Most komolyan! Ez téged még érdekel? Ki nem szarja le, hogy ki mit nyomkod unalmában!!
Most komolyan! Ez téged még érdekel? Ki nem szarja le, hogy ki mit nyomkod unalmában!!
kispe · Lelkes újonc ·
pl. a vele rendelő Lili 18 vállal.
Hurrá született egy kilencvenkettedik beszámoló Ninettkéről...
Sokkal egyszerübb lenne az életünk, ha a lányok adatlapján szerepelne, hogy mit vállalnak. Elég lenne azok közül választani akik megfelelnek az igényeinknek, nem kellene akár 10-15 lányt is felhívni azzal, hogy nálad van ez-vagy az?!
kispe · Lelkes újonc · Úgy néz ki, mint a képeken, ha erre vagy kiváncsi.
Én sajnos nem voltam vele egy hullámhosszon, úgyhogy elég felejthetőre sikerült a találkozónk :-(
Kitti (25): Továbbra is fenntartom a véleményem róla. Kedves, szexi lány, nekem csak kellemes élményeim voltak eddig vele, ha valaki csalódott benne, talán magában keresse a hibát. Mellesleg nem vagyok 0 kilométeres.
Patrik7 · Tag · Szia!
Nekem már a telefonban sem volt szimpatikus. Ja és egy kicsit sok a rózsák száma.
Nándi · Őstag ·
Nézz szét a győri fórumon, ott olvashatsz róla.
Na igen. Ez egy hasznos hozzászólás volt számomra. Megspóroltam egy "kis" pénzt.
Nándi · Őstag ·
:D Nem megspólotad! Jobb helyre költöd!
nivod85 · Újonc · Hali egyi kis beszamolo legutobi kalandomrol:
Niki31-nagyon regota fenem ra a fogamat es a rengeteg pozitiv beszamolo meg gyozot hogy meg kel latogatnom.Hat mit mondhatnek jol tetem.Niki nagyon kedves,dekorativ es profi aban amit csinal.Tugya mi kell a vendegnek es mindenben maximalisan oda teszi magat.Nagyon elveztem a vele toltot idot es mindenben ki elegitet maximalisan.En csak ajalani tudom mindenkinek,meg visza megyek az tuti.
Szétnéztem de azt írják hogy elvan hízva:( akkor csaknem olyan mint a képeken.
haban · Tag · Júlia42.
Természetes intim résszel rendelkező, kedves odafigyelő logisztika, rózsacsokor jó. Ajánlott.
Sziasztok!
Szofi34
Nem ajánlom senkinek. Melle szép a kép és a valóság egyezést mutat . A valáságban nincs olyan szép és csinos mint a képeken .
slimjohn · Újonc · Örömmel fedeztem fel, hogy az egyik legszebb - és szerintem nagyon jó - szolgálatója {Maya (21)} újra itt van és elérhető. :D
Igaza volt valamelyik "tanult kollégánknak" (emlékezetem szerint Fütyülősnek, hogy egy-egy lány búcsúja nem mindig szól örök időkre. Várom a lehetőséget, hogy meglátogathassam. S talán nem vagyok egyedül ezzel....
Helo
Hozzáállása milyen?
Köszönjük
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
Szia.Kösszi az infot mert én is gondolkoztam hogy meglátogattom.De ezek után nem fogom.
Patrik7 · Tag · Szia.
Köszi az információt. Pedig most a napokban készültem hozzá. A telefonban laza,vagány csajnak tünt. De hiszek neked és inkább nézek valaki mást.
Hol látod? Én nem találom! :/
Nándi · Őstag · Hétvégén leveszi a hirdetést Ő is mint más csajok is, majd hétfőn megtalálod!