Igazzad van nem csunya csajszika csak nekem fiatal nagyon.Én a 30-35 között keresgélek nem tudsz valami infot BÖBIKÉRÖL (SZEXANGYAL)-rol szeretném meglátogatni igy fotok alapján nekem nagyon bejön.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Igazzad van nem csunya csajszika csak nekem fiatal nagyon.Én a 30-35 között keresgélek nem tudsz valami infot BÖBIKÉRÖL (SZEXANGYAL)-rol szeretném meglátogatni igy fotok alapján nekem nagyon bejön.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Voltam nála valódi cicikröl van szo hid el nem szilikon.A nagy mellekhez győnyőrű teste van.Viszont az arca nem olyan szép.
Pisti én ezt a méretet szeretem amúgy kellemes partner, szép a lány.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szeva.Igen ö róa van szó.Egyszerűen nekem nem jön be ez a csajszi.Az idössebb nöket szeretem és a nagy mellűeket 90-100-as méreteket.
Heló B.Pisti te Írisz19 ről beszélsz köszi előre is a válaszod.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Én voltam már KRISZTI 25-nél szerintem jo csaj én meg voltam elégedve aranyos kedves és nem nézzte az idött.Gyönyörű nagy mellek jo test és finom punci .Probálld ki te is.
Én Írisz19 ről beszélek közel az állomáshoz és miért nem jött be?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Hello Haver.Én is igy jártam a CSILLA nevű csajszival 30-as számon hirdet de szerintem kamu hirdetés lehett.A kép alapján nekem bejön a csajszi
Probálltam hivni de sosem vette fel ezért gond. hogy kamú lehett.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Hello Sanyo.A fent nevezzett hölgynél én már voltam nekem nem igazzán jött be neked sok sikert hozzá.
Íriszről tud valaki tájékoztatni
De Őrá gondolok, és pont azért mert szerintem is kamu a kép!
Helló Zoli!
Információm szerint Tündérke vállal extrában, amit akkor kaphatsz meg, ha a dobókockán a legmagasabbat gurítod.
Nem tudja véletlenül valaki hogy Viki (29) Tündérke (21) Niky (24) Napsugár (18) Léna (29) Fruzsi (23) Eliza (30) Csenge (26) Cleo (20) Betti (19) Anita (26) Anett (27) valamelyik csaj vállal popot? Előre is köszi!
Szöszi Edina (30)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia kedves shabba.
Én nem a Szendy35 vagyok, bár lehet, hogy te úgy láttad, de nem ő vagyok. Semmi gond, előfordul, hogy téved az ember. :)
Ha gondolod gyere el és meg-győződhetsz róla személyesen is.
Ő már tudomásom szerint befejezte.
További szép napot mindenkinek.
Éles szemüek figyelem!A Petra30 nem véletlenül Szendy35??Szendynek látom.A régi képein ugyanilyen csinos volt.Ha Ő az ,akkor megyek a boldogság barlangba.Amennyiben nem,akkor elnézést Petra30.
Én voltam Csillánál, ha arra a gyönyörű nagykeblűre gondolsz.
Nehezen sikerült elérnem, de megérte. Csodálatos mellei vannak és szép nő.
Kifejezetten ajánlom. Nem a szokásos kamu kategória.
Nem Csilla35-re gondolsz? Tényleg nem vagyok fóbiás,de az az egy kép szerintem tuti kamu.
Srácok van egy Csilla nevű csajszi 30-as számmal hírdet volt már nála valaki mert én folyamatosan hívom és nem tudom elérni, pedig így kép alapján bejönne nekem!
tutira nem szilikon igazi és élvezetes! Amit mondtam olyan az érzésed mintha Ő is élvezné! ott tényleg a füdőszoba a gáz meg egy kicsit a feje, de már megszoktam.
Kitty arca átlagos? szépen fogalmaztál szerintem kicsit messze van attól! De mellete szól nekem úgy tűnik élvezi amit csinál ami nekünk jó, csak sajna popót nem vállal!
Dolly biztos nem 35 lehet van 45 is nekem nem jött be nem tudom te mit élveztél rajta, valahol azt olvastam róla olyan mint egy falusi asszony a férjével (legyünk már túl rajta és gyerünk innen), hát szerintem is!
Betty szerintem ott helyesen fogalmaztál.