Sziasztok!A számom meg változott,de továbra is várok mindenkit szeretettel!Boldog új évet mindenkinek!
Erika (58)· hajdúszoboszlói szexpartner · Újonc · Sziasztok!A számom meg változott,de továbra is várok mindenkit szeretettel!Boldog új évet mindenkinek!
Igényes Milf, nagyon klasszak az új képek! De a helyszinen vagy az igazi!!! :)
hali,a szoboszlói Perla(29)-nál volt már vki?
Sheherezádé 20, ha szereted a jo nagy gepet akor ajalom minden van ami kel es a szaj munk csucs , egesz idot voltam nala nem siettet , a hej csendes jo parkolas.
meg lettem moderalva, de nem problema, nem haragszom
ugyhogy felteszem maskepp a kerdest
kik a legkorrektebb lanyok?
viselkedes+elerhetoseg+lakas allapota
Szia! Vivien 23 egy korrekt csaj. Őt tudnám javasolni. Popón kívül mindent vállal és jól csinálja. Ha Neked megfelelő a képek alapján írjál vissza. Segítek, megbeszélni vele a dolgot. Jól ismerem visszajárok hozzá.
ennek nagyon orvendek
BUEK
tudnal legyszi ajanlani a lanyok kozul akiknel voltal?
objektiv leirast szeretnek, mert inkabb az elerhetoseg es a kiszolgalas minosege erdekelne, meg azt sem igazan tudom, hogy melyk korosztallyal jar jol az ember
ha tudsz nekem segiteni, akkor kerlek irjal a
faun7@lavabit.com
email cimre
Nagyon köszi a választ.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
A pl-es ADÉL9-nél volt már valaki?
Vaki · Újonc · Ja még: korának megfelelő csinos, vékony lány.
Nem volt vele semmi bajom, csak nem is volt különleges élmény.
Vaki · Újonc · Voltam nála, szép, fiatal, kellemes lány. Élveztem is, de nem ütött szíven, hogy visszajáró legyek.
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Akármilyen hihetetlen 20 évesen még szűz vagyok és úgy dönöttem hogy egy hivatásosra bíznám a dolgot. Csak éppen nem tudom ki lenne az itt hirdető lányok közül a megfelelő, ezért kérném tapasztalt emberek segítségét. Az én kiszemeltjeim: Andi27, Melinda27, Szandi29, Izácska30, Szandika27, Csilla35
Alíz(kor passz), Írisz(kor passz), és talán Igényes Milf, de javaslatokat, tapasztalatokat szívesen veszek.
Előre is köszi!
Sziasztok ! BUÉK mindenkinek, de főleg Igényes Milf (Kinga) és Regina nevü högyeknek !
Sziasztok ! Tudna valaki Csilla (35) hirdetőről valamit ? Régóta próbálom hívogatni, nem elérhető. Ő van a képen ? Üdv és BUÉK !
humm · Kvázi-tag · Teszt: Elmentem az óráshoz hogy elemet cseréltessek a karórámban. Alig negyed óra alatt meg is csinálta.
humm · Kvázi-tag · Év végi számvetés: Idén ha jól számolom 9 hirdetőnél voltam 14 alkalommal. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött órákat, perceket!
És persze :BUÉK mindenkinek!
U.i.: elég sok marhaságot firkáltak már erre a fórumra, legalább a politikát hagyjuk ki....
Szia Füfyi!
Tudod, ez az az oldal, ahol bizonyos dolgokat moderálnak. :)
Így van. Nem szeretjük a moderátort, felk*r úgy, ahogy van. Beírod hogy "Szevasz" és már moderálva is van... Ha nincs élete és ráér moderálgatni, akkor sok sikert! :)
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Kivéve a moderátort. Remélem ezt is kitörlöd.
MODERÁTOR CSERÉT KÉRÜNK. EZ MÉG AZ "A" BETŰT IS KITÖRLI. LEHET lajos király ÁLL A DOLOG MÖGÖTT. AZ IS LEHET HOGY Ő AZ SZEMÉLYESEN. RÁÉR A NAGY SEMMIT TEVÉSBEN.
NE ENGEDJÜK TOVÁBB A DIKTATÚRÁT!!!
Moderátor drága, úgyvan, moderáld az atyaúristent is! ;)