Kedves zsoltika!
A felsorolt lányok közül eddig csak Petra (19)-hez volt szerencsém. Róla szívesen megosztom a benyomásaimat. A Tóth Árpád Gimi közelében van. Több lánnyal van együtt, mint pl. Ivett (19), aki szintén ajánlott nálam. Annak ellenére, hogy a hirdetésében az szerepel, hogy minden nap 00-24-ig elérhető, nekem csak hétvégén sikerült beszélni vele. Kedves, közvetlen lány. Igaz, hogy a telefonban nem beszéltük meg, hogy mennyi időt maradok, de amikor megérkeztem, akkor derült ki, hogy csak 30 perce van, mert már másik partnere jön. Kár, mert maradtam volna tovább is. Legközelebb már telefonon meg fogom beszélni az időt is. Pici negatívum, hogy ebben az időben még az is benne volt, hogy utánam ő is elment tusolni, jó lett volna, ha már előre elintézi. A higiénia viszont így garantált és friss volt. A lakás rendezett, tiszta. Ahogy a képeken látható, karcsú, formás idomokkal rendelkező leányzó. Átlagos méretű (nem kicsi) szép formás mellei vannak, amelyek nem gravitálnak. Arcra is rendben van. A melleket nem szereti, ha nyelvvel kényeztetik, de kézzel lehet. Szintén nem szereti, ha a fr@nciát viszonozzák, de kézzel lehet simogatni. A csók ***moderálva***, de jó. A fr@ncia tudása jó, natúr is lehet. Amikor rátértünk az akciózásra, hangos nyögdécseléssel kísérte. Eleinte érdekes volt, ki is próbáltam, hogy ha lassítok az ütemen, akkor Ő is lassabban ááhh áááhhh-zott, ha gyorsítottam akkor Ő is gyorsabb ütemben áhh áhhh-zott. Végülis tetszett az igyekezete. Azért ha jól belegondolunk Mt-k, be kell látnunk, hogy a szituáció jellegéből adódóan a lányok az esetek nagy százalékában nem élvezik a dolgot. Nem mindegy, azonban, hogy ez meglátszik rajtuk, mert ez illúzió romboló, vagy egy kis igyekezettel leplezik, netán egy kicsit rájátszanak, hogy a partner jobban érezze magát. Kellemesen szűk puncija, kerek formás popsija van. Egy jót akcióztunk, és sikerült megoldani mindent a rendelkezésre álló időben, amit gondoltam. Természetesen, közvetlenül lehet vele beszélgetni. Popózásról és egyéb ***moderálva***dolgokról nem tudok nyilatkozni, mert ilyeneket nem kértem. Alkudozni nem érdemes vele, mert nem szereti, és nem vezet eredményre. Nálam az ajánlott kategóriába került.