Sziasztok Tócoskertben tudtokk ajánlani aranyos és ***moderálva*** lányt ?
Sziasztok Tócoskertben tudtokk ajánlani aranyos és ***moderálva*** lányt ?
Ezt részleteznéd?
Eszter (38)· salgótarjáni masszázs · Újonc · szegénykém .
Köszi QC! ;)
pasi!
De, enemy praktizál, ugyanúgy, mint rég. :)
Eszter (38)· salgótarjáni masszázs · Újonc · Csak már nem praktizál úgytudom.
Helló
Félek, ha leírja valaki ide az Enemy nevet, akkor megint kitör a moderálás-láz, meg a balhé a konkurencia részéről...
Úgyhogy inkább nem.
:-)))
Szia,
Én a felsorolt lányok közül egyedül Izácskáról tudok nyilatkozni: Ő egy aranyos, kedves lány, a képek róla készültek, egyedül fogad, én eddig minden alkalommal nagyon jól el tudtam vele beszélgetni is. A lakás tiszta, a bejutás is egyszerű. Ha a képek alapján bejön neked, akkor szerintem egyáltalán nem fogod megbánni ha meglátogatod (erre természetesen garanciát nem tudok vállalni...)
Éden és Szexi Lia együtt vannak:)Sztem hozzájuk egyszerre:)
Én csak a véleményemt irtam le hogy,férfi társaim ne járjanak úgy ahogy én!Nó problem és no comment.....rendzsresen fogat és hajat kell mosni....ha már ezt választotta a lány....nem kell igénytelennek lenni!!!
Kérlek add már meg a tel számát mert nekem sajnos elveszett és 1 hónapja nincs fent!!
Előre is köszönöm.
U.i. Természetesen mástól is jó!!
Kihez menjünk, van ötleted? Lehet majd ő fizet!:)))
Tisztelt Férfi (vagy inkább NŐ???) Társam.
Csak azért regeltél be január végén, hogy ezt most itt leírhasd?
Nem megy az üzlet, és esetleg pont ő az oka? Így már többen fognak téged hívni. De a hírdetésed vajon mikor lehet megnézni? Kíváncsi lennék rád.
Pusssssssz
Üdv a klubban!!
Helló
Rubyt ismerem, részemről ajánlott: kedves, csinos, ügyes ;-)
Keress rá ill. Fruzsi23-ra a hsz-ek között.
Üdv
Hali Ruby 24 illetve Niky 24 ről mondjatok már valamit. Köszi.
Csak a felét:)Másikat te fizeted:)
Jó az is,ha fizeti a felét:)
Én is voltam Diaz30nál nekem teljesen az ellenkezője volt :) Franciája jó, aktus jó, ház igényes, nálam ajánlott kategória...
Diaz30 Voltam nála a napokban nagyon igénytelen a lány zsíros haj,büzlött a cigarettától a bőre tiszta löttyedt nem ajánlot kategória!!!
Közalkalmazott már nem is jó, csak vállalkozó?
:-)