A négyemeletes Füredi úti lakásnál majdnem ugyanígy jártam a ritkábban Debrecenbe látogató nagy mellű szőke 40 plusszos Milf-el, Claudia/Shanel ilyen és ehhez hasonló neveken mozog, pár tincs színes melír is szokott a hajában lenni, főként masszázs és a végig francia volt beígérve hangsúlyosan. Régi vágású, igazi világi "parasztszőke" Q-vákra emlékeztetett, akiket imádok! Egyszer már egymásra kóstoltuk, akkor még a jerikó utcán volt. Egyébként nem is mentem volna, ha nincs végig francia. Pacekba átbeszéltük, hogy főként szájszex lesz most is, az elején a masszázs csak felvezetés lesz és az is csak pár perc. Ez még az év elején volt. Odaértem szemerkélő hóesésben és már egy másik figura is ott sunyizott kint, mint én. Zavarban volt a forma, ide-oda járkált, mintha nem lett volna egyből levágó, hogy ő is azért jött, mint én! 😂 Akkor már éreztem, hogy most csak mi fogunk xopni. Hívtam a kedves hirdetőt, de foglaltat jelzett a telefon és láttam, hogy a csóka is hívja kint, ahogyan én. Senkinek nem vette fel a Q-a, a másik tag el is húzott onnan. Akkor már én is elindultam egy másik nőhöz.