Szia kerekferenc!
Nem kell mindjárt lekonkurens-ezni, ha valakinek nem jön be egy lány, és ezt meg is írja. Mya(19) nekem sem jött be. Amikor én jártam nála, akkor még nem volt se gyertya, se füstölő, se hangulatvilágítás. Lehet, hogy ez volt a baj. Világos volt, és emiatt jól láttam az arcán az unottságot. Lehet, hogy egyszerűen ilyen az arckifejezése, a temperamentuma. Amúgy más nagyobb baj nincs vele, nem bunkó, jóindulatú szerény kislány. Nem zárom ki, hogy belejön. Nem kellene ám sok hozzá, hogy élvezetesebbé tegye a partnere számára az együttlétet. Nem kell az sem, hogy szeximádó legyen, csak az kell, hogy egy kicsit meg tudja játszani. Ha aktus alatt behunyná a szemét és halkan nyögdécselne, már nagyon sokat javítana a dolgon. Ehhez nem kell 1 hónap, 1 perc alatt meg lehet tanulni... Remélem ő is elolvassa ezt a "korszakalkotó" javaslatomat, és a következő vendégeit egyre nagyobb élményekben fogja részesíteni, és itt a fórumon elszaporodnak a róla szóló pozitív élménybeszámolók. Vegyük úgy, hogy te kezdted a sort.