(Bár azért azt megjegyezném zárójelben, hogy már régóta irogatok ide, de nem emlékszem ilyenfajta kritikára eddig...):D
(Bár azért azt megjegyezném zárójelben, hogy már régóta irogatok ide, de nem emlékszem ilyenfajta kritikára eddig...):D
Hi!
Biztos az a baja, hogy én nem kértem elnézést, bár arról vitatkozhatnánk, hogy mi off és mi nem az!:)
De akkor megteszem: elnézést mindenkitől, aki úgy érezte, nem idevaló amiről Qcpvel diskuráltunk!
Helló
Igazán színes egyéniség vagy :-)))
Direkt azért írtam a neve mögé zárójelbe a 27-et, hogy egyértelmű legyen. De akkor csak neked mégegyszer: nem 29, hanem 27.
Ilkót meg ne bántsd, mind a ketten sárosak vagyunk ebben, ezért is írtam mindenkinek tegnap este, hogy bocs. Remélem, azért olyan nagy bajt nem csináltunk, és túléli ezt a fórum...
Üdv
Fütyülős · Őstag · QCpassed? Melyik Szandi? 27 vagy 29?
Ilko ne offold már szét itt is a fórumot, már megcsináltad nyírgányán, most meg itt!!!
Gróf Kurátor? Mit tudsz a felsorolt lányokról, vagy neked túl fiatalok? :)))
Fütyülős · Őstag · Nicsak Cleo !
Nállad voltam eddig csak debrőböl. Bomba csaj, kicsit flegma, kicsit utasítgató (ez mehet, ez nem), de ha egy hangon beszéltek felejthetetlen élmény.
Talán egyszer még... :)))
Uraim, és mi a helyzet a további, általam említett leányzókkal? Senki nem volt náluk?
Szia
Nem dolgozol? Kerestelek a héten többször is.
Kedves Luke! Vannak bizonyos dolgok amit csinálok,de hiába adnál dupla árat akkor se csinálnám fejenállva.Amit vállalok azt vállalok,amit nem azt 200ezerért sem!!!!volt már próbálkozó,hogy kitette a havi fizetését egy szájbaélvezésért,és képzeld visszautasitottam. úgyhogy ne irj olyat ami nem valós!köszönöm
Sziasztok
Ma jártam Gréti33-nál. A lakás tiszta és igényes. A lány kedves és közvetlen, már a telefonba is jól elbeszélgettünk. Az a test pedig..........
A franciája első osztályú. A "beöltözés" után pedig olyan műsort vágott le rajtam, hogy nem is bírtam sokáig. :)
Utána se sietett, hozott vizet és beszélgettünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hi
Oks. :)
Urak
Bocsi a privát beszélgetésért, legközelebb a csevegőbe átmegyünk.
Aludjon jól mindenki.
Üdv
Csak általánosságban. Nevet nem írunk. Írtam neked 'amoda.
Üdvözlet Uraim!
Úgy látom itt zajlik az élet. Luxus kategória?
Hmm. Az biztosan jó :) Ki ez a lány akiről ennyire témáztok?
Ez övön aluli volt tényleg :-)))
Erre nem lehet válaszolni. Mégpedig azért, mert nem emeli meg.
Amúgy meg igen, visszamennék!ag (281 hozzászólás) írta 6 perce
Látod, erre gondolok. Egész egyszerűen nem lenne szívem annyi pénzt kiadni. Nem vagyok egy hős szerelmes típus, tényleg csak jól akarom magam érezni, és ezt ha a kedvenc helyeimen megkapom fele ennyiért, akkor felőlem akárhogy nézhet ki valaki, nekem nem éri meg. A másik dolog, ha abból az összegből többször eljutok valahova, és megismernek, tudják, hogy mit és hogy szeretek, azzal felém a szolgáltatás minősége is emelkedik. Nem beszélve a hosszú távú üzleti kapcsolat egyéb kellemes velejáróiról :-)
Mert a hölgy olyan hatással van rád, hogy amint tudsz, visszamész!:) Hogy kicsit gonoszkodjak (:DDD), ha Szandika kicsit megemelné a rezsit, visszamennél?:D
20K fölött (bőven, ha olyan plusszokat választ az ember)
Mennyi az annyi?
Én kb. ezt gondolom, csak egy kicsit más megközelítésben. Vannak nagyon jó és szép szolgáltatók átlagáron (ami sztem 6/10k), akkor miért is mennék drágább helyre? Ez viszont nem a luxuskategória, mert elérhetőbb mindenkinek.
plussz szolgáltatással (ez talán bennmarad:D)
Mondjuk nem annyi, mint Lauracica óradíja 2 extrával...