Nem tudtam dönteni Eden és Deby között ezért ugy döntöttem hogy mindkettöjuket meglátogatom.Köszönömaz infókat.
Nem tudtam dönteni Eden és Deby között ezért ugy döntöttem hogy mindkettöjuket meglátogatom.Köszönömaz infókat.
***moderálva*** Kriszta 34 néven valszeg!!!
Szerintem még több kamu az 5 már fotó alapján is az, a látogatások növelik a számot.
Tündérke már fekete és pocakos????
Valaki tud régen Kriszta néven futott a hölgy,és a ***moderálva***rendelt, hova tűnt?Esetleg más néven van?Kérnék infót szeretném ujra meglátogatni.
Itt senki sem jár nőhöz? Csak a szófosás megy. Írjatok már beszámolókat!
Valakinek info róluk: Tamara 27, Kitty 23, Jessika baba, Maya 28, Roxy 22, Kingus 20, Ruby24 Molli 21?
Üdv.
Szia Candy!
Örömmel látom hogy újra aktív vagy a fórumon is (bár most csak olvasóként), az gondolom hogy szívesen vennénk ha újra hozzászólnál
a témákhoz, ezzel is színesítve az oldalt!
Mindig jó az, ha a másik oldal véleményét is megismerhetjük!
:))))
BULLSHIT!
Ha a teste nem adja,akkor lehet felőlem gyémánt arca is,már tovább is lépek.De ez fordítva is igaz.
Sehol, pont ez a baj, hogy csak Pesten működik. Remélem egyenlőre...
Szerintem valamit félreértettél. Miért kell ahhoz mindenkinél járni, hogy láthasd az arcát? Egyszerűen rákeresett az arcképes hirdetésekre az adott oldalakon...
Amúgy abban egyetértek vele, hogy jobban bízik az ember olyanokban, akiknek láthatja az arcát.
Fütyülős · Őstag · ...oldalon...
Fütyülős · Őstag · Ezen az általad említett oldalomn hol vannak pl. a debreceni hírdetők?
Akkor te mindenkinél jártál,hogy kened vágod.Ha jól számolok az 1070 lány.De biztos félreértek vmit kedves Jampec.
Helló!
Szerintem talán ez a része annyira nem is érdekes, de ha már szóbahoztad a **moderálva***. oldalt, azért pár dologban valóban példa lehet(ne). Csak néhány, ha nem írtál beszit szinte semmihez nem szólhatsz hozzá, ha nem valós beszit írsz, azonnal kitiltanak és azt is, akiről írtad. Nem fikázhatják egymást a lányok, csak a róluk szóló beszire reagálhatnak, de arra is kulturáltan. A vendégek se szapulhatják a lányokat, és kizárólag besz keretében alkothatnak véleményt róluk. Bizonyos rang felett elérhető az online ipegyeztetés, amit én személy szerint nagyon jó ötletnek tartok, és persze szankcionálják azt a felet, aki miatt nem jön össze, ha ilyen történne, de állítólag működik.
És azért kicsit kiigazítanálak, ha nem gáz, mert az 55 amit írtál nem teljesen fedi a valóságot. A pontos számot ugyanis csak egy bizonyos rang felett lehet megmondani, mert a lányok egy része ahhoz köti, hogy láthatod-e az arcát, hogy milyen rangod van az oldalon. Ez sem feltétlenül rossz egyébként...
És hogy mennyire van erre igény, a pesti haverjaim mind azt mondják, hogy csak a lent említett két oldalról válasszak, ha a fővárosban szeretnék meglátogatni valakit.
Üdv
ilko
xxx69casting · Kvázi-tag · Érdekes.Ki az 5 tuti kaum hirdetős? Kíváncsi vok.
Üdv!
Nem tudom ki, hogy van vele, de én minden esetben az arc alapján döntöm el, hogy maradok vagy sem. Az első benyomás az arc, amivel szembesül a vendég az ajtó zárása után.
Nálam egy szép arc ellensúlyozni tudja a testi adottságokat, míg egy bomba test sem tud vonzani szimpátia nélkül.
Rég jártam erre, de üdv Mindenkinek.
Ez egy érdekes kérdés. Vita és találgatások helyett egy kis statisztika.
A terület vezető és abszolút megbízható /**moderálva***....hu/ oldalán 381 hirdetésből 55 arcképes, ez 14 %.
A másik tuti oldal /**moderálva***.....hu/ 546 hirdetéséből 205 arcképes, ez 38 %.
A videkilanyok.hu debreceni oldalán a 108 hirdetésből 1 arcképes, ez 0,9 %.
Még a nyíregyházi 35 hirdetésből is 3 arcképes, ez 9 %.
Érdekes, hogy a debreceni oldalon 13 hirdetőnek csak a háta látható, míg öt hirdető garantáltan kamu képpel hirdet.
Ennyi fért bele a szabad 10 percembe.
További kellemes vadászatot!
Nem lakást veszek de csak gondoltam ha itt találok egy jó nőt akkor inkább itt maradok... De nem biztos hogy itt találom meg a számomra a meglelelőt.
Én a kezezés miatt nem maradtam meg nála.Amúgy szerintem nem csak Ő öltözik be szexi cumóba.Ha kéred akármelyik lány olyan öltözékben fogad.Ha jó f.ranciát akarsz,akkor a 4. versenyzőt is tedd próbára:-))
tomo a legnagyobb lktp. Db-ben valszeg min.30-40% itt található a hírdetőknek kb. De helyedben nem a helyszínt választanám ki!!! Vagy lakást veszel?