Szia Gróf,
végre sikerült meglátogatnom Írisz (31)-t, igen pozitív élménnyel távoztam. A leányzó hasonlít a képekhez, kicsit fogyott, mióta a képek készültek, de nem zavaróan sovány. Én karcsú lány párti vagyok, a sovány lányok viszont nem tetszenek. Írisz még pont jó. Nem az a kifejezetten helyes nő, de elvégre én sem vagyok Brad Pitt, ezek engem nem befolyásolnak. Viszont Írisz kedves, közvetlen, beszédes. Miután kérésére előre átnyújtottam a szokásosnál kissé magasabb együttléti díjat, elvonultam a fürdő irányába, ami elfogadhatóan tiszta.
A szobába visszatérve közel barátnős hangulat alakult ki, szemezés, puszik és simogatások után átvette az irányítást. A franciája No.1., őrületes volt. Gumit dobtunk a rúdra, majd igyekeztem alaposan helyben hagyni. Nemhogy siettetett volna, úgy éreztem, neki picit több időre lett volna még szüksége, bár nem vagyok egy 15 másodperces tipus.
Kellemes hangulatban vettünk búcsút, szerintem nincs túlárazva a tudása. Más, ugyanilyen színvonalú lányok is kérhetnének ennyit szerintem, és nem menne a mennyiség a minőség rovására. Persze, ez a lányok max 10%-a.
Ilyen lány lehetett volna Viki (18) is, akinek minden adottsága meg van hozzá: csinos, helyes aranyos. Csak nem kellene dolgozni, ha már fáradt, sokadik ügyfélen van túl, vagy nem érzi jól magát. Igaz, ő nem profi, csak egy kislány, akinek kell a pénz. Persze elmondja, hogy a pénz az jó, meg kell is, de én meg szeretném jól érezni magam (inkább magunkat) cserébe. Csak azért nem haragszom rá, mert tényleg nagyon helyes kislány. Hátha mások jobb napokat fognak ki nála, én ennyiért nem megyek még egyszer.