatívum: Logisztika nehézkes, házszámon kívül nem tudta elmondani, hogy mégis merre található. Telefonban a háttérben a manager behallatszik. Francia nagyon gyenge. Aktusban totál fadarab. Viselkedése , beszéde zavaros. Valahogy úgy tűnt, hogy nagyon nem akarja ő ezt csinálni, de nagyon muszáj.
Irreleváns, nrkünk látogatóknak viszont arra jó, hogy általa tudod, hogy milyen lehet a mutatvány minősége!
Ez akkor és azért van így mert csoportosan szerkesztik az adatlapjukat, tehát nem ő szerkeszti és neki a művésznevén kívül fogalma nincs ezekről, mellesleg nem is érdekli. A név is mindig más! Mindig ilyen a tempó, ha a személyi edző a hunyó. Válassz valaki mást...
Igen ez tényleg furcsa. Csak tudja hágy éves? :D
Sziasztok!
Bella (18)-ról tudna valaki infót írni? Privátba se gond.
köszi