Én az ilyen trükközéseket igyekszem előzetesen kiszürni( csak szerényen jegyzem meg elég jó eredménnyel)! Feleslegesen minek is strapáljam magam. Mert ahol ilyennel találkozom már a teló hívásig sem jutok el az adott csaszinál!
Nándi · Őstag ·
Én az ilyen trükközéseket igyekszem előzetesen kiszürni( csak szerényen jegyzem meg elég jó eredménnyel)! Feleslegesen minek is strapáljam magam. Mert ahol ilyennel találkozom már a teló hívásig sem jutok el az adott csaszinál!
Nekem az egészségem mindennél többet ér, de ez szerintem érthető. a bemutatkozó szövegemen is látható, hogy én szókimondó vagyok..
Én nem érzek ebben semmi negatívitást..
😉
Fütyülős · Őstag · Akkor én se éreznek ha a civil szférában dolgoznál. ;)
Fütyülős · Őstag · Ha te rutinosabb lennél én hápognék. :p
pöcörő · Kvázi-tag · Jól látom, hogy Szabina(40) mosolya egészen megújult? ***moderálva***
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Én is voltam heni23nál nincs azzal alányal semmi baj csak csak meg válogassa hogy kive mit csinál aki nem igényes azt nem csinálja meg gumi nélküli franciát hát az aktus meg szoba semm jöhet csak gumival jól is teszi dicséretes dolog nekem pl.meg csinálta gumi nélkül a franciát de én is voltam már olyan lánynán aki nem vállalt gumi nélkűl ilyen is van de ezért nem biztos hogy az a lány nem tesz meg mindent amit kell hozzá állás kérdése ez attol fűgg hogy mi hogy állunk hozzá mert ez is fontos
mi bajod van a nosolyommal??mikor voltál itt hogy lássad??
Üdv Fórumozók! Egy friss tapasztalatomat szeretném megosztani Hanna (26) ról. Telefonos egyeztetés könnyen ment találtunk mind a kettőnknek megfelelő időpontot. A megadott címre érve (Böszörményi str közelében) még egy gyors telefonos egyeztetés és már bent is voltam. Az ajtóban a képeken látható lány fogadott talán a képekhez képest 5 kiló plusz de a világbajnok cicik kárpótolják az embert, egyszerűen gyönyörűek és eredetiek.
Fürdő: minden adott ami kell többféle tusfürdő, friss tiszta törülköző és a zuhannyal se kell babrálni minden működik rendesen :D
Tetthely: A tetthely egy nagy franciaágy elég közel az ablakhoz amit reluxával lehet takarni ha esetleg valaki leskelődne én nem voltam szégyenlős és am is meleg volt a lakásban ebben a jó időben.
Action: Órára neveztem be, lehet adni neki rendesen nem panaszkodik szerintem élvezi is ha kicsit keményebben megdolgozzák. Doggy-ban gyönyörű látványt nyújt a formás popsi és a szép hosszú haja. Félidőben kis pihi lehet beszélgetni vele rendesen értelmesen. Én kezdeményeztem a másidik menetet ami lovaglásból misszionáriusból majd ismét Doggyban ért el a vég. Még feküdtünk kicsit egymás mellett beszélgettünk majd felöltöztem és leléptem. Az időt sosem nézte kedves közvetlen csajszi, és azok a didkók! Imádtam őket! Összességében 10/9 aki szereti ha van mit fogni egy lányon és imádja a hatalmas ciciket az nem fog csalódni ajánlott kategória.
Helló Mindenkinek!
Egykis info......
Nina (19) Aranyos kis csajszika,a 48-as fővezérűnk utcáján rendel,kezdő még,de a hozzáálásával ugy néz ki nem lesz gond.Itt van még Ivett (21) is a franciája az isteni,és nagyon értelmes is mind a kettő,jól el lehet velük beszélgetni is,a fotók valósak, arcra is szépek (véleményem szerint, de hát ahogy a mondás járja kinek a pap......)
Lola (18) a Shell kut környéke ő is kezdő, haláli kis csaj külsőről nem irok mivel arccal van fönt, mindenki döntse el magában,a lakás nagyon rendben van,csill-vill minden.
Mindkét helyen ingyenes,és könnyü parkolás...
Sziasztok! A mai napi terv Ivett 21 meglátogatása jelentem az akciót sikeresen kiviteleztem. Pontozni kellene 10/10 kedves figyelmes lesi a kívánságod semmi nyafi ***moderálva*** és nincs nyüzsgés mint egyes helyeken csak ajánlani tudom minden bf kedvelőnek sajna nem lesz kb 2 hétig de mondtam visszatérek de akkor mÁr több órára na ennyi
Jó vadászatot!
Ma voltam bujaságangyalánál masszáson 10 ből 10 es! Csak ajánlani tudom !!
Timi (19) élménybeszámoló
Édes, aranyos fiatalabb forma lányt kerestem. Csirr-csörr, ki merre rendel, hogy ér rá, és már Timinél is voltam. Nem negatív formában, de meglepetés ért. Ott állt velem szemben egy kis vadóc csaj, diszkrét orrpiercinggel, tetkóval, aki maga rosszlányos módján csinos és szexi. Nem ez volt az eredeti koncepcióm, de belevágtam. Nem bántam meg: ügyes, mozgékony, interaktív, dumálni is lehet vele. Számomra rontott az élményen, hogy dohányzik.
Utána fordulnék-e az utcán ? Alapjáraton nem esetem (lásd fentiek), ezért nem biztos, bár az a popsi....
A környezet átlagos, ahogy az ajándékcsokor mérete is.
Olivia (37) élménybeszámoló
Ahogy öregszem egyre inkább bízok a megérzéseimben. Amikor megjelent Olivia hirdetése, hamar rárepültem. A képek és adatok alapján nem hiszem, hogy bárkit csalódás érne. Feltűnő, magas, érett, szőke nő.
Kedves, csendes, szerény, de amikor az erotika mozgásba lendül az utóbbi kettő szerencsésen szertefoszlik. El lehet veszni a végtagjai között. Beszélgetni is lehet vele, bár erre kevés lehetőséget hagytunk egymásnak. Ha egy dolgot vihetnék magammal egy lakatlan szigetre, az a szája lenne, ha hármat, akkor a szája kétszer és egy soselenemmerülős mobil. Szerencsére nem dohányzik.
Utána fordulnék-e az utcán ? Igen, sőt addig WASD-znék amikor körbe nem tudom nézegetni.
A környezet kellemes, ahogy az ajándékcsokor mérete is.
Ezt nem tudom miért pontozták le, valószinü konkurencia. Dehát jó bornak sem kell a cégér, mikor felfedeztem, hogy nem csak maszíroz, első utam hozzá vezetett nekem is.
Szia! Eredetileg nem is Ivetthez készültem Ő csak B-terv volt a másik szolgáltatónál egy héttel előtte lefixáltam az időpntot mikor oda érek akkor benyögi hogy nem tud fogadni WTF!? na így jutottam oda. Akinek meg nem tetszik amit irtam biztos a farkát veri otthon az oldalon lévő csajokra! Szánalmas...
slimjohn · Újonc · Nézegettem én is a lány - képek és megadott paraméterek alapján vonzó hirdetését, ám nem mertem próbálkozni, mert élénken él bennem Rober77 kollégánk 2016. november 21- i hozzászólása, mely így hangzik: Üdv urak!A timi19 nevü hölgy kamu hirdetés nem ö van a képen kb 30 éves kb 90kg tehát ráfáztam ...... Ez eléggé elidegenítő volt a számomra (nem az életkor, hanem a testsúly okán).
Most fel van adva a lecke, ugyanis, amit Stanmaster kolléga írt Oliviáról az megállja a helyét, van saját tapasztalatom utóbbi hölgyről, tehát nincs okom Stanmaster szavahihetőségében kételkedni.
Többen vannak és lehet néha cserélgetik magukat vagy a vendégeket. Ezt nem tudhatom.
A képen lévő csajon nincs tetkó, de az készülhetett a fotó előtt is. Akinél én voltam semmiképpen nem 30 éves, inkább kora huszas, és tényleg 50 kiló körül lehet. Olyan fajta csaj, akit leginkább hvcs-k oldalbordájaként látok lelki szemeim előtt.
Most látom, hogy belekeveredtem az időrendbe.
Tehát: a fotó készülhetett akár a tetkó előtt is.
Sziasztok.
Már régóta nézegetem Kitty18 képeit. Nagyon dögös képei vannak, de ami a leírásban szerepel hogy van mélytorok, Nah mondom ezt ki próbálom. Fel jutni hozzá nem volt nehéz, be fizettem magam egy mélytorokra. Bele kezdet de se mély, se nagy bele élés. Gondoltam így nem fog menni, így ***moderálva*** még csak lovagoljon meg, hátha úgy el tudok menni.
Ami a lényeg, hogy szép kis fiatal csajszi, nagyon egybe van, de a hozzá állás az semmi.
Külsö: okés
Technika: gyenge
Szics!
Csak úgy megkérdezném csendben!
Kitty 18-hoz hova jutottál fel? "Mikor kizárólag csak autós kalandot vállal!!!!!"
Mielött véleményezel valakit,gondold át mit írsz ról vagy olvasd át adatlapját!!!
Én nem egyszer kétszer voltam már vele nekem nem volt gondom vele,részemről ajánlott!!l