Bocs, de...
Mi olyan nehéz benne?
Bocs, de...
Mi olyan nehéz benne?
Én érdeklődve és csillogó szemmel figyelem. Ez semmiben nem befolyásolná az esetleges beszámolók érkezését.
Helló
Láttalak ma a meccsen. Igaz, hogy csak csereként, de azért jól nyomtad.
:-)))
Hi Zufix!
A Leti 29 egy hidrogénezett hajú,rózsaszín rucis csaj?Mármint a képei?
Nem láttam még itt Nyíregyházán.Azt mondod,átjár Debrecenbe dóógZni?Volt itt Nyházán egy Letti nevü lány,de szerintem visszavonult,vagy külföldi vendégszereplésben van.Van itt egy Karika nevü fórumista nálunk,bár már régen irt be.Az mondta,hogy valami nagy fekete autós kan ...gányal állt össze.Ez a ti Letitek viszon tuti nem a volt mienk.
A csaj vonatozhat szerintem.Rendelési idő 9-19-ig. A 8-as vonattal megy,az 20órásival jön.Majd kimegyek 20.30körül az állomásra és leszólitom!Hagy legyek én az utolsó vendége ma este.
Vitatkoznak a nagy büdöss semmin:-))
Hello , irnatok a csajokrol is valamit vagy csak egymast fikazatok
Fütyülős · Őstag · Ezt csak azért írom, hogy lássam hol tart a Postomus vs Live Gróf vita,
mert néha nehéz kiszűrni az érdemi hsz-eket!
Igen az eltérő kultúrájú.Seggből-szájba.
Nem a bercsényin,hanem a sumenen kezdte:-))
Anno volt egy másik kezdő ha jól emlékszem Maya néven,és az ő ruháját adták rá.Most hogy kié volt valójában a ruha,azt nem tudom.
Szívesen, máskor is... ami nem nehéz, ha új vadászterületeken is a régi vaddal találkozom :))) igen, régi vezér-virág, majd fényes-jázmin, de én nem bántam. A régi mondás láttyátok mindííííg igaz: nihil novi sub sole (Füttyösnek szabadon: "minden új csajt megdugtam már eccer" :)))
nacsá
Üdv.
Köszi az infót Bush.
én is a csapós lányra gondoltam, vélek felfedezni némi hasonlóságot......de nem tudom azonosítani egyenlőre!
humm · Kvázi-tag · Szerintem nem, annak idején voltam a Cs@pón egy Ginával, de annak volt egy kis tetkója, ha jól emlékszem. De lehet hogy keverem valakivel, régen volt.
Ha te az itteni létezésednek csak úgy tudsz értelmet találni, hogy magadat valaki ellenében definiálod az a te dolgod. A holdudvar jó duma, csak az a baj vele, hogy nem igaz. Meg mostanában amúgy is az oligarcházás a divat. BELEszólni meg először te szóltál... ami nem gááááz, ezért van a fórum.
Segítek egy kicsit, mert az én nagy szívembe ez is belefér! :-)
..Gróf pojáca itt egy sértett kis nagyfalusi "zs" osztályú hím(?), aki nem tudja a jó népet a kedvére terelni! "A fő bibi mindig ez!"
Te vagy az aki, terelni szeretne, és ezt azzal a módszerrel teszed, hogy másra fogod azt.
Ui.: Olvass Scaligerot, azzal sem ártasz magadnak, meg addig is csendben vagy itt!
Bush az, akinek az írásai nem szorulnak megerősítésre.
Az értő olvasás valóban jól jöhet, bár ki-ki maga esze, tapasztalata szerint teszi azt. Azt, hogy kinek mi jutott az eszébe, azt meg nem tudhatod. Esetleg felteheted magadnak a kérdést, hogy ez a "név" miért jött létre, de ezzel sem leszel előrébb, mert a saját gondolataidban oszcillálódik a válasz. A "tolvaj" rendszeresen plagizál, akár észreveszik, akár nem. Ő a "nem"-re játszik, és a "figyelem"' az LSD-je, ezért védi a holdudvarát, azaz most téged. Részemről azt teszel, amit akarsz, csak azért reagáltam, mert BELEszóltál.
Értő olvasás Gráf, értő olvasás! A mennyiség az csak egy dolog, erre jön még a minőség ahogy utaltam is rá...
Egyébként meg a nevemnek semmi köze sem a rajzfilmhez, sem a filmhez... sőt ez egy létező keresztnév... Mivel itt még senkinek nem jutott eszébe használni hasonlót sem ezért az egyediségében igazat adok neked!
Hát valóban nem sok esélyt adtál, hogy segíts magadon. Ha neked a hitelesség kimerül két szám oppozíciójából, akkor folytasd csak nyugodtan tovább, egyedi-ötletes mókusvezér! Úgy tűnik, a tartalom elvész a nézésedben.
Csak egy kérdés a csajjal kapcsolatban. akkor most Ő a régi Virág(18),aki a Bercsényin kezdte,majd Vezér,Fényes?Rózsaszín kis fellépőruhában is pózolt?