Helló
Nem akarom Barkát védeni, mert nem ismerem, mint ahogyan téged sem, de leírnám minden veszekedés nélkül a véleményemet.
Azt, hogy minden OK lett volna, igazság szerint nem nagyon lehet leírni, mert senki sem tökéletes, és itt objektíven nem is nagyon lehet ítélni. Viszont többször is írta, hogy ajánlott, vagy nagyon ajánlott. Engem pl. a negatív kritika nem nagyon befolyásol, voltam már olyan lánynál (is), aki több rosszat kapott, mint jót, de nekem nagyon bejött. Persze a kőkemény negatívum tud befolyásolni, mint pl. Nyíregyen a sok lopós csajok, 10 perc = fél óra, stb...
Te kicsit úgy tünteted fel ezeket az élményért dolgozó hölgyeket, mintha a két szép szemünkért, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül dolgoznának. Ha így lenne, akkor jogos lehetne a kirohanásod a "kedves férfinép" ellen...
És az, hogy itt díszpintyezel, nevetsz rajtunk, lankadt f@rokról meg túlsúlyról beszélsz, szerintem egy kicsit elvetetted a súlykot. Hiába gondolod, hogy a negatív reklám is reklám, ha olvasgatod a beírásaimat, láttad, hogy hogyan vélekedek a lányokról, de nekem is sok volt ez kicsit...
És ezt TÉNYLEG negatív reklámként olvastam. Hát rajtam pl. ne nevess...
Nekem is volt rossz tapasztalatom, de nem bennem volt a hiba.
És ha Orsit nem annyinak HIRDETTÉK, mint valójában, az megint nem a mi hibánk. Attól még lehet szép és humoros, hogy pl. 35 éves. Mennyivel jobb lenne olvasni, hogy olyan korú vagy fiatalabb, mint a képeken. Az meg, hogy a hírdetése azért van fenn február óta, mert nem szedik le és sokan hívják, pedig nem is dolgozik, hát vicces.
Summa summárum: valóban születtek már túlzó negatív beszámolók is, de nem feltétlenül zörög a haraszt...
Szerintem itt szeretjük, ha beírnak a lányok is, és lehet velük kommunikálni, de a te szavaiddal élve: mielőtt leírod a véleményed, gondolj arra...
Üdv