Nem, volt lehetőség NF-ra, punci izgatásra is. Tisztán emlékszem, hogy minél jobban ujjaztam orál közben, annál jobban élvezte, emellett ő is nagyon kedves, csinos és értelmes hölgy volt.
Nem, volt lehetőség NF-ra, punci izgatásra is. Tisztán emlékszem, hogy minél jobban ujjaztam orál közben, annál jobban élvezte, emellett ő is nagyon kedves, csinos és értelmes hölgy volt.
Igen amikor az Egyetem sugár úton voltam nála akkor még volt NF.
Aztán később már az se lett, és mostmár tényleg szinte semmi nincsen :))
Kedves Úriember. Személyesen ismerem Kamillát a Mia nem ő. Kamilla szőke Mia barna. Kamilla nagy mellű Mia kis mellű. Kérlek szépen ne állíts valótlant. Köszönöm Any
Már, csak egy kérdés van melyik Kamillát! Kamilla(23)-at aki már rég nem praktizál, vagy Kamilla(25)-öt aki nemrég még dolgozott, és vándorolt is ide-oda az utóbbi időben.🤔
Nándi · Őstag · *** moderálva *** drága tudhaton én soha nem állítok valótlant! :)
Minap éppen Debrecenbe jártam és gondoltam meglátogatott egy szép hölgyet. Ki is néztem asszem hármat és szépen elkezdtem érdeklődni. Azonban amikor beleszóltak a telefonba nekem már akkor elment a kedvem a kikapcsolodastól. Arról pedig nem is beszélek milyen "kedvesek" voltak mikor érdeklődtem a szolgáltatásokról és annak *** moderálva ***. Szóval jó lenne, ha kicsit kedvessebbek lenének. Mert egyenlőre nem mi vagyunk értük hanem ők értünk.
A Kammila 23 már rég nem dolgozik megszült és babázik, a Kamilla masszázs kerülendő régen Pamela néven futott!
Mia valós képek nagyon szép lány, de valóban kevés a mozgástér!
Dehogy szült.....
Lehet Kamilla25-rol (Aki Abigélkent hirdet most) beszélsz akkor nem? Neki vannak szilikon mellei, a masszőr Kamillanak kis mellei voltak...
Mivel már üzenetben is volt kérve a véleményem Abigélről (26) masszőzről, leírom ide is a tapasztalatomat.
Első alkalommal voltam masszőznél ezért nem igazán tudtam hogy mire számítsak, de már a telefonban is nagyon kedves hangja volt a hölgynek. Elsőre nem vette fel mikor hívtam, de 1-2 perc múlva visszahívott.
A képek eléggé előnytelen szögből készültek, mert a valóságban jobban néz ki, szerintem :D
1 órára mentem hozzá, kaptam egy kellemes masszázst, ami nem volt sem túl erős se gyenge, olyan pont jó, utána rátértünk a lényegre.
Nem tudom mennyi ideig tarthatott a masszázs és meddig a francia, mert volt elég sok közös témánk amiről beszélgettünk a masszázs alatt, ezért gyorsan telt az idő.
Kértem tőle KF et ami ellen nem tiltakozott, úgy folytattuk egy ideig, de aztán visszatértünk arra hogy csak ő kényeztet, a végén a szájába finishhel amit lenyelt.
Kicsit sok volt a rózsaszál a legutolsó hasonló látogatásomhoz képest más szolgáltatónál, de abszolút megérte úgy gondolom, viszont azóta már látom hogy sajnos jelentősen megváltoztatta a ráérését heti 3 napra, előtte szerintem kb minden nap volt.
Bocs ha túl hosszú lett a HSZ és zavaros, még soha nem írtam erre a fórumra :D
Egyetertek. Abigél szerintem legjobb szolgáltatók között van, a rozsacsokor valóban sok kicsit, de minden eltoltott perc megeri vele, a BF is teljesen megvan, ha partner is ugy all hozzá.
1 dolog miatt vagyok csak szomoru: anno asszem mindig szexpartnerkent volt fent, de utóbbi időkben csak erotikus masszázs van... :/
Jo estét urak.
*** moderálva ***.
Végül Anitabellininél kötöttem ki aminek örülök is.
Korrekt szolgáltato jo hozzáállás minden a megbeszéltek szerint ment korrekt árakkal .
Csak ajánlani tudom.
Maja(32):
Kedves, korrekt, tisztességes szolgáltató. Kicsit visszafogott viselkedésű. De, így a második találkozó után már kezd megnyílni. Légy vele kedves, barátságos ő is az lesz. A képek abszolut egyeznek a valósággal. A hely kulturált, tiszta, új, rendezett. A szolgáltatás nekem nagyon bejött.
Lassan-lassan feledtetni tudja velem, akit én itt a favoritnak tartottam. Nem írom le a nevét, mert csak vitákat gerjeszt, de K........(23)-volt.
Megyek még hozzá! Becsüljük meg!😊
Üdv! Az idei esztendőmet Luca(45) nevezetű hölgynél nyitottam. :) Telefonos egyeztetés során 1 óra időtartamra jelentkeztem.Hölgy az ajtóban várt, gyönyörű,vonzó virágszál. Amit kértem ,azt elégedetten megkaptam. Összegezve: Francia, aktus, masszás 10/10 Úgy vélem, hogy visszajárós vendége leszek a hölgynek! :) További kellemes napot kívánok! :)
Jó neked!
1x voltam nála. Hát épp hogy végeztünk kérdezte, hogy szeretnék e zuhizni. Mikor igent mondtam, láttam hogy kevésbé tetszik neki. Majd mondtam hogy inkább nem.... Sűrgős szoláriumba mehetnékje volt mint kiderült....
Datt · Újonc · Az egyik tuti helyen 3 lány rendel. *** moderálva ***ka telefonközpont. Ha érkezik vendég, *** moderálva *** lemegy cigizni. A lakásban rajtam kívül még egy vendég. Mindenki jön megy. Mindenki találkozik mindenkivel. Kabaré! Inkább eljöttem. Ott aztán van diszkréció!
BlackMan88 · Újonc · Mendy 24
Lánglovagoktól nem messze rendel!
Elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszahívott!
A képeken ő van, szép arcú, alacsony és szexisen vékony, testalkatához képest igen nagy cicikkel amik egy picit sem lógnak!
Kölcsönösen kényeztettük egymást 69-be, franciája nagyon jó, nagy kár, hogy csak gumis :/
Aztán hátulról meglovagolt, amit nagyon jól csinált, a technikájától és a kis formás popsijának látványától nem is bírtam sokáig! :)
Ajánlott kategória, én még biztosan felkeresem ha erre jár!
Szerintem sztrájkoljunk!!!!
Nándi · Őstag · Én pedig azzal kezdeném ha kinézek egy lányt a hirdetések között akkor ahoz akarok érkezni akit a hirdetés képein látok alkatilag! Nos Lizykénél viszont nem ez a helyzet! Liftől kilépvén a folyosó ajtóban várt! Megpillantván rákérdeztem Ő a Lizyke?? Igen volt a válasz! Igy mivel a hirdetése képei és a valóság köszönő viszonyban nincsenek, vissza léptem a liftbe és távoztam!
Hali,
Ma reggel én is hívtam Odett (33)-at, érdeklődtem nála, hogy a képek és az adatlapon megadott paraméterek (165/60 illetve 100-as mellbőség) közül melyik fedi a valóságot? Azt mondta nőies alkat! Az interjú során kiderült, hogy akivel beszélek az nem is Odett hanem a lakótársnője Barbi! Mondtam hogy így látatlanul nem érdekel és letettem a telefont. Utána megnéztem Barbit az interneten, Barbi (37) lehet az, hát jó hogy nem tettem egy lépést sem feléje. Adatlapja szerint "csinos lány" = 170/80, ha egyáltalán helyesek az adatok! Hát nincs egy csepp önértékelése??! Nem lehet egy korrekt nő sem, mert el akarta halászni a kuncsaftot a kolléganője elől! Nem tudom miért nem adott korrekt tájékoztatást Odettről, így még mindig nem tudom hogy néz ki Odett! Felhívom megint!
Pali60