Alá'szolgája Gróf Úr!
Ez a Hubernyik nem az a híres-neves debreceni manager néni??
Alá'szolgája Gróf Úr!
Ez a Hubernyik nem az a híres-neves debreceni manager néni??
Vagy inkább pofára..... XD
Mindenki csak a véleményét írja le,amit kapott,vagy át élt leti 29. Nem a szarságon múlik a dolog,a hogy te írtad. Voltam Bia 23 is de magasan nem egy kategória,érdekes róla csak jó dolgokat lehet leírni. Tudod,az ember nehezen keresi meg ezt a kis ***moderálva***,de azért elvárja,hogy kapjón is valamit. Amit Leti 29 adott egy pár embernek az egy nagy 0. Mi is mondhatnánk,hogy magadat reklámozod,vagy Leti 29 managere vagy,de nem nagyon érdekel. Valaki elolvassa,és tudomásúl veszi. Valaki nem foglalkozik és jár majd hozzá,ennyi a dolog lényege. Mindenki maga dönti majd el. Egy biztos nekünk nekem Nem ajánlott kategóri marad!!!
Hurbinyek,Dev,Debrecen! 3in1
3 kis kedvenc újoncom,akik csak leti29 lejáratásval foglaltoskodtok. Kíváncsi lennék az ip címetekre, vagy hogy egy host-ról vannak e regisztrálva a nevek, ha moderátor lennék, csúnyán oda bäsznék nektek.
Most leti lehet arról, hogy Ti sz@rok vagytok?
Nyílván csak őt tudjátok lejártatni, engem nem.
Én valóban voltam nála, mint, ahogy gróf és egy két emberke itt és nagyon nem úgy van, ahogy Ti vagy Te írod.
Most azon gondolkozom ki lehetsz? tündérke? kitty23? managger? vagy ki? passz...
Nem tudom kivagy, de add be inkább az ipart, mert szégyen amit csinálsz.
Az a baj,hogy ez nem hazúgság. Én is megirtam már egyszer. Hiába a küllem,ha valaki ápolatlan. Jőn a sok kedvenccel,amit a megbeszélt ismerősök nyomkodnak,de ha valaki elmegy szembesűl a dolgokkal. Lehet,hogy régi motoros a szakmában,de néha nem ártana megfüröni. Elég sokan írtak már Leti 29-elen,szerintem nem hiába,ezek a dolgok magukért beszélnek. Nagyon is nem ajánlott kategoria,ki tudja talán még össze lehet szedni az ilyentől valamit. Egy nagy lehúzás az egész. Kerülendő Makktársak. Szerintem az ilyennek nincs helye a szakmában,lehet menni máshová lehúzni az embereket.
Fütyülős · Őstag · Elmennék szívesen hozzá, mert én "szeretm ha kicsit büdös a piccss", de sajnos nekem túl "öreg".
Viccet félretéve, ez egy nagyon sunyi kis átlátszó lejáratásocska, ami ráadásul vissza visszanyal!
Bar0m!
Alvin remélem engem nem bélyegeztél meg mint fake user. :D
Hát ez egyre jobb lesz :D Kíváncsi vagyok hány különböző néven regeltek...
Végre valami tényleg hasznos információ!!!! Az ilyenekre mondom az, hogy örülök, hogy olvasom a fórumot, mielőtt megyek valahova
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
Én is kíváncsi vagyok a hölgyre, ha valaki esetleg tudna valami infót!!!!
Ez a hazug ember-sánta róka:-))
Szerintem ezt a moderálási jogot kellene szabályozni.Mondjuk ranghoz kötni, vagy egyáltalán nem is kellene ilyen funkció.
Alvin, menjünk inkább Letihez, és próbáljuk ki :) :)
Na, most akkor igazam van, vagy igazam van???
(Csak, hogy később is érthető legyen: Egri makktárs hozzászólását moderálásra küldte "valaki")
Natália 20-nál nem volt már valaki? Mondjuk hétfő óta még elég esélytelennek érzem.
És íme az elhírítás meg is érkezett. Na félre ne érts, a moderátorra gondoltam!!!!
Ez inkább a magyar népmesékbe illik. Eccer volt holnem volt mászkáltam a városba és hirtelen kanos lettem. Nem akartam kiverni, így inkább egy***moderálva***lányt kerestem, de nagy bánatomra senki nem akart bevállani. Majd egyszercsak találtam a kesztyűtartóba egy fecnit amin egy név volt. Mit volt mittenni felhívom......
Ugyan már......... komolytalan.Én is újonc vagyok, még itt nem írtam beszámolót, de biztosan nem így kezdeném.
Ürge írta? Vagy inkább ürgelány? :D
Leti 29-et Én nem így ismerem.
Tuti tiszta és ápolt,mindent megtesz azért hogy jól érezd magad a csekély elvárásért cserében. Amúgy meg egy jófej nőci, egyedi a stílusa!
Bárkinek merem ajánlani, csak gondolom a konkukrenciának le kellett már járatnia, hisz most leti29 az egyik sztárunk :)
Amúgy annyi, hogy biztos nem 29 éves, mert szexi érett szőke 40,de hasonló bomba teste van, sőt.
Leti29 ajánlott!
Nem tudom mi ez a sánta róka dolog... Egyébként te tudod, hogy Leti 29 a csapón rendel, aki még nem volt az nem tudja. Simán beszopja amit az ürge írt és máris megérte neki a megírni.
Semmi baj,csak Leti 29,a csapón rendel,mert már voltam ott.Meg van egy másik Lettink,de Ő még csak 21.Akkor megint sánta róka??
"Osztán"még merje valaki azt állitani,hogy a világ nem a P@na körül forog!!!