Mikor először voltam nála,sokkal csinosabb volt.Másodjára,már mutatkoztak a tünetek,de most már nekem sok:-)))Igen,Ő.
Nincs azzal semmi gond,hogy vírusos,de míg nem 100%-os,addig ne dolgozzon már!
Mikor először voltam nála,sokkal csinosabb volt.Másodjára,már mutatkoztak a tünetek,de most már nekem sok:-)))Igen,Ő.
Nincs azzal semmi gond,hogy vírusos,de míg nem 100%-os,addig ne dolgozzon már!
Ez engem is érdekelne....
Szégyen, hogy ilyen lány is hirdeti magát amikor tudja hogy úgymond vírust hordoz...
Sziasztok.
"Uzsidobozos szindróma" , ez jó. De ezt, hogy érted? Kifejtenéd egy kicsit?
Amúgy ki ez a lány pontosan? H.Baby = Hanna Baby? Vagy esetleg valaki más?
Köszi előre is az infót.
Az biztos,hogy nem fogom keresni,mert ráadásul kezd uzsidoboz színdrómába esni.H.Baby.
Ezek már itt voltak.-de dícséret a fotósnak a munkájáért.
Üdv
Na úgy látom visszatért Aliz ,jók lettek az új képei .kár hogy én meg lebetegedtem :) :(
misterX · Kvázi-tag · Hali!
Azt azért elárulhatnád kitől kaptad, hogy mások legalább el tudják kerülni.
Üdv
Szerintem természetes, csak Pécsen nem olyan jó a helyzet, mint nálatok! Én se forszíroznám ezt a dolgot annyira, ha nem lenne egy csomó átvágás, vagy akkora lenne a kínálat, és olyan színtű, mint mondjuk Debrőben. De az ember egy idő után megunja, hogy mondjuk 10ből 7 esetben átvágják, és ezért csak a régi hölgyekhez megy vissza, de néha kell a változatosság, ezért marad az a verzió, hogy akkor más városban.
Különben azért az ember fejében (naívan:D) néha megfordul a gondolat, hogy ami egy helyen már (kisebb nagyobb hibákkal ugyan, de összességében rendben) működik, azt miért nem veszi át más is. Mert ha ki kéne találni a rendszert, az mondom, rendben van, na de adott, csak át kéne venni! Nem érne meg legalább egy próbát, hogy vidéken is műkszik-e, meg egyáltalán milyen igény lenne rá?
Szerintem automata figyeli a szavakat, és a beállított szűrő kiszedi a tiltólistára tett kifejezéseket.
Ezért fordulhat az elő, hogy olyan szövegkörnyezetből is "kilövi" a beállított kifejezést, ami amúgy teljesen ártalmatlan, vagy pl. (lehet ezt a röviditést is kiszedi mert másra gondolnak)
könnyen át tudod verni ha a kifejezésbe valamilyen szokatlan betűt vagy karaktert teszel.
Szóval szerintem egy géppel "hadakozunk" nap mint nap a moderálás terén. (ha csak egy-egy szót moderálnak, és nem egy komplett hozzászólást)
Szia Chef mann!
Természetesen nem akarom kétségbe vonni a szavahihetőségedet, de csodálkozom az általad tapasztal dologról Bea tekintetében,
mert én egy ápolt, és kimondottan magára is igényes lányként ismertem meg.
Igaz én már hónapokkal ezelőtt jártam nála utoljára (több alkalommal is), de akkor nem volt semmi negatív élményem vele kapcsolatban.
Eddig 5-ből 3
:-)
angol
orosz
német
fr ancia
Helló
Tudom, hogy vannak ezek az oldalak, de érdekes, hogy nem érdekel a többi. Én a "pályafutásomat" itt kezdtem, és itt le is ragadtam :-)
Attól meg ne félj, hogy ki fognak tiltani innen. Amíg a tolvaj nyíregyi bandákat, meg a hetente változó nevű csóresz-moreszt (tudod, a "gyula" :-)))) megtűrik a millió panasz ellenére, és az a legnagyobb gondjuk, hogy a kufircolással, pízzel, stb. kapcsolatos szavakat (ami mindent visz: d olg ozo m helyett elfoglalt vagyok) moderálgassák, addig biztonságban vagy.
***moderálva***
Na 5 próba. Meddig marad így?
Persze, de ez már nagyon a véglet, szerencsére nem jellemző, mert aki a száztizenakárhány lány közül ilyen fokú igénytelenséget meg mer engedni magának, az tényleg a süllyesztőbe kerül hamar. És általában nem is az ápoltsággal vannak gondok, hanem az elvárt, de állítólag meg nem kapott "törődéssel".
:-)
Szerencsére ilyen 4-eshez hasonló problémával még nem találkoztam, eddig 1x volt, hogy alig vártam, hogy kint legyek az ajtón, de az sem a higiéniával volt kapcsolatos.
És hol sikerült ezt összeszedned??
Kicsit figyeljetek oda,mert kaptam ajándékba egy szép kis HERPESZT a szombati napon!!!
Ez már nagyon hiányzott.
Ráadásul nem az eszemre halgattam,mert nem is ehez készültem.
Hali!
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Róla tudna mondani valki valamit?
A Délibábnál, de hívd fel, kedves a hangja, mindent elmond és úgy kérdezni is tudsz tőle :)
köszi! amúgy a város melyik részén található meg?
Persze. Használd a keresőt.
Egyébként aranyos, kedves kifejezetten szép arcú lány, a képeken egyértelműen ő van, egyedül fogad, lehet vele beszélgetni is, teljesen közvetlen, a lakás tiszta, a fürdőszoba egy picit zsúfolt, de nem vészes.