Na azt csak ti tudjátok. Én a ki volt előtte,arra gondoltam,hogy milyen művésznéven dolgozott régebben. De ha jól értem,úgyis elmentek mind a ketten,vagy vele vagy mással.
;-) :-D
Na azt csak ti tudjátok. Én a ki volt előtte,arra gondoltam,hogy milyen művésznéven dolgozott régebben. De ha jól értem,úgyis elmentek mind a ketten,vagy vele vagy mással.
;-) :-D
Zafira 21 bár elég friss hirdetés, nem tud valaki róla valamit? :D
Sziasztok. Adél 29(masszázs), most debrecenbe hirdet, járt már nálla valaki? Milyen szolgáltató?
Fruzsi (26):
Még pár hete látogattam meg egy órára a döntően pozitív fórumos hozzászólások és a nálam tapasztaltabb személyek véleménye alapján. A kora valósnak tűnik, külsőre megfelel a képeknek. Nem egy vékony lányról beszélünk, de szép nagy és formás cicikkel van megáldva. A lakás teljesen átlagos panel, a célnak megfelelő.
Franciája eléggé rendben van, és az aktus teljesen okés volt a masszázzsal együtt. Rózsa szálak pedig kedvezőek.
Összességében nem csalódtam egyáltalán, egy kedves és barátságos lányról van szó, mindenképp megérhet egy próbát bárkinek.
Valakinek valamilyen tapasztalat Kendra 23, Tiffany 26-ról??
A verses Laura 25, külsőre szép, csinos, eleinte kedves! Aztán akció közben folyton telefon nyomkodás, csak egy póz, legyünk már túl rajta... lehet mondjuk a szimpátia hiányzott, de elég kiábrándító a telefonozás
Helló Mindenkinek!!!
Kellemes meglepi! Lara 23 Helyszin "Tűzes csopi" A lány iszonyat csini,szép arc, kedves, kommunikativ, semmi nyafi, odaadó olyan kis cuki.....a rózsák száma is korrekt,átlag alatti.....
Nekem is bejött, ő is megérős........
A 2187-es tel vegu Laralol irtam......
Alexan · Újonc · Sziasztok!Péntek délután én is ellátogattam Fruzsihoz.Kedves,cuki és szexi hölgy.Cicik szépek,popsi kerek,arca szép,teste is magasságához arányos.Fél órát voltam nála.Mindennel meg voltam elégedve.Teljesen barátnős érzetet nyújt.Csók finom és lágy,nf ott volt a toppon.Aktus több pózban.Kielégülten távoztam.Nekem egy problémám volt.De az szerintem jelentéktelen,így megtartom magamnak.De ajánlom én is.
sziasztok
a fiatalabb korosztályból kit tudnátok ajánlani?
Köszi
Sziasztok Makktarsak.
Hajdúszoboszlón Hirdet a Karola, szemüveges csajszi, diaklany stílus, kerek popó, szopos száj 👄 gyönyörű cicik. Telefonos egyeztetés után egyből fogadott, egyeztettük a részleteket, *** moderálva *** majd kezelésbe is vette a cerkat, olyan nyálas franciát még életemben nem kaptam, majd kértem hogy lovagoljon meg, gumi fel és mehet a menet. Első póz váltás után kértem hogy feküdjön hasra. Hátulról támadtam, és nekem itt is lett végem. 10/10 a csaj, akkorát élveztem kezem lábam remegett... remélem hamarosan találkozunk újra ❤️
Parkolás a lakás előtt ingyenes 🆓
Sziasztok Any 38 hova lett van róla infótok?
Nándi · Őstag · Nelly névre váltott!
Sziasztok!
Ket gyors kerdesem lenne:
1.: Bianka26-nal jart mostanaban valaki? Az a feszes, ahol kell ott gombolyu teste teljesen megorjit. De az a nagyon negativ velemeny, viszont inkabb visszatart.
***moderálva***
Koszonom!
Minike (minnie) egy kis info jól jönne....előre is köszi...
Helló Mindenkinek!!
Mia a (2204-es végű tel.szám.) Közvetlen kedves mosolygós beszédes lány,formás szép popsi,cickók szintén,arca szép egzotikus a hely többször változott, nagyon szép lakás volt mindkettő és ami nekem fontos hogy lejön elém, /ha nagyon gázos a csaj le lehet lépni egyszerűen nincs ciki/ szex közben aktív jól irányítható no nyafi, nekem bejött / bár ez ízlés dolga "kinek a pap kinek a papné"/ Rózsák Debreceni átlag...
Sziasztok, Detti 34rőp szeretnék pár gondolatot ma reggel jártam nála. *** moderálva *** a fél idő de viszont kb 8 perc után abbakellett hagyni mert kiszakadt es nem folytattuk új vegyvédelmivel hanem azt mondta felidobe 1 vegyvédelmi kb 10 évvel idősebb mint mondja magat szóval erősen nem ajánlott
Volt egy Szilvi nevű csaj. F*redin abba az új tarsasházban az étterem fölött volt.
Régóta nem látom a hirdetést. Tudtok róla esetleg valamit?
Halii
Szimonettta 21 nél volt már valaki ?
Vagy Kamilla 25 nél ??