Bocs
szekűmély szerint személyszerint -nek olvasandó
Bocs
szekűmély szerint személyszerint -nek olvasandó
Kitty 19 kellene info, privátban is jó.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Hello!
Ha mindenképpen bukni akarsz pénzt,akkor menj nyugodtan !
haban · Tag · Légyszi megnézni a levelezésed, infót oda küldtem.
Engem is érdekelne az info
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Makktársak.Andika36 ismét városunkban szerintem csak ezen a héten lesz itt.Én a múltkor lemaradtam rola de most nem fogom kihagyni.Ő egy igazi szépség.
"NFVSZ kölcsönösen." :D :D :D :D
BRAVÓ.
smogtest · Újonc ·
kelrülni kell, aki hülye lehúza...
nincs ruha, anélkül+extra, és fölre mehetsz vagy a falra happy end... :D
Mivel az idei évben még nem jártam egy hölgynél sem, így összesítem a tavalyi élménybeszámolóimat. Ezekből persze már párat leírtam korábban, de sztem mégis átláthatóbb így egyben. Nem szoktam túl sűrűn járni lányokhoz így ne várjatok hosszú listát. Tavaly voltam először. Páran már abbahagyták azóta, de mivel előfordul, h visszatérnek, így leírom ezeket is.
Nily (20) : a korában már nem vagyok biztos. Nála vettem elsőnek efféle szolgáltatást igénybe. Bejutás egyszerű volt. Egy nagyon szép és fiatal lány nyitott ajtót 9/10, csak a tetkók miatt nem 10. Többen is itt „rendelhetnek” de én nem találkoztam senkivel. A lakás a célnak pontosan megfelelő, normál fürdő (kádas), nagy franciaágy. Nagyon aranyos, kedves, csinos csajszi. Jókat lehetett vele beszélgetni is. Francia nagyon jó 8/10. Aktus 8/10 Azért jár neki csak 8, mert nem sok érzelmet visz bele. Csók nála nincs, csak puszikákat adott. Nagyon figyelmes is, hozzáállás 10/10. Többször is voltam nála. Tudtommal ő már visszavonult, így Sok sikert kívánok neki a magánéletben!
***moderálva***
Liza (24): Bejutás szintén könnyű volt. Itt is szép, aranyos, fiatal lány nyitott ajtót. Talán fiatalabb is volt, mint amit kiírt. Talán még mondta is, hogy csak 18-19, de már nem emlékszem. Külső 9/10, mint a képeken. Ami talán ott nem látszik, hogy az arcán van pár pattanás utáni heg, vagy nem tudom h mi annak a pontos definíciója, de nem ront az összképen. Látszatra egyedül fogadott. Figyelmes volt, bekísért a fürdőbe, és megmutatta hogyan kell használni a zuhanyzót. (gondolom más már bénáskodhatott vele). Mire végeztem ő már a konyhában várt, nyomkodva a telóját. Francia 6/10 egyik legrosszabb volt eddig. Túl lágyan és mozgás nélkül csinálta. Aktus 9/10 eddig a legjobb volt. Olyan érzés volt, mintha ő is élvezné. A barátnő feeling maximálisan megvolt. Jót beszélgettünk a pihenőidőben. Nagyon ajánlott, még biztosan visszamegyek.
Kitti (26) : Bejutás szintén egyszerű volt. Ajtót egy vonzó nő nyitotta ki. Kedves volt, bár kicsit unott. A lakás nem túl szép, fűrdő sem, meleg víz sem nagyon jött. (bár lehet h én bambáskodtam J). A szobában jég hideg volt, mikor megérkeztem, csak akkor kapcsoltuk fel a konvektort. Várni is kellett pár percet, míg bemelegedett a szoba. Az ágy kicsi volt, és nem is volt valami szép állapotban. A lányon látszott nagyon ez a műkedvesség, fáradt volt (mint aki pár perce kelt fel)A lány csinos volt, mint a képeken 7/10. Talán feszesebbnek gondoltam, mint a valóság. Francia 7/10. Aktus 7/10. Bár igyekezett, de a fáradság és az unottság nagyon látszott. A pihenőidében nem nagyon tudtunk beszélgetni sem. Inkább csak ültünk, kellemetlen volt. Majd kértem egy kis masszázst, míg készenállok az újabb aktusra. Az sem volt valami jó. Elindult a második kör, mikor pár perc után megkérdezte, h el szoktam-e sülni másodjára is. Én erre mondtam, h nem mindig. Ő akkor azt mondta, h szerinte akkor ne is próbálkozzunk, mert azt érzi, h nem fogok. Hát erre nem tudtam mit mondani… J Így felöltöztem és eljötte. 1 órát fizettem és kb 40-45 percet voltam. Nem tudom, h csak rossz hangulatban volt, és fáradt volt-e? De nem vágyom rá, h ismét elmenjek. Lehetett volna jó is, de az említett okok miatt rossz volt. Lehet, hogy én nem voltam neki szimpatikus.
NInettke (30) : Bejutás könnyű, bár kicsit meglepődtem, hogy hova vezet telefonban. De csak követni kell az útmutatásait, és nem fog az ember csalódni. Kedves, csinos, aranyos lány nyit ajtót. Mint a képeken 8/10. Talán csak magasságában csalódtam, de lehet, h ki van neki írva a magasság, már nem emlékszem. A lakás hibátlan, képek is vannak feltöltve róla. Itt csak fél órára mentem. Francia 8/10. Aktus 8-9/10. Nagyon szűk lent, én pedig túlságosan belelkesedtem… J Nagyon kedves és figyelmes volt, igazi profi. Még biztosan visszamegyek.
Egy kisebb kihagyás után újra kiszeretném próbálni efféle szolgáltatásokat. Kit ajánlotok, hasonló külsejű lányok érdekelnek, mint az általam említett leányzók? Örülnék, ha tennétek fel vagy küldenétek nekem tapasztalatokat a következő lányokról: Kata (20), Anett (19), Gina (20), Dianácska (20), Klaudia (20) (Talán ők egy helyen vannak, mármint az előző 3 lány), Lora (20), Fruzsi (22)
Köszönöm az infókat előre is!
Dianácskárol bejelentkeztem vártam végül megjlelent és elnézést kért hogy mégsem tud fogadni
Nándi · Őstag ·
Bermuda · Újonc · Nilyvel egyetértek. Detto:)
Első ránézésre nagyon nem annak a maya-nak tűnik... :) Valószínű Már csak a maya név marketing értéke okán is erre a névre eshetett a névválasztás. Kissé profibb fotókkal szerintem többet is ki lehetne hozni a hölgyeményből. A külalak egyáltalán nem tűnik rossznak, de a környezet ahol a képek készültek enge személy szerint annyira nem aljz fel. kár érte,de rémélem mások örömüket lelik eme szép formákban!
Volt szerencsém korábban meglátogatni.
Igazán belevaló csaj!
A képei a valóságot tükrözik.
A gyönyörű domborulatai között pedig öröm elveszni!
De aki már járt nála az szerintem osztja a véleményemet...
Részletekről szívesen privátban is!
No lám!
Valahogy már el is tűnt az adatlap...
Ez gyors volt...
kb 10 perc a gyorsreagálású hadtest!
Kíváncsian várom milyen ügynöknévvel születik újra a kishölgy! :)
Szevasztok!
Valaki tud ajánlani a borbíró tér közelében praktizáló hölgyeket?
Szia! Petra, Niki, Ivett,
Bermuda · Újonc · ***Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Dorka/Csepke) ***
Persze.
Érdeke egy csoportnak:)
Egész nap az oldalt figyelik, és azonnal kigyilkolják az értékes szolgáltatókat.
.... Nem tudom mi a félreérthető, vagy vicces ebben.... kölcsönös natúr francia , ami a hölgy szájában fejeződött be ....
Úgy láttam neked értékelhető beszámolóid nem is voltak , csak a másokat fikázol
Nekem ez volt az utólsó hozzászólásom, gúnyolódj azzal, akivel akarsz.
Az ilyenek miatt épül le ez a fórum