sziasztok!
olvastam a kommentekben, hogy vivien(19) a képeihez képest szedett fel magára sokat. aki járt már nála attól kérdezném, hogy mennyire sokat? olyan nőiesen telt forma lett vagy ducika inkább?
sziasztok!
olvastam a kommentekben, hogy vivien(19) a képeihez képest szedett fel magára sokat. aki járt már nála attól kérdezném, hogy mennyire sokat? olyan nőiesen telt forma lett vagy ducika inkább?
Üdv!
Dorka 29-ről aki január közepe felé eltűnt tudtok valamit? Esetleg mobilszámot, vagy valamit mert már régóta szeretnék igénybe venni egy pásztorórát nála de pont akkor tűnt el amikor felakartam hívni! THX!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Olyan lányt keresek, aki nem veszi rosszul, ha az arcára élveznek.
Tudtok ajánlani ilyet?
Szép napot!
Sziasztok!
Szeretnék elmenni Aktiviához egy kellemes órára majd amikor lesz ***moderálva*** rá...
Mivel nem lehet itt elírni hogy hol " rendel " ezért aki volt nála az küldje már el az email címre egy élménybeszámolót meg hogy hol lakik.
Köszönöm szépen
***moderálva***
Üdv! Alexa Cica Babánál volt-e valaki mostanában, aki friss infóval tudna szolgálni?
Legutóbb is ez volt, egy-két napig a kpe nem volt fent, de elérhető volt.
Telefont váltottam, ezért kellene a szám, ha tudtok segítsetek.
Köszi.
El tudná valaki, de ha nincs fennt, akkor biztos nem dolgozik.
Halihó !
Úgy érzem a fortyogó indulatok mögött nem csupán általános, elvont fogyasztóvédelmi aggodalmak rejteznek, hanem konkrét konkrét negatív tapasztalatok. Kérlek tedd közkinccsé tudásod a köz érdekében.
Előre is köszi !
Fütyülős · Őstag · JA, és egy kérdés: A Francia Orsi szülés után van, vagy nem babázott még le?
Fütyülős · Őstag · K*rva életbe! Álljon már rá arra a kib@sz0tt mérlegre , és ha 5 kilót letagad hát istenem, mi van akkor. De hogy egy 70 kg-os lány olyan combokkal mint egy dsiznónak van 45 meg 50 kg-ot ír ki! Meg karcsú, sportos...stb!!! Aztán mikor bepucsít, mintha egy elefánt pózolna! Ezek azt hiszik mindenki hülye itt a "vásárlók közül"! Ha molett akkor molett, ha normál alkatú akkor legyen az!
Sziasztok!
Virág34 számát valaki eltudná küldeni privátban? (sajnos nincs fent most VL-en)
Járt már ála valaki?
Várom válaszotokat kedves MT-k!
Köszi,
Rám gondoltál, drágám? Nem megyek innen el. :D
Te jössz egy tortával! Ígéret szép szó...
Közepén Brocks :) Elevenen!!
Nocsaknocsak!:)
Én majd "csak" május körül megyek, de azért!:)
Kitty 23 vagy Kitty 21 lánynál jár valaki mostanában? Csak régebbi hozzászlóásokat találtam és elég vegyesek viszont mindkét lány tetszik.
Mondjatok már valami tutit légyszi.
Köszi!
Hát persze! Mikor olvasni kellene egy kicsit, (pláne értően) akkor már "elvérzik" a szín.
cucimókus vs cuncimókus
Fütyülős vs fütyölős
Fütyülős · Őstag · Á kösz, inkább kihagyom!
Csak bohóckodnak itt ezekkel az idétlen moderálásokkal, mintha ezáltal megváltozna az oldal funkciója és törvényessége.
Ha elolvasod a "Törvény" címszó alatt a szöveget, akkor ezek az erőltetett moderálások még röhejesebbnek tűnnek...
Fütyülős · Őstag · A ***moderálva***(money), a ***moderálva***, és az ***moderálva***szók miért kerülnek moderálásra?
Hanna-t kérdezd meg!
Szerintem.
Helló
Sztem felesleges találgatni. Hívd fel, kérdezd meg. Valószínűleg a többen nem vállalják.
Üdv