Helló
Sztem ez a verzió sokaknak az eszébe sem jutott, és most gondolkodnak el ezen :-)
Egész egyszerűen a tömeghisztéria ragályos, izgisebb dolog összeesküvés-elméleteket gyártani.
Üdv
Helló
Sztem ez a verzió sokaknak az eszébe sem jutott, és most gondolkodnak el ezen :-)
Egész egyszerűen a tömeghisztéria ragályos, izgisebb dolog összeesküvés-elméleteket gyártani.
Üdv
Annácskáról tudtok valalmit???
van ötletem:inkább dumálgassunk szép pozitiv dolgokrol,mint átverésről,úgy is mándjárt jön a beiskolázás .:-)
Szia Kedves!
Úgy látom, ez olyan téma, amiben teljesen máshogy látjuk a dolgokat. Valóban zárjuk le, mert kapok a fejemre, csak Tudod nekem az a furi kicsit, hogy bármilyen másfajta szolgáltatásnál nem így gondolkodsz nyilván Te sem, ellenben itt...
Mert mit szólnál pl, ha veszel egy filmre jegyet, és nem azt játszák le a moziban mégsem!? És mikor reklamálsz azt mondják, ugyanmár ez a film is tök jó hiszen Oscarra is jelölték, akkor meg mi a bajod? Vagy bemész a Mekkbe és Királyos cuccokat árulnak, egyesek szerint ugyanolyan jó, és mégis, mit szólnál hozzá? Nem éreznéd átverésnek?
Üdv
ilko
Sziasztok!
Én nem tudom GK miben érdekelt és kapcsolatban áll e a VL el, de egyet biztosan állíthatok, velem nem áll ilyen jellegű kapcsolatban! Am meg annyiban igaza van, h akkor van sztem ok a lázadásra, ha a vendéget átverés éri, de ha ugyanolyan minőséget kap, akkor? De mind1 zárjuk le! Aki írta meg van Írisz, csak Rubi néven! Látogasd meg! Igényes szolgáltató!
Hi!
Ezt mire véljem? Nem tartom idiótának magam (bár ez nem zárja ki, hogy esetleg mégis az lennék!:DDD), de ezt most nem értem...
Fütyülős · Őstag · Ilko, te meg túl sok krimit olvasol. :)
Ez okés, de azért az meg sem fordult az illető fejében, hogy esetleg azért ajánlgatja az ember ugyanazt a hirdetőt, merthogy jobb, mint a többi, és ott nem kell csalódni, és nem verik át? Dehát úgy látszik vannak, aki kissé túl sok James Bond filmet néznek!:DDD
jó bizony!
vagyunk még ezzel így egy páran
ez a szakma elég jó,mi lenne velünk férfiakkal ha nem lenne ez a xakma,vagy szexma?
én a lapos has párti vagyok,ha már keselek,legyen szép a vétel
nem szeretem mikor képen semmi,élőben+ pocak vár
vagy lehet, hogy ez a hastípus készteti őket, hogy ezt a szép szakmát válasszák :P
Ezt az iriszt megnéztem volna sokat hallottam már felőle,kb 2 hét mulva úgy is a wárosbann lenne dolgom.addig hátha lesnek jo nők
Helló
Ez bizony akár neked/nekem is szólhatott volna...
De azt mondom, akinek nem inge, ne vegye magára.
Üdv
van olyan valaki, aki jó véleménnyel van erről a Zsuzsiról?
Loláról valakinek van infója?
zandras · Tag · ?????????????????? Te hol élsz??????????????
humm · Kvázi-tag · Ezt azért nem mondanám, a VL pedig nem hiszem hogy ilyen szinten érintve lenne egy ilyen "üzletben" Mindössze annyiról van szó hogy vannak, akik jutányos áron vállalnak egy kis online marketinget bizonyos fórumokon. De az is lehet hogy csak pusztán emberbaráti szeretetből ajánlgatják ugyanazt a néhány hirdetőt mindenkinek hónapokon keresztül, és ekézik a konkurrenciát.
Fütyülős · Őstag · Na aztmondja hogy...
A napokban sikerült meglátogatnom Ágicát(19). A hely egy lepukkant lakótelepen van, de a szoba és a fürdő türhető.
Vannak vagy 4-en ezért vigyázni kellett, nehogy összefussak valakivel a folyosón.
Ágica egy 16 éves kislány arcával, és alakjával felvértezett 165 cm magas lány. Halkan lágyan beszél. :)
A francia normál, nekem kellemes volt. Vékony, szolibarna, szőke magyar lány. De tényleg nem néz ki belőle az ember 16-tól többet.
A mellei nem tetszettek, de a popsi feledtette a dolgot. Kis formás popó. Nekem barátnő filling volt. Nem nézte az órát, mosolygott, és aranyos volt nagyon.Egyébként ő a legfiatalabb a társaságból akikkel együtt rendel. :)
Ajánlott kategória.
Valamint a korábbi tapasztalatom, hogy kortól függetlenül, majd mindegyik lánynak van egy kis sörhasa. na ezt magyarázza meg nekem valaki! Hogy ez miért van? A sok kamatytól, vagy mi?
Üdv a Fütyölős!!!