Hali. Jart valaki Szonya25- nel, erdekelne milyen mit tud ? akepeken jol nezki .
Hali. Jart valaki Szonya25- nel, erdekelne milyen mit tud ? akepeken jol nezki .
üdv nagyakandu_75!
Dorka 32 akiről beszámolót írtál nem véletlenül a mostani Dorka 29 aki fent van?? Előre is kössz!
Üdv, Lara 30-t ismeri valaki? Voltatok már nála? Véleményeket légyszi....
A fotókon Ő van,de a többivel sajnos egyetértek veled...Bár nem vagyok egy szépség,de aki ezt csinálja az tudhatja,hogy nem richard gere jön be az ajtón....ez nem az a film.
Sziasztok.
Tegnap este meglátogattam a Nicol(20) nevű versenyzőt. Hát mit is mondhatnék, nagyon ott volt a kislány. Fiatal, csinos pont mint a képeken.
Egy egész időt maradtam nála, és egy kis masszázsal kezte, ami nagyon finom volt. Majd jött az "akció" ami a mennyekbe repített... :D
Nagyon jól éreztem magamat nála, kedves és aranyos volt. És lehetett vele beszélgetni is az "akció" után, ami nem egy utolsó szempont.
Szerintem ajánlott a 'kislány' :D
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
tegnap elugrottam Melinda 27-hez. A képei alapján választottam ki, és megmondom őszintén, hogy nekem Ő volt az első alkalom, hogy ilyen szolgáltatást vettem igénybe.
Telefonon mindent leegyeztettünk, könnyen, problémamentesen jutottam be hozzá. Lakás, fürdő, szoba, minden tiszta és nagyon rendben volt. A lakásban csak ketten voltunk.
Hát, mit mondjak...a valóságban sokkal szebb, mint a képeken. Nekem arcra is nagyon szép lány. Tök mindegy, hogy 27 vagy nem, nagyon jól néz ki. Kerek, finom puha. Ahogy Ő mondta, ad magára, és ez meg is látszik nagyon.
Mondjuk én csak NF-et kértem végig, de végig nagyon kedves, odafigyelő partner volt. Mindent úgy csinált, ahogyan kértem. Előtte és utána is közvetlen volt, tudtunk egy kicsit beszélgetni is, oldott hangulatban.
Összességében abszolút pozitív élményekkel távoztam. Részemről ajánlott.
Szép napot mindenkinek!
jah :D
anya komplexusban szenvedsz?
Sára 21 ari lány kedves bújós és ***moderálva***azért ez sem elhanyagolhato !Sajna délután 2 ig elérhető....
Üdv! Igényes Milf (Kinga) szerintetek ajánlott kezdő fiúknak?
Üdv szex2011! Nekem sajnos ő nem jön be, tudnál vki mást ajánlani?
Kösz az infót,akkor leteszek róla!De gondolom a ***moderálva*** örül....
Nicol (20): Vékony csaj, tehát az alkat stimmel, de szerintem nem ő van a fotókon. Cici pici, popsi szép. A lakás átlagos, a törülköző finoman szólva sem volt öblítő illatú. (Erre már akkor jöttem rá mikor ott álltam zuhany után csurom vizesen... :D )
Nekem nem volt nagy élmény, unott volt, túl akart lenni rajta és kész. Masszázst is kértem, azt is gyorsan, sietősen csinálta. Látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja, nem is nagyon leplezi...
Köszönöm,van róla beszámoló!
Azért kérdeztem,mivel nem jött fel eredmény. ( az Én bénázásomból :-) )
Hát ha jól tévedek, korábbi anyakönyvébe Böbike, Szexangyal, Szopókirálynő név szerepelt. Jobb oldalt kereső, és szívd magadba a sok infót :D
Szeretném ha vki leírná az élményét Böbe 32-ről?Nagyon sok látogatása van de sem pozitív sem negatív véleményt nem látok!
Köszönöm!
Zsuzska (28)· debreceni szexpartner · Újonc · Buék Mindenkinek!Holnaptól jövőhét péntekig elérhető leszek, a szokott helyen várom minden kedves régi és új vendégem jelentkezését.puszi:Zsuzsi
Csak nem győzikétől nyúltad a pókrócot?A szekrénybe sem ártott volna valamit tenni....
zandras · Tag · Üdv! Sajna én is a v.toronytól hivtam. De egy gyors telefon és azonnal tudtam indulni egy másik lányhoz.
Persze hogy nem!!!